Bune beyler böyle yanıyorum sabaha kadar uyuyamıyorum.Bugün kendime fandan küçük bir vantilatör yaptım o iyi geldi sizede öneririm. Kullandığım malzemeler: 1 Adet 12V lık fan. 1 Adet 12 V lık adaptör.
3 saat sonra güneş dogacak yine biraz daha ısıtacak zaten dısarısı gece 2:30 yau fırın gibi allahım b ne
quote:Orijinalden alıntı: OnurA. Bune beyler böyle yanıyorum sabaha kadar uyuyamıyorum.Bugün kendime fandan küçük bir vantilatör yaptım o iyi geldi sizede öneririm. Kullandığım malzemeler: 1 Adet 12V lık fan. 1 Adet 12 V lık adaptör. vantilatörün capslarını atabilirmisin bende yapıcam
Bu yıl fena geldi sıcaklar olaylar olaylar böyle değişik bişey garip yani hani böyle gavur vajinası gibi ilginç yani ölüyoz ohumak istiyozz abi
quote:Orijinalden alıntı: OnurA. Bune beyler böyle yanıyorum sabaha kadar uyuyamıyorum.Bugün kendime fandan küçük bir vantilatör yaptım o iyi geldi sizede öneririm. Kullandığım malzemeler: 1 Adet 12V lık fan. 1 Adet 12 V lık adaptör. süpermişsin,benim gelebildiğim maksimum nokta budur