Şimdi Ara

BEYLER Bİ YARDIM LÜTFEN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEYLER YGS YE GIRDIM SIMDIDE LYS HAZIRLANIYORUM GIRICEM LYS GIRDIKTEN SONRA OLURDA 4 SENELIK GITMEK YERINE 2 SENELIK ÖRNEGIN ISLETME BANKACLIK VS.... BÖLUMLERI 2 SENELIK OKUMAK ISTERSEM LYS DEN SONRA BU SEÇIMI YAPMA HAKKIM VARMI? 4 YILLIK GITMEK ISTEMIYOM DIYIP 2 SENELIK TERCIH YAPABLIRMIYM LYS DEN SONRA ? ? ?

NET YANIT ISTIYORUM MUMKUNSE..

• quote:

Orijinalden alıntı: MyLife123

BEYLER YGS YE GIRDIM SIMDIDE LYS HAZIRLANIYORUM GIRICEM LYS GIRDIKTEN SONRA OLURDA 4 SENELIK GITMEK YERINE 2 SENELIK ÖRNEGIN ISLETME BANKACLIK VS.... BÖLUMLERI 2 SENELIK OKUMAK ISTERSEM LYS DEN SONRA BU SEÇIMI YAPMA HAKKIM VARMI? 4 YILLIK GITMEK ISTEMIYOM DIYIP 2 SENELIK TERCIH YAPABLIRMIYM LYS DEN SONRA ? ? ?

NET YANIT ISTIYORUM MUMKUNSE..

Lys ye girdikten sonrada YGS puanıyla 2 yıllık ya da 4 yıllık istediğin yeri yazabilirisn rahat ol. Lys ye girdin diye YGS puanıyla tercih yapamama gibi birşey söz konusu değil.
  • apacy144 A kullanıcısına yanıt
    tesekkur ederım dostum net bılgı sanırım bu..

bir konuda daha tavsıyenı merak edıyorum ne dersin ,

BENIM HEDEF YURTDISI VE BENIM ŞÖYLE BIR TEDIRGINLIGM VAR 4 SENE OKUL DIL HAZIRLIKLA 5 SENE ILLAKI 1 DÖNEM VEYA 1 YIL UZAMA DURUMU OLUR EDERMI BANA 6 SENE.. 20 YASIMDAYIM 5 VEYA 6 SANA UNI DERSEK 25 veya 26 YASIMDA OLACAGIM.. BEN UNI DEN SONRA NE ARA IS BULCAM AYARLICAM NE ARA PARA BIRIKTIRICEM NE ARA BIR SEKILDE HALLEDIP ISLERI YURTDISINA ISTEDGIM YERE GITMEYE CALISCAM??? ISTE BU YUZDEN 4 YILLIK IYI BIR BÖLUM GELMEZSE 2 SENELIGE GITMEK ISTIYORUM KI YAŞTAN KAZANIM PARAMI BIRIKTIREBLEYIM VE TABIKI ERKENDEN YOLUMA DVM EDBILEYIM...

YERIMDE OLSAYDIN NAPARDIN ? 4 YILLIK NE GELRSE GENE GIDERMMI DERDIN YOKSA HEDEF YURT DISI OLDGU ICIN 2 YILLIK HAZIRLIKLA BIRLIKTE 3 YIL SONRA YURTDISI ICIN NE GEREKIYORSA YAPARM ARTK MI DERDIN?

BENIM YERIME KOY DOSTUM KENDINI VE DUSUN NE YAPARDIN? AMA UNUTMA HEDEF YURT DISINDA BIR HAYAT KURMAK KESINLIKLE BU HEDEF DEGISMEYECEK ALLLAHIN IZNIYLE...

Napardın bakalım?

• İstedigin tercihi yapabilirsin.2 yıllık,4 yıllık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tara eyvallah dostum tesekkur ederım
  • yurt dışında yaşamak istiyorsan kesin olarak ona göre bir bölüm okumanda fayda var . bu konuda pek bir bilgim yok açıkçası . kafana neresi yatarsa orayı yaz derim . kendimden biliyorum başkasının yönlendirmesiyle 1 kere tercih yaptım puanımda çok iyiydi sonra çok pişman oldum okulu bıraktım falan 2 yıl oldu hala toparlayamadım hayatımı yani kendin iyi düşünüp araştırıp ona göre karar vermelisin
  • apacy144 A kullanıcısına yanıt
    haklısın tabıkı cok dogru baskasının yönlendırmesıyle olmuyor bu ısler pek ama her zamanda böyle degıl bazen gerçekten ıse yarayabılıyor şans tabı bu ama şöyle dıyıım gelırse 2 senelık bankacılık gıderım dıl ıle bırlıkte 3 sene.. en fazla 4 sene yanı uzarsa oda , sonrası ıcın yoluma gıdebılırm yaştanda kaybetmemıs olurum tabı bu okudgum bır kac yıldada bos durmayacagım haftada 1 veya en fazla 2 gun calısacagm yazları hep zaten calısıyorum yanı para bırıktırecegm bırseyler ıcın durmadan.. bakalım yanı planlarım var cok seyler var aklımda umarım bır sekılde olur ve ıstedgm gıbı bır hayata sahıp olabılırım... bakalım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YARDIM LAZIM BEYLER.
    11 yıl önce açıldı
    Arkadaşlar Lütfen Yardım Edin
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.