Şimdi Ara

Beyler bi bakabilirmisiniz.......

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler benim bilgisayar oyuna girdikten 30 dk sonra kapanıyo.oyuna girmezsem 24 saat açık olsa bile kapanmıyor.Daha önce hiç böyle yapmıyodu 3 hafta önce anakartı değişti tamirden geldi yine anakartla ilgili bişey olabilirmi yardımlarınızı bekliyorum....bilgisayarımın bu oyunu kaldıramamak gibi bi zorunun olmadıgını düşünüyorum dana önceleri böyle olmuyordu hiç
    bilgisayarımın özellkileri :
    İntel Celeron 3.2 GHz işlemci / 128 MB ATI9200 / 512 Ram /vs.

anakart yada ekran kartında olabilirmi oyuda dolasıyorum 30 dk sonra felan bilg. kapanıyo.oyuna girmezsem 24saat acık hiç bişi olmuyor.NEDEN OLABİLİR BU YA OFF :(

• :) Güç kaynağıdır büyük ihtimal

benim laptop um dada aynı sorun vardı fan çıkış boşlukları tozlanmış ram i soğutamayınca Pc kapanıyodu İçerde Hava Biriktirip Dışarı Atamayınca

Ama Senin Sorunun Güç Kaynağıdır...
  • kanka oyuna girersem kapanıyo 30 dk sonra.Msn nette felan gezsem 24saat açık olsa kapanmıyor.normalde bişey i yok tu 2 gündür böyle yapıyor.
  • oyunu silip bastan yüklemeyi düsündün mü hiç veyaa yaptın mı

arada oyunu silip yükleyin yada sistemgeri yükleme yap belki olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a_leee -- 17 Haziran 2006; 1:38:40 >
  • Valla benim aklıma gelen ilk şey güç kaynağıydı ama kusura bakma ozaman bence sen genede güç kaynağını goster

yazılımsal bişey olduğunu zannetmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sph -- 17 Haziran 2006; 1:39:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sNaKe_

:) Güç kaynağıdır büyük ihtimal

benim laptop um dada aynı sorun vardı fan çıkış boşlukları tozlanmış ram i soğutamayınca Pc kapanıyodu İçerde Hava Biriktirip Dışarı Atamayınca

Kardes Dikkat Et Ko ya girince Diyor ,,

Sen Guc Kaynagı diyorsun ..

Hayatımda ilk defa goruyorum ve hic bi bilgim yok ..

Bence yine bi bakima gotur
  • bizim arkadaşta da oldu fan ı deiştirdi ve düzeldi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler bi bakar misiniz
    10 yıl önce açıldı
    Beyler bu ne acil bakin
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kanka oyunu silip yükledim.Format bile attım bu gün yine aynı şey oluyor.Güç kaynagından olsa bilgisayarım 24 saat acık kalmaz diye düşünüyorum.Knight OnLine yi açınca oyuna giriyorum 30 -35 dk felan dolaşıyorum pat diye kapanıyo bi adaha açıyom yine aynısı olıyo.3 17 gün önce bilgisayarın anakart ı değişmişti değiştirilirken bi hasar felan mı gördü diye düşünüyorum.anakart tanmı olabilir yada ekran kartın da bi sorun var.sinirden kıracam şimdi pc yi..Lütfen Yardımlarınızı Bekliyorum Arkadaşlarım...Pztsi günü servis e verecem uğraşsınlar
  • evet buda olabilir fanı kontrol et yeter çıkarıp tak fln eğer işlemciye tam oturmadıysa sistem otamatik kapatabilir korunma için
  • kendim açamıyom kasayı servis e götürürüm.Fandan olabilir anakart ı değiştirince servistekiler fan bi zara görmüş olabilir.Yorumlarını yapan herkes için tşk ederim beyler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: the_devil_inside

Beyler benim bilgisayar oyuna girdikten 30 dk sonra kapanıyo.oyuna girmezsem 24 saat açık olsa bile kapanmıyor.Daha önce hiç böyle yapmıyodu 3 hafta önce anakartı değişti tamirden geldi yine anakartla ilgili bişey olabilirmi yardımlarınızı bekliyorum....bilgisayarımın bu oyunu kaldıramamak gibi bi zorunun olmadıgını düşünüyorum dana önceleri böyle olmuyordu hiç

anakart yada ekran kartında olabilirmi oyuda dolasıyorum 30 dk sonra felan bilg. kapanıyo.oyuna girmezsem 24saat acık hiç bişi olmuyor.NEDEN OLABİLİR BU YA OFF :(

Arkadaşım malum artık yaz geldi havalar sıcak senin bilgisayarının kapanma sebebide bu sıcak yüzünden.Normal koşullar altında kasa iç sıcaklığı 20-25 derece iken işlemci 40-45 arası olur (benim kasamda 7 fan var :D ) Ama herhangi bir oyuna ki bu sadece oyunla sınırlı değil yüksek işlemci/ram/grafik gücü gerektiren tüm programlarda ama özellikle oyunlarda işlemcin ve buna bağlı bileşenler daha fazla enerji çektikleri için ısınırlar eğer kasanın periyodik bakımlarını ihmal ettiysen ki etmişsin hiç oyun oynamadan bilgisayarın aylarca açık kalır kapanmadan ama oyuna girdikten en fazla 20-25 dakka sonra aşırı ısınmadan kapanır.Isınma derken maksimum değer olan 75 dereceden bahsediyorum ve bu oldukça tehlikeli bi durumdur stok fanın altında gelen dandik thermal macunun işlevselliğini yitirmesine ve ileride daha kötü sonuçlar çıkmasına neden olur.Sana ve diğer arkadaşlara tavsiyem bilgisayarınızın gizli kahramanı olan kasaya ve fanlarına en az 3 ayda 1mutlaka ii bir temizlik yapın.

anakartının markası asus ise ASUS PC PROBE adlı bir yazılım kullanarak işlemci ve diğer bileşenlerin ısılarını online olarak görebilirsin yada EVEREST adlı bir yazılımıda kullanabilirsin.

• abi bizim lap topun sıcaklığı 74derece olmuştu fan çıkış delikleri tıkalığken
  • bufyyy kardeş yorum un için cok saol.evet dogru söylüyorsun fazla ısınmadan olabilir 17 gün önce servisten geldi anakartı değiştirdiler.gerzek tamirci fanları bozmuş olabilir .Yardımlarını yapan herkese saygılarımı iletirim.TŞK BEYLER
  • Güç kaynağında sorun var, knight online bilgisayzarında sorun yaratıyor, internette gezinirken sorun olmaması notrmal ram i pek fazla kullanmıyorsun
  • tmm saolun yazdıklarınız için
  • Ekran kartın aşırı ısınıyor olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: the_devil_inside

Beyler benim bilgisayar oyuna girdikten 30 dk sonra kapanıyo.oyuna girmezsem 24 saat açık olsa bile kapanmıyor.Daha önce hiç böyle yapmıyodu 3 hafta önce anakartı değişti tamirden geldi yine anakartla ilgili bişey olabilirmi yardımlarınızı bekliyorum....bilgisayarımın bu oyunu kaldıramamak gibi bi zorunun olmadıgını düşünüyorum dana önceleri böyle olmuyordu hiç

Bende de BİR PC WAR 1 LAPTOP War 2 sinden de Oyuna Bağlanınca Ya laptop Ya PC oyunu Kapatıyor (Farklı Accountantlardan giriş) Nedeni Bilen yazsın

• Gidip İşlemci Fanına Baktır Yeterli Olmuyordur.Anakartın Ayarlarında İşlemci Belirli Bi Sıcaklığa Ulaştığında Reset Atması Komutu Vardır.
  • bendede aynı sorun var cpu max 50 derece oyundayken görüyorum vga max 50c zalman fatal1ty var anakartın biosu yeni yükledim sistemi formatladım elimden gelen herşeyi yaptım psu silverstone 560w yetmemesi imkansız yinede knight online oyunu oynarken bazen hemen bazende 15-20dk sonra bazen 1-1,5 saat sonra oyun donuyor sistem kitleniyor ve reset atıyor bilen varsa yardım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sNaKe_

:) Güç kaynağıdır büyük ihtimal

Artisssttttttt laptop fln
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.