Şimdi Ara

Beyler böcek yuttum gelin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
4.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler ben şimdi yayladaydım soda içiyordum tam ağzımı açtığım anda geldi ufak güve gibi bişey ben de sodayla birlikte yuttum. Şimdi gırtlağımda bişey kıpırdıyo gibi. Arkadaşlar ne yapmalıyım biri yardım etsin garip bi his baya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Happy_Returns -- 3 Mart 2017; 22:16:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Böcek Yutmak: Ne Yapılmalı?

Yanlışlıkla Böcek Yutmak

Böcek yutmak, yaygın bir durumdur ve genellikle ciddi değildir. Ancak bazı durumlarda, özellikle de böcek canlıysa veya alerjiniz varsa, tıbbi yardım almanız gerekebilir.

Böcek Yutunca Ne Olur?

Çoğu durumda, böcek yuttuğunuzda sindirim sisteminizden sorunsuz bir şekilde geçer. Ancak bazı böcekler, boğazınıza veya soluk borunuza sıkışarak boğulma riski oluşturabilir. Ayrıca canlı böcekler, mide asidiyle reaksiyona girerek mide rahatsızlığına neden olabilir.

"Böcek Yutarsak Ne Olur?" Diye Merak Ediyorsanız...

Böcek yuttuğunuzda ne olacağı, böceğin türüne ve yuttuğunuz miktara bağlıdır. Genellikle küçük böcekler sorun yaratmazken, büyük veya canlı böcekler tıbbi müdahale gerektirebilir.

"Böcek Yuttum Ne Yapmalıyım?"

Yanlışlıkla böcek yuttuysanız, şu adımları izleyin:

• Sakin Olun: Panik yapmayın ve sakin kalın.
    • Su İçin: Mümkünse, bol su için. Bu, böceği sindirim sisteminizden geçirmeye yardımcı olur.
    • Boğazınıza Bakın: Boğazınızda herhangi bir tıkanıklık veya rahatsızlık olup olmadığını kontrol edin.
    • Tıbbi Yardım Alın: Boğazınızda tıkanıklık, nefes alma güçlüğü veya şiddetli mide ağrısı yaşıyorsanız, derhal tıbbi yardım alın.

"Yanlışlıkla Güve Yemek"

Güveler genellikle zararsızdır, ancak yanlışlıkla bir güve yutarsanız, mide rahatsızlığına neden olabilir. Güvelerde bulunan tüyler, mide asidiyle reaksiyona girerek mide ağrısına ve kusmaya neden olabilir.

Özetle:

Böcek yutmak genellikle ciddi değildir, ancak bazı durumlarda tıbbi müdahale gerektirebilir. Böcek yuttuğunuzda sakin olun, su için ve boğazınızı kontrol edin. Tıkanıklık, nefes alma güçlüğü veya şiddetli mide ağrısı yaşıyorsanız, derhal tıbbi yardım alın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Böcek ilacı iç
  • helvan neyli olsun
  • Bizim bir arkadasta bocek yutmustu.....

• olm yemek yiyodum naptın ya
  • Beyler cidden ne yapmam gerekiyor :D

• Kola iç

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efedrn22

Beyler ben şimdi yayladaydım soda içiyordum tam ağzımı açtığım anda geldi ufak güve gibi bişey ben de sodayla birlikte yuttum. Şimdi gırtlağımda bişey kıpırdıyo gibi. Arkadaşlar neyapmalıyım biri yardım etsin garip bi his baya.

ya bol su iç gitsin mideye yapışıp ettiyse ya da boğazına parmak at kus çıkarırsın
  • Monster içsem ölür mü?

• ölmüştür şimdiye çoktan kardeşim o midenin asitine nasıl dayansın
  • Aynısı banada oldu hocam

Bahçede kara dut ağacına çıktım siyah olan her şeyi bakmadan ağzıma atıyordum.En son birini ağzıma götürürken kıprandığını farkettim tabi hızlı hızlı alıştığımdan gördüğümü de attım çiğnemeye başladım sonra o kadar iğrenç o kadar iğrenç bir tat geldi ağzıma

Tüü bi tükürdüm kitini kırılmış bir böcek (3-4)cm kıvranıyor toprakta

Hemen koşa koşa çeşmeye ağzımı defalarca yıkadım

İnsanlar yılda belli sayıda böceği zaten yutuyormuş size de bir şey olmaz

• Tuz ruhu veya kezzap iç o ölür o asitin etkisine dayanamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cryptical

ölmüştür şimdiye çoktan kardeşim o midenin asitine nasıl dayansın

Hocam gırtlakta gibi böyle yapışmış ta hafiften hareket ediyo gibi.

• doktora git

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazacaklarım Bu Kadar

Aynısı banada oldu hocam

Bahçede kara dut ağacına çıktım siyah olan her şeyi bakmadan ağzıma atıyordum.En son birini ağzıma götürürken kıprandığını farkettim tabi hızlı hızlı alıştığımdan gördüğümü de attım çiğnemeye başladım sonra o kadar iğrenç o kadar iğrenç bir tat geldi ağzıma

Tüü bi tükürdüm kitini kırılmış bir böcek (3-4)cm kıvranıyor toprakta

Hemen koşa koşa çeşmeye ağzımı defalarca yıkadım

İnsanlar yılda belli sayıda böceği zaten yutuyormuş size de bir şey olmaz

Hocam sizinki baya iğrençmiş :)

• asitli bişey iç ölsün böcek dedigin proteindir zaten , bear gryssi izleyen bilir - tabi zehirli filan degilse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreamwalker23

asitli bişey iç ölsün böcek dedigin proteindir zaten , bear gryssi izleyen bilir - tabi zehirli filan degilse.

Şu anda kola içiyorum hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: efedrn22

quote:

Orijinalden alıntı: Dreamwalker23

asitli bişey iç ölsün böcek dedigin proteindir zaten , bear gryssi izleyen bilir - tabi zehirli filan degilse.

Şu anda kola içiyorum hocam

bişey olmaz insan bünyesi kuvvetlidir öyle 1 böcek yutmayla adam ölse dünyada insan kalmaz.
  • raid sık azına hemen yoksa gg
  • Nitrik asit içersen ölür.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.