Şimdi Ara

beyler bu ne demek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://beta.lols.gg/summoner/summary/TR/LuxAbi
    https://resmim.net/f/r8m7KO.jpg

şu kısımda YEŞİL KIRMIZI ve TURUNCU ile gösterilen sayılar ne demek bi türlü anlayamadım?

bir de KDA nasıl hesaplanıyor asist de oldugu için soruyorum (Kill/Death değil de bir de asist var ?? )

bir de onun altında öldürme katkısı var o nedir

BUnlar hakkında detaylı bilgi verebilecek olan var mı?

• Öldürme ölüm asist ortalamaların ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz mantık yürütsen bulabilirdin aslında. Kill+asist/death şeklinde hesaplanır. Öldürme katkısı da takımda diyelim 32 skor var sen bu skorların % kaçından asist veya kill aldıysan katletme katkın o kadardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affection and Hatred

Biraz mantık yürütsen bulabilirdin aslında. Kill+asist/death şeklinde hesaplanır. Öldürme katkısı da takımda diyelim 32 skor var sen bu skorların % kaçından asist veya kill aldıysan katletme katkın o kadardır.
    +1
  • quote:

Biraz mantık yürütsen bulabilirdin aslında. Kill+asist/death şeklinde hesaplanır. Öldürme katkısı da takımda diyelim 32 skor var sen bu skorların % kaçından asist veya kill aldıysan katletme katkın o kadardır.
    peki sen de biraz mantık yürütsen de diğerlerini söyleseydin ya :)

yeşil kırmızı ve sarı seklinde olan sayılar ne işe yarıyor ?
  • bloodyxTR B kullanıcısına yanıt
    Kırmızı: Ölüm
    Yeşil: Öldürme
    Sarı: Assist

Bir de rica ediyorum, google'a soru sorar gibi konu açıp, üstüne insanlara çemkirmeyin, veya cevaplayanlara bir minnet duygusu besleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloodyxTR

peki sen de biraz mantık yürütsen de diğerlerini söyleseydin ya :)

yeşil kırmızı ve sarı seklinde olan sayılar ne işe yarıyor ?

Alıntıları Göster
    Benden önceki arkadaş yazmış diye yazmamıştım. Şimdi yazayım son 20 oyundaki öldürme, ölüm asist ortalamaların.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU NE DEMEK
    geçen yıl açıldı
    Bu Ne Demek Şimdi?
    11 yıl önce açıldı
    Bu ne la
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: Cruella

Kırmızı: Ölüm
    Yeşil: Öldürme
    Sarı: Assist

Bir de rica ediyorum, google'a soru sorar gibi konu açıp, üstüne insanlara çemkirmeyin, veya cevaplayanlara bir minnet duygusu besleyin.
    google soru sorar gibi sormuyorum kardeşim kırmızının ölüm yeşilin öldürme olup olmadıgını biliyorum tabiki benim orda sormak istedigimi daha tam anlamadan siz bana tavır yapıyorsunuz

benim sormak istedigim o sayılar nasıl hesaplanıyor diğer arkadaş da çemkirdiği için ben de ona uygun cevap verdim

adam gibi cevap verenlere zten teşekkürümü ederim mal değiliz
  • bloodyxTR B kullanıcısına yanıt
    En az 10 konunu cevapladım, hiç birinde en ufak bir teşekkür göremedim.
    Teşekkür beklediğimden değil, ama bir de üstüne gelip sorunu cevaplayanlara çemkirirsen komik olur sadece.

Sorduğun soru da acayip basit. Sana gelen cevaplarda en ufak bir iğneleme dahi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cruella -- 2 Temmuz 2018; 17:41:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cruella

En az 10 konunu cevapladım, hiç birinde en ufak bir teşekkür göremedim.
    Teşekkür beklediğimden değil, ama bir de üstüne gelip sorunu cevaplayanlara çemkirirsen komik olur sadece.

Sorduğun soru da acayip basit. Sana gelen cevaplarda en ufak bir iğneleme dahi yok.
    haklisin tesekkür ederim kardeşim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.