beyler soyuldum da bi ticket atmam lzm nsl atabilirim?
Hacklenen, itemleri silinen charlar: QUOTE../../.... Tarihinde hesabıma ait şifre bilgileri çalındı. Başka bilgisayarlardan giriş yapılıp oyun eşyalarım çalındı ve Hesabımdaki karakterlerime zarar verildi. Hesabımın bu tarihten önceki bir tarihe geri yüklenmesini istiyorum.
QUOTEAt the date ../../.... my game account informations have been stolen.Someone has loged in from another pc,all my items have gone and my character has been destroyed.My request is a rollback and hope you will help me.
Kayıp gizli soru isteği: QUOTEHesabımın gizli soru ve yanıtlarını kaybettim. Şu an bunların gerektiği işlemleri yapamıyorum. Yardımınızı bekliyorum.
Tester in çevirisi: QUOTEI forget my secret questions and answers so i can't do any of the processes which require this informations.I am waiting for your help.
Der Hasan Adlı üyenin Oyun içi küfür şikayeti örneği. QUOTEMerhaba KO Takımı, Ben ve Knight Oyuncularının bir sorunu var. Bu sorun ise küfürlü kelimeler. Niçin küfürlü kelimeler sansürlenmiyor? Örneğin: Size ait birbaşka oyun:WarRock. Bu oyunda[WarRock] ko takımı tarafından küfürlü kelimelere sansür yapılıyor. Fakat neden Knight Online Oynunda küfürlü kelimelere sansür uygulanmıyor? Lütfen bizi dinleyin. Biz TÜRKÜZ. Bu kötü kelimeler çok rahatsız edici. Bu çok seviyesizce. Lütfen iyi oyun için bize yardımcı olun. Biz türkçe küfürlü kelimelerin sansürlenmesini istiyoruz.
Çevirisi: QUOTEHi KO Team, I and KO player have a problem. This problem is sweard word. Why are you swear word to censor?For example:Your own another game:War Rock. This game[WarRock] censor swear word by ko team. But why re you swear word to censor on Knight Online Game? Please listen listen to we. We're TURK! This bad words are too inconvenient. That's poor in qualty. Please, your help we for good game. We wanna Turkish swear words to censor.
Farklı dns nedeniyle giriş sorunu mesajı: ''By Omer304''
QUOTEHi! I can't login the game with my ID and PASSWORD because of the different country. Could you please change my country information to TURKEY?
QUOTEMy Character ../../.... on the ban. Characters will not violate my rules in a behavior that. I think it is a misunderstanding. I would request the removal of punishment in my account.
Karakterim ../../.... tarihinde banlandı. Karakterimde kuralları ihlal edecek bir davranışta bulunmadım. Bir yanlış anlaşılma olduğunu düşünüyorum. Hesabımdaki cezanın kaldırılmasını taleo ediyorum.
QUOTEMy Character ../../.... remained on suspension. My character can not log in after this date. I can not connect to the game and I think this error stems from the server. Please help about the error to be corrected.
Karakterim ../../.... tarihinde askıda kaldı. Bu tarihten sonra karakterime giriş yapamıyorum. Oyuna bağlantı kuramıyorum ve bu hatanın sunucularınızdan kaynaklandığını düşünüyorum. Lütfen ilgili hatayı düzeltmem için yardımcı olun.
QUOTEDear Kolteam;
My account information lost. Below the account information to be notified or re-enter to get zero, you want to know. Account name: Account password: Secret questions and answers: Goods locking password: Birthday date:
My own shopping information.
Hesabıma ait bilgileri kaybettim. Aşağıda belirttiğim hesap bilgilerinin bildirilmesini yada yeniden girebilmem için resetlenmesini istiyorum. Hesap adı: Hesap şifresi: Gizli soru ve cevap: Eşya kilitleme şifresi: Doğum günü tarihi:
Hesabıma ait alışveriş bilgileri aşağıdadır.
Not: Hangi bilgileri değiştirmek istiyorsanız onları bırakıp diğerlerini metinden silin.
QUOTEDear Kolteam;
.... in server .... The player with a character in the game to foul. I want to be punished in line with the guidelines. The character's picture attached KSC provide evidence of action would violate the rules.
.... serverinde bulunan .... adlı karaktere sahip oyuncu oyun içerisinde kurallara aykırı hareket etmektedir. Kurallar doğrultusunda cezalandırılmasını istiyorum. Ekteki ksc resminde karakterin kurala aykırı hareketinin kanıtını sunuyorum.
QUOTEDear Kolteam;
../../.... purchase price was paid on the premium, although my account has not been installed. We would like to do.
../../.... tarihinde bedelini ödeyip satın almış olmama rağmen premium hesabıma yüklenmedi. Gereğinin yapılmasını rica ediyorum.
QUOTEDear Kolteam;
../../.... on the purchase price was paid, although .... scores were not my knight cash account. We would like to do.
../../.... tarihinde bedelini ödeyip satın almış olmama rağmen .... puan knıght cash hesabıma yüklenmedi. Gereğinin yapılmasını rica ediyorum.
QUOTEDear Kolteam;
../../.... purchase price was paid on the gift, although premium gift campaign was uploaded to my account. We would like to do.
../../.... tarihinde bedelini ödeyip satın almış olmama rağmen premium hediye kampanyasının hediyesi hesabıma yüklenmedi. Gereğinin yapılmasını rica ediyorum. not:alintidir.
Ticket atarken dikkat edeceğiniz bazı şeyler: 1-)Sorununuzu net bir şekilde ne olduğunu yazın.Kısa ve net bir şekilde ifade etmek sonuca bir an önce ulaşmanızı sağlar. 2-)Eğer gold ve platin üyeliğiniz varsa türkçe dil desteğinden yararlanabilirsiniz. 3-)Hesabın gerçek kullanıcısı olduğunuzu belirtmek için hesap premium alırken kullandığınız bilgileri göndermeniz gerekiyor. 4-)Hack yediniz ve itemlarınızı geri istiyorsanız aynı itemları alamayabilirsiniz.Bu hoş değil ama K2 ne kadar süreden beri premium abonesi olduğunaza ve levelinize bakıyor.Bunun dışında hiçbir şekilde geri gelmeyedebilir. 5-)Inventory bug için atacağınız ticketlar için önce salı günü yapılan server reseti bekleyin.Eğer resetten sonra hala aynı sorunu yaşıyorsanız bu defa ticket atın. 6-)Eğer charı satın aldıysanız daha önceki premium bilgilerini mutlaka edinmeye çalışın.Aksi takdirde K2 ticketınıza olumsuz yanıt verecektir
yani knk yrn ki reseti bekliyeyim mi ? İtemler geri gelebilir mi yarınki resetten sonra
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme