Şimdi Ara

Beyler bi kız var yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
2
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hic ugrasma hocam,beni dinle,cok pisman olursun ileride. Bu pis varliklarla ugrasmaya degmez.

Su an beynin yerine diger kafanla dusundugunu gayet iyi biliyorsun.Arkadaslarin dedigi gibi sessiz oldugun icin bunlar yasaniyor.Biraz cozuldun mu,aslinda ne kadar normal ve basit biri oldugunu anladi mi birakacaktir seni. Yarin bir gun ne guzel yazisiyorduk neden konusmayi kesti birden diye konu acma yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _THANOS_

Hic ugrasma hocam,beni dinle,cok pisman olursun ileride. Bu pis varliklarla ugrasmaya degmez.

Su an beynin yerine diger kafanla dusundugunu gayet iyi biliyorsun.Arkadaslarin dedigi gibi sessiz oldugun icin bunlar yasaniyor.Biraz cozuldun mu,aslinda ne kadar normal ve basit biri oldugunu anladi mi birakacaktir seni. Yarin bir gun ne guzel yazisiyorduk neden konusmayi kesti birden diye konu acma yani

Diğer kafamla düşünme gibi bir şey asla olmadı hiç o yönden düşünmedim. Ama dediğim gibi en azından bu hissi yaşamak istiyorum size de olmadı mı bu his hiç.

• Cocukken isteyipte alamadigin şeyler gibidir daha cok istediginden icinde ukte kalir aklina geldikce icine ateş duser "her ne kadar bi nane yok"desekte hic tatmamis icin durum oyle degildir onlarin sucu degil

• Hocam ne hissetiğinizi anliyorum.O hissi yaşamak için kendinizi olayların akışına bırakmanız yeterli.

• Anlayışınız için teşekkürler

• nick bulamadım ki kullanıcısına yanıt
    Şimdi gencsin diye koyuyor, büyüyünce geçecek. Unutacaksın bunları biraz ağırbaşlı hale gelince

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ulan kız mesaj atıyor muhabbet kurmuyorsun
  • Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    Nasıl muhabbet kurayım hem mesajların üstünden 3 gün geçti

• en uyuz smiley :)

• quote:

Orijinalden alıntı: nick bulamadım ki

Nasıl muhabbet kurayım hem mesajların üstünden 3 gün geçti

Mesaj at şimdi nasılsın napıyosun falan diye muhabbet ilerlerse bişeyler içmeye davet et işte
  • funky-nd kullanıcısına yanıt
    Aslında emoji şeklindeydi ":)" temsil ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: nick bulamadım ki

quote:

Orijinalden alıntı: _THANOS_

Hic ugrasma hocam,beni dinle,cok pisman olursun ileride. Bu pis varliklarla ugrasmaya degmez.

Diğer kafamla düşünme gibi bir şey asla olmadı hiç o yönden düşünmedim. Ama dediğim gibi en azından bu hissi yaşamak istiyorum size de olmadı mı bu his hiç.

İşte bu his bizim zayif noktamiz. Bu hissi kullanip,bizi zayiflatip bizimle oynayabiliyorlar. Onlar karsi tarafi cok dusunmezler,dusunur gibi gorunurler ama cogu dusuncelerinin merkezinde yine kendileri vardir.

Lisede ben sinifimdakiler olsun cevremdekiler olsun bunlara hep iyi davrandim. Sevecen,eglenceli bi yaklasim cizdim ama pismanim. Lise sonda falan yavas yavas cozdum kimyalarini. Anlamaya basladigimdan beri soguklastim,etkilesime dahi girmekten kacindim. Cok tiksindim cunku,anladikca daha da giciklanip uzaklasiyorum. Ne gariptir ki boyle soguk ve sert biri oldugumdan beri bana gelmeye basladilar.

Ben uzulme diye soyluyorum yine de sen bilirsin. Dusununce baslangicta cok guzel ve degisik bir hismis gibi gelir ama isler ilerledikce sarpa sarar kotuye gider,istedigin gibi gitmez. Baslangictaki bu degisik hisler yerini pismanliga birakir. uzulen taraf sen olursun. Bence hic girme bu toplara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _THANOS_ -- 28 Mayıs 2016; 18:20:32 >

• _THANOS_ _ kullanıcısına yanıt
    Hocam arkadaş daha böyle bir şey yaşamamış bence bırakın kendisi tecrübe etsin.
  • PusLu1 kullanıcısına yanıt
    Seninle aynı fikirdeyim

Kardeşim sakın mesaj atma. Arkadaşın nickini unuttum ilk mesajı yazan arkadaş çok doğru yazmış. Gizemli olayı :) Ben 26 yaşındayım. Yanlış anlama akıl vermek haddime değil. Ama az da olsa tecrübelerimi aktarayım sana. Sakın kıza nasılsın vs. diye mesaj atma ! Kız sana resmen yürümüş. Kızla iletişime geçme fırsatın var. O yüzden sosyal medyayı kullanma. Sosyal medya samimiyetsizdir. Sen farklı olanı yap. Yüz yüze bir iki sohbet etmeye başla. Çok acele etme, çok ağırdan da satma kendini Zor iş biliyorum ama ince çizgi işte :) Muhtemelen kıza farklı geliyorsun şuan ağzının suyu aka aka bakmadığın için. Aran iyise onun arkadaşlarında da ufak tüyolar alabilirsin, neler hoşlanıyor vs diye. Sakın gidip bana yapsana falan gibi şeyler deme Ha bir de kim olursa olsun bir kıza 'hayırlı' akşamlar deme Görüşürüz, iyi akşamlar vs gibi şeyler diyebilirsin :)

Not : Çok bilmişlik yapmıyorum yanlış anlamayın, benimde 2 yıldır kız arkadaşım yok bunları yapabiliyor musun diye sorarsanız yapamıyorum ama bu işler anlatmakla daha kolay oluyor işte Aklın var ise o yaşlarda birini bul. yoksa 25'ten sonra tipin,şeklin,karakterin,işin ne olursa olsun kimseyi beğenmez oluyorsun. Bol şansa kardeşim

• Kıza yüz verme kız sen peşinden koş diye yapıyor bunları ne kadar uzak durursan ondan o kadar çok sana ilgi duyar.

• gfblugano35 kullanıcısına yanıt
    Dediklerin baya mantıklı geldi ama yüzyüze gelme fırsatı ayda yılda bir geliyor umarım yine ders çalışmaya gelir o zaman belki farklı bir şeyler olabilir. Ne gibi tüyolar alabalirim soramam ki ben o kızlara

Aran iyi değilse sorma zaten Yüz yüze gelemiyorsan mizah yapabileceğin bir senaryo bulmalısın. İlgisine çekecek bir şey bulabilirsin. Bunun için eğer kullanıyorsa kızın tivitırına bak. orası sana malzeme çıkartır güzel bir konu için :)
  • gfblugano35 kullanıcısına yanıt
    Aram iyi çok şükür de sorun benim utangaçlığım ayrıca twitter kullanmıyor sanırım kız
    Kardeşim ne kadar bazı şeyler için utanırsan hayatın boyunca her konu da istediğin şeylerin arkasından öyle bakar kalırsın maalesef.. Kızı bilen kişi sensin. Biz ne söylesek boş. Kendin içinden geleni yap. Doğru olan odur :) Gelişmeleri de yaz buraya
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.