Şimdi Ara

Beyler bu kazançlar gerçek mi? (Youtuber içerir) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
4
Favori
3.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Auckland

quote:

Orijinalden alıntı: Gönderiliyor...

quote:

Orijinalden alıntı: u have to MakeMyFireOut

Benim 350bin lik videom var nerden alıyoruz parayı

hocam eğer müzik falan lisanslı değilse benım kanala atalım yarı yarıya alırız parayı adsense hesabı lazım

müzikler hep lisanslı mı nasıl buluyoruz lisanssız hocam mesela NCS No Copyright Sound diye bi channel var oradan bi müzik koysam arka fona telif hakkına girip youtube kaldırırmı sonuçta no copyright diyor

1 saniyelik lisanslı müziği yakalaya biliyor programları benim demek istediğim özgün video olacak reklam koymak için mesela oyun videoları tanıtımlar vs gibi olursa yaşarız şöyle söliyim kendi hesabıma göre günde 1000 tık alan bir video aylık 30 lira getiriyor ama bu video açılışta 30 bin izlenir sonra aylık 1000 1000 izlenirse

videoyu attığınız ay 300 tl + her ay 30 tl getirir

bunun gibi 10 video attıgınız da hatta bunun gibi 200 video attığınızda anlarsınız yani demek istediğimi benim adsense hesabım 5 senelik para çekmeye uygun abd den şifre geldi zamanında aktıf etmek ıcın googledan varsa videonuz değerlendiririm.

• D smartin turk takımlarının avrupa ligi maçlarını verdiği ilk zamanlar ben de blogger açıp internette bulduğum yayınları siteye ekliyordym.google adsence eve mektup göndermiş kredi kartinizla üye olun diye.babama ne olduğunu anlatamadim bi türlü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan bende diyom, bu şarkıcılar niye itunes gibi yerlerde şarkı satarken youtube a yükleyip bedava izlenmesine izin veriyorlar. Meğersem gerçekmiş. Yarından tezi yok bende kamera, tüylü mikrofon, tripod alıp youtube girecem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

hocam eğer müzik falan lisanslı değilse benım kanala atalım yarı yarıya alırız parayı adsense hesabı lazım

müzikler hep lisanslı mı nasıl buluyoruz lisanssız hocam mesela NCS No Copyright Sound diye bi channel var oradan bi müzik koysam arka fona telif hakkına girip youtube kaldırırmı sonuçta no copyright diyor

1 saniyelik lisanslı müziği yakalaya biliyor programları benim demek istediğim özgün video olacak reklam koymak için mesela oyun videoları tanıtımlar vs gibi olursa yaşarız şöyle söliyim kendi hesabıma göre günde 1000 tık alan bir video aylık 30 lira getiriyor ama bu video açılışta 30 bin izlenir sonra aylık 1000 1000 izlenirse

bunun gibi 10 video attıgınız da hatta bunun gibi 200 video attığınızda anlarsınız yani demek istediğimi benim adsense hesabım 5 senelik para çekmeye uygun abd den şifre geldi zamanında aktıf etmek ıcın googledan varsa videonuz değerlendiririm.

hocam burda milleti yeme kendi hesabından video falan koymak için güldürme herkes para kazanabiliyor youtube dan o kadar zor bişey değil

• Geçen arkadaşın birisine savcılıktan kağıt geldi telifli video yüklemiş sonra telife itiraz etmiş. Bunlarda avukatla savcılığa vermişler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hocam burda milleti yeme kendi hesabından video falan koymak için güldürme herkes para kazanabiliyor youtube dan o kadar zor bişey değil

birini dolandırma amacında değilim adsense hesabı acılıp aktive etmek kolay değil dene gör.

• Bu burak vs gibiler küfür ede ede para kazanıyorlar. Oglum seyrediyordu biz yakalıyorduk, haram olsun bizden kazandığı paralar

• Arkadaşlar eğer para kazanmak istiyorsanız kitleniz velet olsun olgun kanal yapıp çok para götürme işi Türkiyede olmaz

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.