Şimdi Ara

beyler canım çok sıkkın ananem vefat etti (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
0
Favori
2.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • başın sağ olsun unutmak çok zor unutamassın
  • Allah rahmet eylesin hocam, annenizin mekanı cennet olsun.
  • Allah rahmet eylesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

benımde babaanne vefat ettı 3 ay oluyor, pek sevmedıgımden sadece göstermelık uzuldum, allah evlatları arasında ayırım yaptırmasın kımseyı

konuyu açan kardeşim allah rahmet eylesin nur içinde yatsın anneannen kardeşim bende anneannemle aynı evde yaşıyorum beni büyütende odur yani inşallah Allah uzun ömürler verir ona da... ne yapacağımı bilemem valla.

castiel kardeş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreadx -- 10 Haziran 2013; 9:56:21 >
  • 23 gün önce de ben kaybettim anneannemi başın sağolsun dostum
  • Allah rahmet eylesin,Allah günahlarını affetsin..
  • Allah rahmet eylesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rahmet eylesin.
  • Başın sağolsun

• Basin sagolsun.

• Başın sağolsun
  • Allah rahmet eylesin
  • Allah rahmet eylesin
  • Allah Rahmet Eğlesin kardeşim başın sağolsun
  • Bende agustos 7 de kaybettim.Zamanla alışıyorsun merak etme.Allah rahmet eylesin.

• Allah rahmet eylesin kardeşim başın sağolsun benimde 2 yıl önce vefaat etti bilirim nasıl bir duygu olduğunu
  • Allah rahmet eylesin
  • Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun..
  • barbaros444 B kullanıcısına yanıt
    Allah rahmet eylesin, unutmak diye bir şey yok. Ancak alışacaksınız, zaten alışamayan insanın hayatı ya hastahanede ya da malum yerde bitiyor. Duygusu, vicdanı hatta bunlara sahip olmayan birinin bile illa sevdiği biri vardır hayatta o kişiyi kaybettiğinde dahi insan yıkılır. Ölüm tarifi bu dünyadaki maddi ya da maneviyatla örtbas edilecek ya da tarif edilebilecek bir şey değil. Yaşayan bilir, birinin kaybının acısını.

Merak etmeyin, 30 gün sonra hayatınıza kaldığınız yerden devam ediyorsunuz, alışmaya başlıyorsunuz. İlk zamanlarda ölüm verdiği üzüntü esasında sizi üzendir ancak zaman geçtikçe, 3-5 sene geçmişte yaşadığınız anılar aklınıza geldikçe hüzün yerini özleme bırakıyor. Şüphesiz ki hepimiz bir gün yaratanın bize verdiği canı kaybedeceğiz. Önemli olan nasıl yaşadığınızdır, hayat devam ediyor ve keyif almaya bakın.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.