Şimdi Ara

hangi karakter sizin için en iyi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
14.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    en çok kullanılan karakter savaşçıdır çünkü en rahat kasılan karakterdir
    zihinsel ve bedensel olarak ayrılır
    bedensel: hızlı ,saldırı iyi , savunma kötü
    zihinsel : yavaş ,savunma süper , saldırı orta

şimdi sıra surada
    suralar mekemmeldir fakat tek sorunu zor kasılırlar ama cidden aklınıda kalite bi char yaratmak var ise sizin secimiiniz sura olmalı
    karabüyü sura daha çok kullanılır benim de favorimdir..

ninjaa
    ninjalar hızlıdır yakın ve uzak olarak ayrılır
    genelde yakın ninja kullanılır skilleri geliştirince yenilmez olabilirler itemleri ucuzdur eger zevk almak istiyosanız güzel seçim olur
    uzak ninja ok kullanır skilleri g falan yaparsanız süper olur darbe almadan slot kesebilirsiniz..

şaman
    eskiden kasması cok kolaydı herkes yanında isterdi şimdi ise herkes kendi şamanını kasıyor
    ama samanı eger kendiniz 70 falan yapabileceginize inanıyorsanız alın bence çünkü bk ları cok ucuzdur sklleri kolayca g yapabılır ve vs lerde ozu dumana katabilirsiniz...

• Ninja
  • bnm de suram vardı kas kas bihal olmuştum ban yedim de kurtuldum
    tabiki ban yediğime sevinmiyorum ama gerçekten çok zor kasılıo çok fazla mavi pot harcıyo ateş hayaleti süper ama farklı slotlara vuruo onlar sana dalınca ölebiliosun mesela 30-35 lvl ken so da 1-2 grup çekip kasılıodum ama ateş hayaleti 2grup daha çekiodu ölüodum
    ama ws de çok yuksek lvl leri yatırabiliosun item olmasa da ateş hayaletini aç kaç :D savaşçı deilse sersemletemezde

• karakterleri böyle sınıflandıramazsın
    her karakteirn kendine göre zorlugu ve kolaylıgı vardır
  • bende sura dıyorum kasılmak cıdden zordur ama 85 lw fılan gelınce ortaliği yikar atarsin
  • Ninja :) okçuyu severim ama hiç okçum olmadı yakın dövüş oynuyorum .bıçak çevirme atıp rakibi sektirmenin zevkini başka hangi skil verebilir ki :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim görüşüm.
    Ninja oynamak zevklidir özellikle +65 yakın dövüş +45 uzak dövüş
    Savascı kasmak kolaydır.Kasarken en hızlı en seri en zevk veren karakterdir.Özellike güçlü bir bedenseliniz varsa savunması iyiyse çok zevklidir.G.b becerili itemi olup sağlam ise kişiden kişiye göre zevk verebilir.Bence hantaldır sıkar kasarken yavaştır.Vslerde sağlam ise bir bedenseli yatırabilir.
    Sura kasması en zor karakterdir.Vslerde en güçlü karakterdir.Kişinin seçimine bakar.Büyülü silah sura tam kasma karakteridir.Büyülü zırh=G.b Büyülü Kılıç=Hava ve dehşet 2 tanede atak skilli vardır.Bence bedenselden sonra en iyi seçimdir.
    Şaman Ana çarınızın şaman olması kötü yerlere getirebilir.Şaman dediğin buff verir.Ne vslik nede kasmalıktır.Ana çarınızla kasar buff alırsınız.Benim seçimim kasmalık olduğu için kritikçi şaman uygundur.Vslerde heal verdiği için iyileştirmeci şaman kullanılabilir.

Dediğim şu.Eğer kasma seviyorsanız bedensel savascı-Büyülü silah sura
    Yada +65 ana çarınız varsa zevk vslik için yan çar kasıp Okçu ninja veya kara büyü sura yapılabilir.
    Şaman İse(kritikçi)Kasmalarda çok uygundur.P var ise kule önü savaşlarında büyük avantaj sağlar.

• Ninja tabiki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.