Şimdi Ara

Beyler bi kız var yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
2
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler başlıkta da belirttiğim gibi bi kız var.Kızı daha önceden instagramdan gördüm etkilendim 10 gün önce takip ettim.Kızın yakın arkadaşlarıyla dershanede aynı sınıftayım.Bu çarşamba dersler bitti öğleden sonra çalışmak için dershanede kalmıştım sonra bu kız ve sınıftaki arkadaşı geldi.Kız beni görünce tanıdı mı artık ne yaptıysa 2 3 kere şaşkın şekilde baktı.Daha sonra sınıftakilerle beraber muhabbet ettik kız bana yapamadığı bir soruyu getirdi yaptım o gün öylece geçip gitti.Akşam instagrama bir foto atmış beğendim.Bi 10 15 dakika sonra mesaj attı kız konuşmayı aynen aktarıyorum:

-Umarım bugün çalışmanı engellemedik.Ben sessizliğini bize karşı sandım ama öyle değilmiş.Hep sessizmişsin :) tekrar kusura bakma
    +Dediğin gibi ben herkese karşı böyleyim sizinle bir alakası yok önemli değil :)
    -Sevindim :) İyi bakalım.Hayırlı akşamlar
    +Sana da hayırlı akşamlar :)

Beyler kız da farkına varmış olacak ki sessizlik felan demiş ben çekingen,utangaç biriyim hemen herkesle samimi olamıyorum.

Beyler o geceden sonra ben iyice kıza kafayı taktım.İnstagramda takip ettiklerin bölümünde kıza bakıyorum benim beğendiğim bütün şeyleri beğenmiş o sayfayı takip etmediği halde.Gerçi ben bunu biraz tesadüf olarak algılıyorum kendi kendime gelin güvey olmak istemiyorum.

Beyler şunu da belirteyim 19 yaşındayım daha önce hiç kız mevzularında tecrübem olmadı.Hiç yapmadığım bir şeyi yapmayı düşünüyorum 2 ihtimal var.

Ya kıza kendim açılacağım
    ya da arkdaşlarına söyleyeceğim

Ne yapacağımı şaşırdım

• Ya bu kızları anlayamıoz ki,şimdi birisi bir olaını yazcak aynı senin gibi ama friendzone falan çıktı der ;D
    Yok mu kızlar ne hissediyor kılavuzu ;(
  • Sen kiza suan gizemli geliyorsun ancak tanidiktan sonra o eski duygulari kalmayacak iki ucu kotu degnek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yuz yüze muhabbet et bir sure sonra acilirsin laaaps diye acılirsan reddedilme ihtimalin yuksek

• quote:

Orijinalden alıntı: kesnek

Yuz yüze muhabbet et bir sure sonra acilirsin laaaps diye acılirsan reddedilme ihtimalin yuksek

kızla tesadüfen o gün denk geldik başka yüzyüze görüşecek ortamımız olmuyor ki
  • Başlamadan sunu bil. Bu kızlar çok değişik varlıklar. İyileri de var içlerinde onlarla karşılaşırsın umarım. Sana kopek gibi aşık olsa da 2 3 gün sonra ne yapacakları belli olmuyor. Benim de yaşım aldı geçti, şimdi yaşıyoruz ilkini. Yok arkadaş tecrüben yoksa dua et Allah karşına anlayışlı birini çıkarsın yoksa isin zor. Ya da çok fazla bağlanmayacaksın.

• quote:

Orijinalden alıntı: nick bulamadım ki

quote:

Yuz yüze muhabbet et bir sure sonra acilirsin laaaps diye acılirsan reddedilme ihtimalin yuksek

O zaman uzaktan keseceksin. O da seni keserse o da hoşlanmıştır. Baya bi kesişirsiniz uzaktan. Sonra ya ozguven gosterip kizin yankma gidip muhabbet kurucaksin ya da bayagi bir bakisip kizin sana gelmesini bekliyceksin. Gelmez deme geliyorlar. Hem senin sessiz olduğunu da anlamis kendisi biraz yirtiksa gelir sana

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bi kız var
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rovaniemi

Başlamadan sunu bil. Bu kızlar çok değişik varlıklar. İyileri de var içlerinde onlarla karşılaşırsın umarım. Sana kopek gibi aşık olsa da 2 3 gün sonra ne yapacakları belli olmuyor. Benim de yaşım aldı geçti, şimdi yaşıyoruz ilkini. Yok arkadaş tecrüben yoksa dua et Allah karşına anlayışlı birini çıkarsın yoksa isin zor. Ya da çok fazla bağlanmayacaksın.

