akşam akşam heLaL oLsun Lem sana kopardın Lem beni :))))
Her eve Lasım senden bi tane vay be demek ısıkLAr donduruomush haa :)))
Zaten benide yuruten saey sadece ayakkabılarım Adidas one da aLmadım daha ma superstar da yapıo :)))
siz yoruLmuosunzu onlar yurutuo :)
baba tamam tepeden biri eliyle donduruo
içinde basit de olsa dönen bi şey wardır mutlaka
bu ne ya
saçmalamayın arkadaşlar bizim evde var ışıklandırma ve top var babam biraz deli meraklıdır da. top un içinde bağlı olduu bi motor var. istersen döndürmeden ışık yansıtırsın o ışıklar dönmez. istersen de motoru açarsın ışıklar yansırken de biyandan da döner öle bi yalan yok anlicanız.
ya abi bırakın altı üstü bi top her top için bu kadar yorum yapsak ooo gerçi topic derkende top geçiyor bunla bir çağrışımmı sağlıyor nedir bilemiyorum
ses döndürüyor ışık değil. titreşime duyarlı mekanizmalar var. özelikle büyük konserlerde kullanılan programlanabilen spotlar dışında disko bar gibi ortamlarda bu basit mekanizmayla harekete geçen ışıldak fırıldak spotlight fırdöndü ahadurdu gibi alet-ül edevatlarla müzikle birlikte otomatik bir ambians oluşturuluyor. her müzik bitip başladığında o kadar ışıldağı durdurup başlatmak zor olduğundan böyle bir çare bulmuş elin adamları
güneş enerjisiyle çalışan arabalar vardı tvlerde gördüydük ışıkla neden dönmesin?tamam motorla dönüyordur da ışıklada döebilen yapılabilir.güneş ışığı kadar ışık gerekir belki bilemicem
yoq yoq o nu adamın biri tepeden eliyle donduruo
HAHAHAHA senelerdir tüm diskolardaki TOP'ların dönmesini sağlayan adam benim.açıklıyorum evet ben onları DÖNDÜRMÜYORUM ASLINDA.top duruyor siz dönüyorsunuz siz top dönüyo zannedin daha.
Bu tek başına dönen cinsinden
Buda insan gücüyle dönen cinsinden
Son NOKTA ......
aksam aksam iyi guldum, tam geyigini cikarmissiniz olayin :)
iyi de bu konunun burda işi ne onu anlamadım
quote:
Orjinalden alıntı: ege_
iyi de bu konunun burda işi ne onu anlamadım
Burası Sinema- MÜZİK - kitap müzik nerde calınır barda barda ne vardır bu top ilgi buradan
hakkeatten ben o bağlantıyı görememişim
quote:
Orjinalden alıntı: ege_
hakkeatten ben o bağlantıyı görememişim
Şahsen baglantı benimdir ....
edit : KonUyı acan arkadaş nerden yapmış bilmiyorum