Şimdi Ara

Beyler Bu İnterpals'ı Nasıl Kullanıyoruz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
5.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her şey tamam falan filan yazıyorum cinsi latifelere cevap yok ya da çok geç geliyor. Ukrayna ve ruslara yürümüyorum yarısında TR engelli zaten imajı daha da bozmayalım. Ondan sonra ilk kayıt olduğumda 39 yaşında Macaristanlı bi dayı yazıyodu güzel muhabbet ediyoduk sonra oramın buramın boyunu soruyo ne biçim site lan burası

• Yapay Zekanın Yanıtı

Beyler, Interpals'ı Etkili Şekilde Kullanma Kılavuzu

Interpals, dünya çapında yeni insanlarla tanışmanıza, arkadaşlıklar kurmanıza ve kültürler arası köprüler inşa etmenize olanak tanıyan popüler bir sosyal değişim platformudur. Bu kılavuz, Interpals'ı en verimli şekilde kullanmanıza yardımcı olacaktır.

Interpals Nedir?

Interpals, 190'dan fazla ülkeden 5 milyondan fazla üyeyle dünyanın en büyük dil değişim topluluklarından biridir. Platform, dil öğrenme, seyahat, kültür keşfi ve sosyalleşme için bir yer sağlar.

Interpals'ı Nasıl Kullanmalısınız?

1. Profilinizi Oluşturun: İlgi alanlarınızı, hobilerinizi ve dil öğrenme hedeflerinizi yansıtan kapsamlı bir profil oluşturun.
    2. Diğer Kullanıcılarla Bağlantı Kurun: Diğer kullanıcıları profillerine ve ilgi alanlarına göre arayın. İlgilendiğiniz kişilere mesaj gönderin ve sohbet etmeye başlayın.
    3. Dil Değişimine Katılın: Yerli konuşmacılarla bağlantı kurun ve hedef dilinizi öğrenin veya ana dilinizi öğretin.
    4. Topluluk Forumlarına Katılın: Seyahat, kültür ve dil öğrenme üzerine tartışmalara katılın.
    5. Güvenlik Önlemlerini Alın: Kişisel bilgilerinizi paylaşırken dikkatli olun ve çevrimiçi dolandırıcılıklara karşı uyanık olun.

Interpals'tan En İyi Şekilde Faydalanmak İçin İpuçları:

• Aktif olun ve düzenli olarak giriş yapın.
    • Başkalarıyla anlamlı sohbetler başlatın.
    • Dil değişimine odaklanın ve açık iletişim kurun.
    • Profilinizi güncel tutun ve yüksek kaliteli fotoğraflar kullanın.
    • Topluluk forumlarına katılın ve bilgi paylaşın.

Interpals'ı bu ipuçlarını takip ederek kullanarak, yeni insanlarla tanışabilir, dil becerilerinizi geliştirebilir ve dünyayı yeni bir bakış açısıyla keşfedebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bıktık bu suriyelilerden kardeşim yeter artık herkes ohh üstadım bu interpals dehşetül vahşet hadi gel 2 dk daha online olalım mirim falan gayler yürüyo ruslar engelliyo özet bu olm bu sitenin

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler ne konusuyonuz la orada. Ben de busuu falan kullaniyorum dil gelistirmek icin konusacak bisey bulamiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumkeeper02

Beyler ne konusuyonuz la orada. Ben de busuu falan kullaniyorum dil gelistirmek icin konusacak bisey bulamiyorum

ya aga hem konuşarak dilini geliştiriyon hem de kızlara falan yürüyon ama bizim türkler yine şeyini çıkarmış gidiyo kızın profil resmine selam türkiye diye yorum atıyo busuu nasıl

• Aga herkes türkiyeyi bloklamıs bi bok yapamıyorsun. Oradaki hatunların çoğu ya egoist yada fake

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fernando!

quote:

Orijinalden alıntı: forumkeeper02

Beyler ne konusuyonuz la orada. Ben de busuu falan kullaniyorum dil gelistirmek icin konusacak bisey bulamiyorum

ya aga hem konuşarak dilini geliştiriyon hem de kızlara falan yürüyon ama bizim türkler yine şeyini çıkarmış gidiyo kızın profil resmine selam türkiye diye yorum atıyo busuu nasıl