İnşallah dediğin gibi olur.Bir de konuya yazmayı unutmuşum hep merak etmişimdir bu sevgililer ne konuşuyor 6 ay 1 sene daha fazla sevgili olanları görüyorum kıza açılsam bile ondan sonra ne yapacağımı bilmiyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nick bulamadım ki

quote:

O zaman uzaktan keseceksin. O da seni keserse o da hoşlanmıştır. Baya bi kesişirsiniz uzaktan. Sonra ya ozguven gosterip kizin yankma gidip muhabbet kurucaksin ya da bayagi bir bakisip kizin sana gelmesini bekliyceksin. Gelmez deme geliyorlar. Hem senin sessiz olduğunu da anlamis kendisi biraz yirtiksa gelir sana

umarım dediğin gibi olur. bu hafta da sınıfa gelirse keserim kesmekte sorun olacağını sanmıyorum.

• nick bulamadım ki kullanıcısına yanıt
    Kardeşim deli gibi seviyorken birbirinizi, her ne kadar konuşmayı sevmeyen biri olsan da, konuşmalar akıyor resmen. Boş da olsa anlamlı da olsa zevk alıyorsun konuşmaktan. Dert etme bu muhabbet konularını.

• Rovaniemi kullanıcısına yanıt
    içime su serpildi
  • Hocam eğer kız da sizden hoşlanmışsa emin olun tekrar yollariniz kesişir.

• Kız başına 20 erkek düştüğü için artık onlarda sıkıldı.Oynakları hariç.Sessiz sakin tipler daha cazip bilinmez geliyo.Bu çocuk niye bana laf atmıyo falan filan çözmeye çalışıyolar.Arada bir iki mesaj atıp kendini çekersen açılmaya bile gerek kalmaz o sana gelir zaten.Mesaj attığın konular genel havadan sudan olmalı.Senle ilgilendiğimden değil mantığında.Gidipte sana ilgim var dersen diğer erkeklerden farkın olmadığını düşünür büyü bozulur.Arkadaşlarına anlatmak tam bi saçmalık zaten.5 yıllık bi ilişkiyi bile arkadaşlar batırabilir.Çok saçma muhabbetleri gazlamaları oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mobilephone

Kız başına 20 erkek düştüğü için artık onlarda sıkıldı.Oynakları hariç.Sessiz sakin tipler daha cazip bilinmez geliyo.Bu çocuk niye bana laf atmıyo falan filan çözmeye çalışıyolar.Arada bir iki mesaj atıp kendini çekersen açılmaya bile gerek kalmaz o sana gelir zaten.Mesaj attığın konular genel havadan sudan olmalı.Senle ilgilendiğimden değil mantığında.Gidipte sana ilgim var dersen diğer erkeklerden farkın olmadığını düşünür büyü bozulur.Arkadaşlarına anlatmak tam bi saçmalık zaten.5 yıllık bi ilişkiyi bile arkadaşlar batırabilir.Çok saçma muhabbetleri gazlamaları oluyor.

İyi dedin güzel dedin de ben bu kıza havadan sudan ne diyecem ki.Şöyle de düşünüyorum utangaç biri olduğum için ben bu kzıa normal mesaj atsam bile o gidecek hemen sınıftaki arkadaşlarına yetiştirecek onların gözünde yine diğer erkeklerden farkım kalmayacak yüzyüze bakamam yani çok utanırım.

Valla utangaçsan yapçak bişi yok.Kullanma kılavuzu yok bu işlerin.Kız düzgün biriyse işin olurunu söyledim ben sana.Gerisi sana kalmış boşver gitsin o zaman

• gizemli olmak gerekiyo yazmışlar kendinizi kandırın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlbiSnickers

gizemli olmak gerekiyo yazmışlar kendinizi kandırın

bodoslama dalayım mı o zaman

Sınıfa moonwalk yaparak gir, ilgisini çekecektir.
    Boşver be oğlum şaka yapıyom, ilerde ayrilirsiniz zaten. Değmez bence gönül yarası taşımaya, bu isin oluru yok. Namaza başla ve annenin bulacağı kıymetini bekle

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • HerGiyotineBurnunuSokma kullanıcısına yanıt
    adama bir müddet sonra koyuyor,19 senedir sapım,en azından o hissi tadayım
    Yazık la

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.