Beyler tier 3 tanklarım var :D yeni başladım benle oynayacak biri varmı avrupa serverinde oynuyorum :)
hiç tanıdıklardan yok mu oynayan? bana kalırsa tier3 de kendin kas ilerleyen tierlerde daha kolay olur birisini bulman
quote:
Orijinalden alıntı: radar_
hiç tanıdıklardan yok mu oynayan? bana kalırsa tier3 de kendin kas ilerleyen tierlerde daha kolay olur birisini bulman
kardeş ben oynuyomda hep kötü el geliyor banan ya her öl ölüyom kd düşüyor isabet oranı falanda bazen düşüyor ben kd ye önem veririm bunlar oluncada 40 yıldız geliyor tank alamıyorum Ama yardım edersen :D Oyun içi adım Y4LC1N :) sevinirim
quote:
Orijinalden alıntı: veRymaN
quote:
Orijinalden alıntı: radar_
kardeş ben oynuyomda hep kötü el geliyor banan ya her öl ölüyom kd düşüyor isabet oranı falanda bazen düşüyor ben kd ye önem veririm bunlar oluncada 40 yıldız geliyor tank alamıyorum Ama yardım edersen :D Oyun içi adım Y4LC1N :) sevinirim
oyunu bırakalı aylar oluyor yav.en son yaz aylarında oynamıştım. ilk başlarda benim de epey kötüydü sonra taktikler falan biraz geliştirdim kendimi.istatistiklerim düzelmeye başladı ama bu sefer de ben sıkıldım