Arkadaşlar yakın zamanda bir kızdan hoşlanmıştım, aynı okuldayız. Şansına aynı yerde oturuyoruz, ama okulda tanımıyorum bunu sadece görüyorum. Otobüste bazen karşılaşıyoruz falan. Ben aşırı bir derecede hoşlanmaya başladım bundan. En sonunda dayanamayıp içimi döktüm. Terslendim hafif. Neyse dedim geçtim. Fakat şimdi otobüste falan görüyorum bazen çok rahatsız oluyorum. Kendimi kasmaya başlıyorum, heyecan falan yapıyorum. Yani sanki onun gözünde ezik gibi göründüğümü düşünüyorum. Önerileriniz var mı nasıl davranmalıyım otobüste falan onu görünce. Hiç kasıntı yapmamam lazım ama nasıl olacak o iş ?
zamanla geçer
Bu kötü birşey olsa da başka şeylerle egonu tatmin etmelisin. Egon yükselince kızın varlıgını bile unutursun ama ego olayını da cok abartma.
Aynen öyle zamanla geçer hiç takma. Otobüsde o yokmuş gibi davran rahat ol desemde olamayacaksın ama zamanla oda olacak. En azından şunu düşün kız sana gelip böyle birşeyler deseydi ve sen onu tersleseydin kızı gördüğünde onu gözünde küçümsemeyecektin sadece biraz havalı olacaktın o kadar ama kız sana bakmadıkça, rahat olup sen yokmuşsun gibi davrandıkça sen hava atamadığını anlayacaksın eskisi gibi biri olacak gözünde. Bu durum senin içinde geçerli empati kurman yeter... ;)