Şimdi Ara

Beyler benle oynayacak biri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler tier 3 tanklarım var :D yeni başladım benle oynayacak biri varmı avrupa serverinde oynuyorum :)

• hiç tanıdıklardan yok mu oynayan?
    bana kalırsa tier3 de kendin kas ilerleyen tierlerde daha kolay olur birisini bulman
  • quote:

Orijinalden alıntı: radar_

hiç tanıdıklardan yok mu oynayan?
    bana kalırsa tier3 de kendin kas ilerleyen tierlerde daha kolay olur birisini bulman

kardeş ben oynuyomda hep kötü el geliyor banan ya her öl ölüyom kd düşüyor isabet oranı falanda bazen düşüyor ben kd ye önem veririm bunlar oluncada 40 yıldız geliyor tank alamıyorum Ama yardım edersen :D Oyun içi adım Y4LC1N :) sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: veRymaN

quote:

Orijinalden alıntı: radar_

hiç tanıdıklardan yok mu oynayan?

kardeş ben oynuyomda hep kötü el geliyor banan ya her öl ölüyom kd düşüyor isabet oranı falanda bazen düşüyor ben kd ye önem veririm bunlar oluncada 40 yıldız geliyor tank alamıyorum Ama yardım edersen :D Oyun içi adım Y4LC1N :) sevinirim

oyunu bırakalı aylar oluyor yav.en son yaz aylarında oynamıştım.
    ilk başlarda benim de epey kötüydü sonra taktikler falan biraz geliştirdim kendimi.istatistiklerim düzelmeye başladı ama bu sefer de ben sıkıldım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    oyunu oynayan kimse kaldı mı?
    9 yıl önce açıldı
    Titan'da oynayan arkadaşlarım...
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.