Şimdi Ara

beyler bu sene ramazan ne zaman başlıyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

Oh iyi iyi bir kaç yıl artık sahiller,parklar daha boş kalır:)

Valla geçen ramazan lokantalar vs doluydu millet artık oruç tutmuyor.Bu yaz herhalde yaz diye dahada artacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: piri reis

quote:

Orijinalden alıntı: ToffieBoi

quote:

Orijinalden alıntı: LastFreedom

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: espial

19 temmuz

Ciddi misin?
    19 Temmuz sabahı İstanbul'a dönüyorum ben yurtdışından. İlk 2-3 haftamı kebap - lahmacun yiyerek geçirmeyi planlıyordum. Ah ulan...

gene yersin .

Gene yiyeceğim zaten de, aynı olmaz

iftar sofrasının tadı bi başka olur hocam

bense hayatim boyunca hiç oruc tutmadım

aglama ya benide aglatacan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben temmuzda memlekete kaçıyorum gidicem yaylaya serin serin tutarım orucumu Allah sahil kesimde olanlara yardım etsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Great Turk

quote:

Orijinalden alıntı: piri reis

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LastFreedom

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: espial

19 temmuz

Ciddi misin?
    19 Temmuz sabahı İstanbul'a dönüyorum ben yurtdışından. İlk 2-3 haftamı kebap - lahmacun yiyerek geçirmeyi planlıyordum. Ah ulan...

gene yersin .

Gene yiyeceğim zaten de, aynı olmaz

iftar sofrasının tadı bi başka olur hocam

bense hayatim boyunca hiç oruc tutmadım

aglama ya benide aglatacan

elimde değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Volpenotte

quote:

Orijinalden alıntı: Burakc.

Hazır konusu açılmış kusayım şuraya nefretimi.Ramazanlardan nefret ediyorum.Her ramazan geldiğinde babamın tutmayacağımı bile bile bana "bu razaman oruç tutmayacak mısın?" diye soru sorması beni yaklaşabileceğimden daha çok dinden uzaklaştırıyor.Zaten alakam yok dahada uzaklaşıyorum.Ondan sonra anne-baba olarak çocuğuna dini öğretmenin yükümlülüğünden bahsediyor.Ulan sen ters bir adamsın başta.19 yaşım dolacak 20 yaşına gircem hala 1 gram hayat felfesini çözemedim şu adamın.Her en ufak şeye bir laf buluyor kusur buluyor.Kendisi gene kusur abidesi, sahte müslüman.Ne diyorlardı ona? Müşrikti galiba.Ondan işte.

Edit : Hatta geçen razaman özellikle 2-3 gün bekledim ne zaman söylecek diye.Ciddi ciddi tutmayı düşündüm, ama herif dayanamıyor ki söylemezse beynini kemirecek laflar.Gene patlattı lafı, orda bitti ramazan.Bu arada bir gün bile oruç tutmadım, babam sağolsun nefret ettirdi.

Babanı hiç sevmiyor musun sen her konuda nefret kusuyorsun, hayırdır?

Bana, onun istediği şeyleri yaptığımda sevgi yumağına döneceğine bu halde itin g.tüne sokup çıkarsın daha iyi.Onun sahte sevgisi lazım değil.Olmazsa ölmem yani.O sevgi yumağı halinde söylediği lafları şuraya yazamam bile o kadar uyuz oluyorum (Böyle ilkokullu ile liseli arasında gidip geliyor).Ağzından çıkan tek lafa + tek iyi lafa, verdiği sözün bir tanesine inanmam, çünkü hiçbir sözünü tutmadı.Şimdi ne kadar anlatsam kimse anlayamaz yaşamaları lazım.Birde sakın insanları eğitim,iş,aldığı para durumuna göre ayırmayın.Bunun işide,parasıda,eğitim durumuda iyi ama adamın ruh sağlığı,kişiliği,karakteri bozuk.En ufak bir manevi hayrı yok, parayıda geçtim.Huzur vermiyor herif.İlk önce bir adam olsa gerisini beraber hallederiz zaten.Şimdi dahada yazsam yazıcam ama valla üşeniyorum be kardeşim.Bu bir ağır anne kuzusu yemin ederim yaşadığı 47 yıllık hayata ben acıyorum.Hani öyle böyle değil çok ağır.İlk önce bizim lafımız bile gelmez.Ayrıca onlarında samimiliğine inanmam(babası hariç).Birde bu herşeyi acayip abartır.İşine geldiği gibi davranır,cevap verir.İşine geldiği zaman duyar, işine gelmediği zaman sağır olur.İşine gelmediği zaman yaşlı bir adam olur falan.Ama başkası birşey istediği zaman annesi,kardeşi falan maşallah turp gibi oluyor.O kadar içten söylüyorum hapis falan yatmayacağımı bilsem beni ilk çileden çıkardığı anda karşıma alır hoşafı çıkana kadar bıçaklarım bunu

