Şimdi Ara

Beyler bu kazançlar gerçek mi? (Youtuber içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
4
Favori
3.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://socialblade.com/youtube/c/burakoyunda (Burak Oyunda)
    socialblade.com
    Enes Batur's YouTube Stats (Summary Profile) - Social Blade Stats
    http://socialblade.com/youtube/user/newdaynewgame
    (Enes Batur)
    socialblade.com
    TEASY's YouTube Stats (Summary Profile) - Social Blade Stats
    http://socialblade.com/youtube/user/teasycat
    (TeasyCat)
    socialblade.com
    LeHamam's YouTube Stats (Summary Profile) - Social Blade Stats
    http://socialblade.com/youtube/user/lehamam
    (LeHamam)
    socialblade.com
    Turgut Ekim's YouTube Stats (Summary Profile) - Social Blade Stats
    http://socialblade.com/youtube/user/ghostgamer68
    (Ghost Gamer)

Cidden sağlam tuttururabilirseniz (+100k subscriber) bu kadar para var mı bu işte? Ki daha twitch'ten gelen bağışları ya da sponsorları saymıyorum, sadece görüntülenme sayısından gelen para bu...

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lehamamda aylik 6600 dolar mi yazio la

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fokof

subscriber olayinda gercekciligine inandigim nadir kanallardan good mythical morning var

Bunlar sadece Türk kanalları, yabancılara bakmadım valla... Ülkemizde bile bu kadar çok kazanç getirebilmesine şaşırdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• Maalesef gerçek. "Melaba ben X bugün maynclaft videosu çekcem." diyen bebeler parayı götürüyor.

• Türkçe içerikte kazançlar düşük örneğin 1 milyon izlenime 200 300 $ anca gelir. Yani mesela teasy bugüne kadar 38 milyon izlenim almış kazandığı para 10.000 $ en fazla. Sponsor falan diyorsun ordan götürüyo olabilirler ama video atıcam yüksek kazanıcam çok zor kısa vadede. Bide teasy nin sürekli youtube da reklamlı videosuna denk geliyordum mesela trailere o izlenime ulaşmak için dünyanın parasını harcamıştır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler bu kız kim?? (Gif içerir)
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-72

quote:

Orijinalden alıntı: fokof

subscriber olayinda gercekciligine inandigim nadir kanallardan good mythical morning var

Bunlar sadece Türk kanalları, yabancılara bakmadım valla... Ülkemizde bile bu kadar çok kazanç getirebilmesine şaşırdım.

Yabancilar cosuyor zaten youtubeun en cok kazanani (pewdiepie degil) senelik 12 milyon dolar kazaniyor.

• 2 sene önce yattığım yerden para kazanıyım diye giriyim dedim. PC birşey kaldıramayınca Vazgeçtim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

Türkçe içerikte kazançlar düşük örneğin 1 milyon izlenime 200 300 $ anca gelir. Yani mesela teasy bugüne kadar 38 milyon izlenim almış kazandığı para 10.000 $ en fazla. Sponsor falan diyorsun ordan götürüyo olabilirler ama video atıcam yüksek kazanıcam çok zor kısa vadede. Bide teasy nin sürekli youtube da reklamlı videosuna denk geliyordum mesela trailere o izlenime ulaşmak için dünyanın parasını harcamıştır.

Siteden bakarak mı söylediniz yoksa başka bi yerden mi biliyorsunuz şu ana kadar 10bin kazandığını. Sitede 10.000 $ yıllık minimum olarak tahmin edilmiş çünkü.

• Upup

• quote:

Orijinalden alıntı: T-72

quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

Türkçe içerikte kazançlar düşük örneğin 1 milyon izlenime 200 300 $ anca gelir. Yani mesela teasy bugüne kadar 38 milyon izlenim almış kazandığı para 10.000 $ en fazla. Sponsor falan diyorsun ordan götürüyo olabilirler ama video atıcam yüksek kazanıcam çok zor kısa vadede. Bide teasy nin sürekli youtube da reklamlı videosuna denk geliyordum mesela trailere o izlenime ulaşmak için dünyanın parasını harcamıştır.

Siteden bakarak mı söylediniz yoksa başka bi yerden mi biliyorsunuz şu ana kadar 10bin kazandığını. Sitede 10.000 $ yıllık minimum olarak tahmin edilmiş çünkü.

Site anca tahmin eder o rakamlar gerçek değil onu bil. Kazansa kazansa maksimum izlenimi kadar kazanmıştır 38 milyona 38bin dolar. Ayrıca bu kadar niye up up yapıyorsun ona hayret ettim çok merak ediyorsan gir bi kanal aç at video bak kendin.

• Zenginin mali zügürtün cenesini yorarmis

• Ece seçkin zoruna mı gidiyor
    Tuğba yurt sakin ol
    Bu kliplerde iyi para kaldırmıştır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçek değil sanal.
  • 100 bın ızlenmelı vıdeomdan 200 lıra kaldırdım bende sonra vıdeo telıf yedı işleri bıraktm
  • Gönderiliyor... kullanıcısına yanıt
    Benim 350bin lik videom var nerden alıyoruz parayı
  • evet gerçek merhaba ben jale jalede jale üf ne jale desen bile içinde amerikan ordusu varsa ayda 300 bin izlenir.işte coni gücü bu.bakıyorum bütün ideolojilerin izlenme 3-5 milyon amierka seyirciyi kırmış 15 milyon izleniyor. işte bunlar hep birikim ve popilik meselesi canlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naberabi -- 6 Ağustos 2015; 3:22:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: u have to MakeMyFireOut

hocam eğer müzik falan lisanslı değilse benım kanala atalım yarı yarıya alırız parayı adsense hesabı lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gönderiliyor...

quote:

Orijinalden alıntı: u have to MakeMyFireOut

hocam eğer müzik falan lisanslı değilse benım kanala atalım yarı yarıya alırız parayı adsense hesabı lazım

müzikler hep lisanslı mı nasıl buluyoruz lisanssız hocam mesela NCS No Copyright Sound diye bi channel var oradan bi müzik koysam arka fona telif hakkına girip youtube kaldırırmı sonuçta no copyright diyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.