Şimdi Ara

Beyler bir el atın moral gitti + Sıralama :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler daha önce buna benzer bir konu açtıydım o zaman baya destek olmuştunuz, şuana kadar iyi geldim ama 2 gün kala yine kötü oldum aq, şimdi yine yardımınız gerekli.
    Bu sene mezun yılımdı Nisan'a kadar çok güzel çalıştım ama sonra batırdım haliyle AYT de pek parlak değilim netlerim çok değişik aralıklarda oluyor 25-39 arası tamamen o anki sorulara bağlı :P

Geçen sene istediğim yer %50 oluyordu ama ben tam burslu yaparım ya deyip gitmedim ama şimdi %50 kazanamazsam ne b*k yicem diyorum. Önceki konuyu açtıktan sonra bir cesaretle ailemle konuştum geçen seneki gibi gelebilir dedim açıkcası pek beklediğim gibi tepki vermediler Bismillah de gir sınava sıkma canını dediler ama düşündükçe içim daralıyor.

Bugün örnek TYT'yi çözdüm 94 net geldi yani şimdiye kadarki en iyi TYT denemem oldu ama niyeyse ağlamamak için kendim zor tutuyorum. AYT Mat'ta 17-22 arası yaparım gibi fakat sanki AYT'de FEN'i açacağım sorular bana bakacak bende sorulara bakacağım sonra dönüp Tarih, Coğrafya çözeceğim gibi manyak düşünceler geliyor aklıma

TYT 80-85 ortalama
    AYT 25-39 arası desek
    OBP 75

Sizce en iyi ve en kötü kaç k gelir? Troll olmadan en kötüyüde yazarsanız kendimi ona göre hazırlayacağım en azından belki çok büyük hayal kırıklığına uğrayıp daha kötü bir ruh haline girmem.

• Hocam 85'e 40 yaparsanız 35k gelebilir diye düşünüyorum.
  • Baraj altı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dominus Cajal

Baraj altı.
    Haklısın böyle düşünüp sonra barajı geçince sevinirim aslında

Yoğurtlu Ayran

Öncelikle teşekkür ederim fakat hocam iyimser olmamış mı Bu netlerle 35k gelirse AYT baya zor olur demektir ki büyük ihtimalle o sınavda ben bu kadar yapamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaximus-TR -- 28 Haziran 2018; 13:18:59 >
  • Jaximus-TR J kullanıcısına yanıt
    Yaparsınız hocam niye yapamayasiniz
  • 85 e 40 olarak düşünürsek 60k

80 35 olarak düşünürsek 70-75 arası

80 30 ise 80k
  • Yani fena değil inşallah bu netleri yapabilirim ve buradaki gibi veya daha iyi gelir İnşallah hepimiz istediğimiz yerleri kazanırız.
  • 85/40 60k dedi ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angry Man

85/40 60k dedi ya
    kaç olur o aralıga
  • Hocam moralini bozmak sana + sıralama sağlamaz, elinden gelen bu olmuş içini ferah tut gir sınava. Ay daha çok çalışsaydım, ay keşke geçen sene yazsaydım bunlar kafanı kurcalamasın, gir elinden geleni yap.
  • meXel_ kullanıcısına yanıt
    40k ve altı gelir gibi
  • Angry Man kullanıcısına yanıt
    aga yavas sallayın insanlara iyimser sölicem diye bokunu çıkarmayın 80-40a nasıl 40k altı gelsin
  • 60 tyt 35 ayt tahmininiz ne arkadaslar
  • DegisikHerif kullanıcısına yanıt
    angry man 70K
    bana kalırsa 90K
  • quote:

Orijinalden alıntı: xlnxeksixartıc

aga yavas sallayın insanlara iyimser sölicem diye bokunu çıkarmayın 80-40a nasıl 40k altı gelsin
    Boş yapma dünyanın en kolay sınavı gelmediği müddetçe dediğim sıralamalara yakın gelir. Sınavdan sonra bu mesajları upla bakalım kim haklı kim haksız

40k gelir bence ama altı bile gelebilir o netlere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angry Man -- 29 Haziran 2018; 11:43:38 >
  • DegisikHerif kullanıcısına yanıt
    90-80k olur hocam. Ayt niz iyi bence tyt yukseltilirse çok daha iyi bir sıralama yapılabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.