Şimdi Ara

beyler çıldırıcam yardim ediiin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Saat olmus 23:30 binadan gürültü eksik olmuyor ya biri misafir ugurluyor hayvan gibi anirip guluyorlar biri surekli baaam baaam bisey deviriyor ust komsumuz hayvan gibi aniriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sürekli mi bugünlük mü
  • Çok güzel tarif etmişsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicamerr

Sürekli mi bugünlük mü

Binanin %90 i emekli ve bu gurultuler yaklasik 1 haftadir basladi aha simdide tv izliyo son ses

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi banone -- 18 Şubat 2012; 23:44:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: banone

Saat olmus 23:30 binadan gürültü eksik olmuyor ya biri misafir ugurluyor hayvan gibi anirip guluyorlar biri surekli baaam baaam bisey deviriyor ust komsumuz hayvan gibi aniriyor

neden anırıyor acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3,14159265358979323846264

neden anırıyor acaba?

Nick guzelmis bu arada :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wadjet -- 19 Şubat 2012; 10:42:23 >
  • Flash tv açıp halay çekiyolardır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nicamerr

Sürekli mi bugünlük mü

Binanin %90 i emekli ve bu gurultuler yaklasik 1 haftadir basladi aha simdide tv izliyo son ses

Sen de yap. Ya da tak kulaklıgı gitsin bende aynı dertten muzdaribim alıstım artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicamerr -- 19 Şubat 2012; 0:56:36 >
  • quote:

Saat olmus 23:30 binadan gürültü eksik olmuyor ya biri misafir ugurluyor hayvan gibi anirip guluyorlar biri surekli baaam baaam bisey deviriyor ust komsumuz hayvan gibi aniriyor

Çık yukarı konuş ters yaparsa sert çık ben öyle yaptım. Şimdi çıt yok
  • Tek basina yasiyan yasli bayana ne yapabilirimki zaten beyninden ameliyat oldu fazla ustune gitmek istemiyorum fakat tam 24;48 gibi sesler bitti cok ilginc ya aralarinda anlasmami yapiyar nedir :) boyle boyle aniriyorlar sonra gelip eve geldiginden Beri bir kez bile havlamayan kopegimi sikayet ediyolar varmi boyle bir sey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi banone -- 19 Şubat 2012; 7:10:06 >
  • quote:

Tek basina yasiyan yasli bayana ne yapabilirimki zaten beyninden ameliyat oldu fazla ustune gitmek istemiyorum fakat tam 24;48 gibi sesler bitti cok ilginc ya aralarinda anlasmami yapiyar nedir :) boyle boyle aniriyorlar sonra gelip eve geldiginden Beri bir kez bile havlamayan kopegimi sikayet ediyolar varmi boyle bir sey

24.48 diye bi saat mi var ya.

• Hee hic dijital saat gormedinmi

• quote:

Orijinalden alıntı: mynameisviktorreznov

quote:

Tek basina yasiyan yasli bayana ne yapabilirimki zaten beyninden ameliyat oldu fazla ustune gitmek istemiyorum fakat tam 24;48 gibi sesler bitti cok ilginc ya aralarinda anlasmami yapiyar nedir :) boyle boyle aniriyorlar sonra gelip eve geldiginden Beri bir kez bile havlamayan kopegimi sikayet ediyolar varmi boyle bir sey

24.48 diye bi saat mi var ya.

Adam dakik baksana ...
  • quote:

Hee hic dijital saat gormedinmi

Bilmiyorum. Oyle Seylere Dikkat etmem
  • Üst komşunuzun yaşam enerjisini kıskanıyorsunuz. Çünkü onlar çok mutlu. Senin hep olmak istediğin hayatı yaşıyor. Üst komşun senin hayalini yaşıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.