hani diskolarda olur ya tepede aynadan bi top vardır etrefında işiklar vardır sureklı doner hani işte o top su etrafındaki işiklar sayesinde donuomus yani topu dondurucu hiç bir mekanızma yokmus
ANLAMADIM BEN
quote:
Orijinalden alıntı: Guest
ANLAMADIM BEN
benim anladığım gerçekte dönmüyo herhalde göz yanılması öle mi???
hayır abi donuo ama onu donduren işik yanı duvarın içinden bi mekanızma yok onu donduren etrafindaki işiklar onu donduruo okey
quote:
Orijinalden alıntı: LIZARD
hayır abi donuo ama onu donduren işik yanı duvarın içinden bi mekanızma yok onu donduren etrafindaki işiklar onu donduruo okey
motor döndürüyor
quote:
Orijinalden alıntı: Northern
motor döndürüyor
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Northern
motor döndürüyor
+1
Açıp incelemiştim bi kere hatta..Ne olduğunu tam çözememiştim - kapak tam açılmıyordu - ama kesinlikle içinde bir sistem var... Sen zaten IŞIKLA bi nesnenin hareket etceğini düşünüyosan başlığı kapasak daha iyi... Hı şu sokak lambalarının 100.000 katı güçlü bi ışın gönderirsin belki kıpırdanır biraz ama o diskodaki sıradan ışıklarla yemez...Keklemişler seni bence...
quote:
Orijinalden alıntı: N. Flamel
quote:
Orjinalden alıntı: Northern
motor döndürüyor
+1
Açıp incelemiştim bi kere hatta..Ne olduğunu tam çözememiştim - kapak tam açılmıyordu - ama kesinlikle içinde bir sistem var... Sen zaten IŞIKLA bi nesnenin hareket etceğini düşünüyosan başlığı kapasak daha iyi... Hı şu sokak lambalarının 100.000 katı güçlü bi ışın gönderirsin belki kıpırdanır biraz ama o diskodaki sıradan ışıklarla yemez...Keklemişler seni bence...
Alıntıları Göster
bi dakka vaz geçtim söylediğimden...
100 bin katta yetmez... Işık dalgadır ve fotonlardan oluşur, fotonlar ise ağırlıksızdır...Yani atomun bile akb cinsinden ağılığı bilinirken onunki hesaplanamıo...Bi kaç kentrilyon katı diyelim...Hatta bi kaç satır sıfır at sen...
quote:
Orijinalden alıntı: N. Flamel
bi dakka vaz geçtim söylediğimden...
100 bin katta yetmez... Işık dalgadır ve fotonlardan oluşur, fotonlar ise ağırlıksızdır...Yani atomun bile akb cinsinden ağılığı bilinirken onunki hesaplanamıo...Bi kaç kentrilyon katı diyelim...Hatta bi kaç satır sıfır at sen...
Alıntıları Göster
kesinlikle motor var göz yanılsaması değilse ışık nasıl döndürebilir abi bi küreyi fizik kurallarına aykırı senin dediğin he güneş enerjisini kinetik enerjiye çeviren bi motor olur içinde öle olur ama o ışıklarla arkadaşında dediği gibi mümkün değil bu...
quote:
Orijinalden alıntı: __Tyler Durden__
kesinlikle motor var göz yanılsaması değilse ışık nasıl döndürebilir abi bi küreyi fizik kurallarına aykırı senin dediğin he güneş enerjisini kinetik enerjiye çeviren bi motor olur içinde öle olur ama o ışıklarla arkadaşında dediği gibi mümkün değil bu...
Alıntıları Göster
motordur motoor...
quote:
Orijinalden alıntı: somali
motordur motoor...
Alıntıları Göster
sistemden sisteme değişir belkide tavanda adamın biri eliyle dönderiyodur
quote:
Orijinalden alıntı: Quadrupoll
sistemden sisteme değişir belkide tavanda adamın biri eliyle dönderiyodur
Alıntıları Göster
başlık nie beylerr yaa biz bayanların bilmeyee hakkı yok mu cidden keklemişler senii yaa ışığın bi şei döndürdüğünü ilk defa duyuyom bn
quote:
Orijinalden alıntı: Isabella
başlık nie beylerr yaa biz bayanların bilmeyee hakkı yok mu cidden keklemişler senii yaa ışığın bi şei döndürdüğünü ilk defa duyuyom bn
Alıntıları Göster
bende
quote:
Orijinalden alıntı: Quadrupoll
bende
Alıntıları Göster
her dönen şeyin bir motoru vardır...
quote:
Alıntıları Göster
hakılsın
quote:
motordur motoor...
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: somali
motordur motoor...
Nasıl yani
quote:
Alıntıları Göster
quote:
bir de şu olay yaratan sözüm var...
quote:
quote:
bir de şu olay yaratan sözüm var...
Alıntıları Göster
beyler ben kendim solemiorm arastırın nası olduunu bende bilmiorm benimde aklım yatmıo ama olay bu
quote:
Orijinalden alıntı: Isabella
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Isabella
Haklı beylerle başlamamalıydın ayrıca dediği gibi biri seni fena keklemiş.
quote:
Orijinalden alıntı: Greenleaf
quote:
Orjinalden alıntı: Isabella
Haklı beylerle başlamamalıydın ayrıca dediği gibi biri seni fena keklemiş.
Alıntıları Göster
abi tmm isabella haklısn sorry ama obur konuda ben haklıyımm bakın diorum benimde kafam basmıo ama olay buu yinede kaarar sizin
quote:
Orijinalden alıntı: LIZARD
abi tmm isabella haklısn sorry ama obur konuda ben haklıyımm bakın diorum benimde kafam basmıo ama olay buu yinede kaarar sizin