Şimdi Ara

BEYLER BU NE DEMEK ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • you need to delete the KB923191 you can find at C:/windows their you will find 1 and you find 1 at C:/windows/system32/cathroot then select the second map and their you will find a KB923191 to delete them both.

• koxp kullnıyosun bıde bıze soruyosun ( program ekle-kaldır gir o dosyayı bul sil ) demek
  • koxpero dosyayı silmişin %99 sorunu olmasın die olmadıı için o dosya error werio

• Ya koxp moxp sizene adamın tercıhı.insancıl bır sekılde yardım ıstemıs nıe ban yazıyorsunuz?????
  • quote:

Orjinalden alıntı: k5919611

koxpero dosyayı silmişin %99 sorunu olmasın die olmadıı için o dosya error werio

adama koxper diyosun sen bu %99 da kalmayı nerden biliyosun demekki sende bi zamanlar koxp kullanmışsın belki hala kullanıyosun

• quote:

Orjinalden alıntı: __XXX_CEZA_XXX__

quote:

koxpero dosyayı silmişin %99 sorunu olmasın die olmadıı için o dosya error werio

adama koxper diyosun sen bu %99 da kalmayı nerden biliyosun demekki sende bi zamanlar koxp kullanmışsın belki hala kullanıyosun

• quote:

Orjinalden alıntı: __XXX_CEZA_XXX__

quote:

cezanın rep sarkı sölediğini bilmek ceza yı dinlemek demekmi sence

• KOXP %99 DA TAKILIYOR.ONUN ÇÖZÜMÜ SANIRIM. DİYENLERİ HİÇ SALLAMIYORUM.KENDİ KENDİNİZE KONUŞUN..İNSANCA YARDIM İSTEDİK
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.