Ben de y3ni basladim. Burada muhabbet seviyrli. Pek yürüme olaylari olmuyo.
    Yalniz konusacak konu bulamiyorum. Bide interpals a bakayim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hindistan'dan 25 yaşında erkek yazdı yaa kapat ertem kapat bu ne abi yaa gökten tava yağsa bize sapı düşer

• istanbul çok popüler diola neden falan dedi sonra da hindistana gelirsen yardımcı olurum 1 lira 22 Hindistan parası falan dedi acentası mı var nedir

• yeter be kardeşim 54 yaşındaki Amerikalı kadın dönüyo bi tek ayıptır yaa

• Amaç yürümekse travel sitelerine kayıt olun.

• Site hata dolu ve çoğu kisi türklere cevap vermiyor :(

• interpalsin 6 yıllık kullanıcısıyım (bizim zamanımızda oralar hep dutluktu). Ruslar ukraynalılar moldovalılar vs sıkıcıdır,çok sık online göremezsin,geç cevap yazarlar,konuşkan değillerdir,model gibi hatunların ilkokul çocuğu gibi ama ben çok utangacım demelerine ayar olursun,bebek gibi hatuna çok güzel dersin hayır yok ben çirkinim der delirirsin.En rahat muhabbeti amerikalılar,ingilizler,polonyalılar,belaruslular,çeklerle kurarsın.Mümkün olduğunca interpalsde selam naberden sonra snapchat veya whatsapa geçişe bak yoksa interpalsde yürüyemezsin,snapchat idealdir.
  • Ben burada çok kişiyle tanıştım. Mesela bir tanesiyle 2 senedir konuşuyoruz ve buluştuk da. Uzun uzadıya sohbet meraklıları var bu sitede. Ben onlarla takılıyorum. Amaç kız düşürmekse buradan uğraşmayın derim.
  • DH | equ* kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam bu interpalste cevrimci gorunmeyle ilgili bir sıkıntı mi var acaba? 3 arkadaşım var altta yesil yanıyor yukarida da sifir online yaziyor 10 dakika sonra yesillik gidiyor 10 dakika önce çevrimiciydi yaziyor anlamadim ben bu isi cevrimici oluyor mu olmuyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: Circassian81

Merhaba hocam bu interpalste cevrimci gorunmeyle ilgili bir sıkıntı mi var acaba? 3 arkadaşım var altta yesil yanıyor yukarida da sifir online yaziyor 10 dakika sonra yesillik gidiyor 10 dakika önce çevrimiciydi yaziyor anlamadim ben bu isi cevrimici oluyor mu olmuyor mu

cevrimici iken yesil olup online yazar cevrimdisi oldugundada 10dk once cevrimiciydi filan diye yazar sikinti yok duzgun calisiyor o sistem hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • DH | equ* kullanıcısına yanıt
    Iste hocam yesil gozukuyor ama yukari da online yazmiyor mesajlara da cevap verilmiyor ilginc

• Garett Neff resmi koydum bir yürüyorlar kızlar arada girip trolleyip eğleniyorum

• İnsanımız bizim ülke erkeklerini her ortamda öyle güzel temsil ediyor ki elin Filipinlisi bile sadece Türkleri engelliyor.

Açık ara kullanıcılar tarafından en çok engellenen ülkeyiz.

Bide sitenin forumunda Türkler niye şöyle niye böyle diye 50 tane konu açmış kızlar. Napacaklarını şaşırmış zavallılar. Sitede Rus kızı olupta henüz hiçbir Türk erkeğinden mesaj almamış bir insan evladı gösterin 100 TL bayılırım, o kadar iddialıyım.

Flagcounter diye bi muhabbet var, üyenin profiline en çok hangi milletten insan bakmış onu gösteriyor henüz bir profilde Türk'leri geçen başka bir ülke bayrağına rastlamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Circassian81

Iste hocam yesil gozukuyor ama yukari da online yazmiyor mesajlara da cevap verilmiyor ilginc

biraz gec yansiyor olabilir cevrimdisi olduktan bir on dakika kadar daha seni cevrimici gosteriyo bazen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.