Bildirim
Beyler bu yüzüklerden hangisi hediye olarak daha iyi ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Alttaki bana ayrık vadide dolaşırken ciğerlerime çektiğim hava ile huzura kavuşmuşluğu andırdı o yüzden ikinci
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Üsttekin de de bi mızrakların savaşı havası var ama -
Elbette ki ikinci
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiyatlar uygun, ben de ikinci derim.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Birinci daha canlı ve dolu dolu görünüyor -
Hocam ikisi de kötü bence. Yerinde olsam başka tipte bir yüzük alırdım. Ayrıca ikisi de birbirinin aynısı sayılır. Farketmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isengardlı -- 28 Aralık 2015; 22:22:10 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ithelien
Hocam ikisi de kötü bence. Yerinde olsam başka tipte bir yüzük alırdım. Ayrıca ikisi de birbirinin aynısı sayılır. Farketmez.
yaa benim bu iş için bütçem 150 tl hadi max 160 olsun.
piyasada bi dünya yüzük var gümüş ama taşlar sentetik hemde döküm iş, bu taşlar doğal gümüş de el işçiliği, tek olacak yani ;) onun için bundan olsun istiyorum çok sevinir.
yada bu, bilemedim şimdi
-
quote:
Orijinalden alıntı: forbiddenknowledge
Birinci daha canlı ve dolu dolu görünüyor
aynen onun bide ters acı resmi var o taraftan görmen lazım daha da canlı duruyo -
quote:
Orijinalden alıntı: Leojr
quote:
piyasada bi dünya yüzük var gümüş ama taşlar sentetik hemde döküm iş, bu taşlar doğal gümüş de el işçiliği, tek olacak yani ;) onun için bundan olsun istiyorum çok sevinir.
yada bu, bilemedim şimdi
Koskoca taşlı rahatsız yüzüklerdense şu tiplerdeki yüzükler daha hoş bence. Hem bütçene de uyar. Gümüş yüzük nerede bulunur bilmem ama çarşıdan alsan da yaklaşık aynı fiyata gelir sanırım.
Edit: Adres koymayı unutmuşum.
http://www.tesbihane.com/Yuzukler,LA_897-2.html#labels=897-2
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isengardlı -- 28 Aralık 2015; 22:47:23 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Merak edip sitesine girip baktım her yüzüğün ölçüsü farklı alırken dikkat et derim -
quote:
quote:
quote:
yada bu, bilemedim şimdi
Koskoca taşlı rahatsız yüzüklerdense şu tiplerdeki yüzükler daha hoş bence. Hem bütçene de uyar. Gümüş yüzük nerede bulunur bilmem ama çarşıdan alsan da yaklaşık aynı fiyata gelir sanırım.
hmmm, yok yüzükler öyle kocaman değil, sevmez zaten büyük yüzükleri.
bunların taşları doğal, bu desenli taşı tekrar bulmak imkansız gibi bişey. o yüzden böyle birşey istedim açıkcası.
ama şimdi bileklik falan dediler bilemedim.
-
Adamın zevki iyi dert etme hangisini alırsan al karşındaki mutlu olur. İki yüzükte birbirinden iyi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galapagoskaplumbağası -- 28 Aralık 2015; 22:48:26 > -
quote:
Merak edip sitesine girip baktım her yüzüğün ölçüsü farklı alırken dikkat et derim
ölçü kolay ya her gümüşçü 5 liraya tekrar ayarlıyo diye biliyorum ? -
-
quote:
quote:
quote:
yada bu, bilemedim şimdi
Edit: Adres koymayı unutmuşum.
http://www.tesbihane.com/Yuzukler,LA_897-2.html#labels=897-2
önce tesbihaneye baktım zaten
ama dediğim gibi tek desen mevzusu ve doğal taş oluşu burayı cazip kılıyo biraz.
-
-
quote:
quote:
Merak edip sitesine girip baktım her yüzüğün ölçüsü farklı alırken dikkat et derim
ölçü kolay ya her gümüşçü 5 liraya tekrar ayarlıyo diye biliyorum ?
Büyük gelirse sorun değil tabi ama ya küçük gelirse diye uyarayım dedim çünkü 14 falan gördüm gerçekten küçük bir ölçü çocuklar için ancak olabilir. -
quote:
quote:
quote:
ölçü kolay ya her gümüşçü 5 liraya tekrar ayarlıyo diye biliyorum ?
Büyük gelirse sorun değil tabi ama ya küçük gelirse diye uyarayım dedim çünkü 14 falan gördüm gerçekten küçük bir ölçü çocuklar için ancak olabilir.
hmmm anladım onu bir sorayım ya
Benzer içerikler
- fare yapışkanı kaç gün etkili
- yaylı yatak mı sünger yatak mı
- ihlas pazarlama çalışan yorumları
- balikla ayran içilir mi
- iğne vurulduktan sonra duş alınır mı
- google çizim yap
- penis nakli
- çay emojisi
- 5g nedir zararları
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X