• Ben 10'unda diye biliyordum demekki yanlışmış. Günde 13 saat falan uyuyarak tutacağım bende en azından hiç tutmamaktan iyidir
  • Nerde o eski bayramlar.... Kışın bir tarafımız donarak dedemize bayramlaşmaya, harçlık almaya giderdik. Şimdilerde pişiyoruz, dedemiz yok ve harçlık alacak yaşı geçtik.
  • quote:

Hazır konusu açılmış kusayım şuraya nefretimi.Ramazanlardan nefret ediyorum.Her ramazan geldiğinde babamın tutmayacağımı bile bile bana "bu razaman oruç tutmayacak mısın?" diye soru sorması beni yaklaşabileceğimden daha çok dinden uzaklaştırıyor.Zaten alakam yok dahada uzaklaşıyorum.Ondan sonra anne-baba olarak çocuğuna dini öğretmenin yükümlülüğünden bahsediyor.Ulan sen ters bir adamsın başta.19 yaşım dolacak 20 yaşına gircem hala 1 gram hayat felfesini çözemedim şu adamın.Her en ufak şeye bir laf buluyor kusur buluyor.Kendisi gene kusur abidesi, sahte müslüman.Ne diyorlardı ona? Müşrikti galiba.Ondan işte.

Edit : Hatta geçen razaman özellikle 2-3 gün bekledim ne zaman söylecek diye.Ciddi ciddi tutmayı düşündüm, ama herif dayanamıyor ki söylemezse beynini kemirecek laflar.Gene patlattı lafı, orda bitti ramazan.Bu arada bir gün bile oruç tutmadım, babam sağolsun nefret ettirdi.

Sorması normal. Baba müslüman birisi olarak görevini yapıyor, senin iyiliğini düşünüyor. yani kötü niyetli bir soru değil. Ama iş ısrar veya zorlama aşamasına geçerse o zaman haksız hale geçer.

• quote:

Orijinalden alıntı: Smartly

quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

Oh iyi iyi bir kaç yıl artık sahiller,parklar daha boş kalır:)

Valla geçen ramazan lokantalar vs doluydu millet artık oruç tutmuyor.Bu yaz herhalde yaz diye dahada artacak

aynen bu yaz oruç tutan azalacak ama bu azaltanlardan çoğu millete tutuyormuş numarası yapacak, evdeyken buz gibi kolasını hüpürdetcek
  • quote:

quote:

quote:

Bana, onun istediği şeyleri yaptığımda sevgi yumağına döneceğine bu halde itin g.tüne sokup çıkarsın daha iyi.Onun sahte sevgisi lazım değil.Olmazsa ölmem yani.O sevgi yumağı halinde söylediği lafları şuraya yazamam bile o kadar uyuz oluyorum (Böyle ilkokullu ile liseli arasında gidip geliyor).Ağzından çıkan tek lafa + tek iyi lafa, verdiği sözün bir tanesine inanmam, çünkü hiçbir sözünü tutmadı.Şimdi ne kadar anlatsam kimse anlayamaz yaşamaları lazım.Birde sakın insanları eğitim,iş,aldığı para durumuna göre ayırmayın.Bunun işide,parasıda,eğitim durumuda iyi ama adamın ruh sağlığı,kişiliği,karakteri bozuk.En ufak bir manevi hayrı yok, parayıda geçtim.Huzur vermiyor herif.İlk önce bir adam olsa gerisini beraber hallederiz zaten.Şimdi dahada yazsam yazıcam ama valla üşeniyorum be kardeşim.Bu bir ağır anne kuzusu yemin ederim yaşadığı 47 yıllık hayata ben acıyorum.Hani öyle böyle değil çok ağır.İlk önce bizim lafımız bile gelmez.Ayrıca onlarında samimiliğine inanmam(babası hariç).Birde bu herşeyi acayip abartır.İşine geldiği gibi davranır,cevap verir.İşine geldiği zaman duyar, işine gelmediği zaman sağır olur.İşine gelmediği zaman yaşlı bir adam olur falan.Ama başkası birşey istediği zaman annesi,kardeşi falan maşallah turp gibi oluyor.O kadar içten söylüyorum hapis falan yatmayacağımı bilsem beni ilk çileden çıkardığı anda karşıma alır hoşafı çıkana kadar bıçaklarım bunu

yanlış anlama kardeşim. eğer yazdıkların gerçekse BABANA KAFA ATASIM GELDİ. ama o kafa atılmayı da hak etmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: By.Kerem.86

quote:

quote:

quote:

yanlış anlama kardeşim. eğer yazdıkların gerçekse BABANA KAFA ATASIM GELDİ. ama o kafa atılmayı da hak etmiyor.

Gerçek kardeşim, eşi benzeri yok herifin yemin ederim.Hadi canım o kadar kötü değildir diyen arkadaşlarım sadece biraz tanıdıktan sonra bile hak verdi, o derece.Bir insan aynı şeyleri 40 kere söylemekten sıkılmaz mı yahu? Bu herif sıkılmıyor işte.Ben duymaktan sıkıldım, "yav he he" deyip geçiyorum artık.Bunun üstüne birsürü şey yazmıştım ama sildim.Durup dururken sizinde siniriniz bozulmasın ben zaten delirdim yeterince

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.