Şimdi Ara

Beyler Çok Fena Oldum Connected2.me İçerir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
35.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler c2 den dün bir kızla tanıştım muhabbet iyiydi az önce de konuştum sonra çıkıyorum dedim log out yaptım f5 falan yaptım sonra da biraz yoklayayım dedim kız linkini at dedi üye değilim dedi ben bulurum dedi 2 dk bekle dedi sonra benim üyeliğimin linkini attı çok kötüyüm beyler tahmin mi etti yoksa öğrenebilir mi

çok rencide oldum

• Yapay Zekanın Yanıtı

Connected2.me İçerir Konusunda Bilgilendirici Metin

Connected2.me, cep telefonu kullanıcılarına mesajlaşma, dosya paylaşımı ve sosyal medya platformlarına erişim gibi çeşitli özellikler sunan bir uygulamadır. Kullanıcılarına ayrıca benzersiz bir özellik olan "Connected2.me İçerir" özelliğini sunar.

Connected2.me İçerir Özelliğinin Kullanımı

Connected2.me İçerir özelliği, kullanıcıların tek seferlik ekran görüntüleri (c2 tek seferlik ss alma) alma, gelen videoları kaydetme ve c2 süper mesajlar gönderme gibi işlemleri gerçekleştirmelerini sağlar.

Ekran Görüntüsü Alma (c2 ss alma)

Ekran görüntüsü almak için, ekranın alt kısmından yukarı doğru kaydırın ve ardından "c2 ss alma" yazın. Ekran görüntüsü anında alınacaktır.

Tek Seferlik Foto Kaydetme (c2 tek seferlik foto kaydetme)

Tek seferlik bir fotoğraf görüntülemek ancak kaydetmek istemiyorsanız, ekranın alt kısmından yukarı doğru kaydırın ve ardından "c2 tek seferlik foto kaydetme" yazın. Fotoğraf geçici olarak kaydedilecek ve siz uygulamadan çıktığınızda silinecektir.

Gelen Videoyu Kaydetme

Gelen bir videoyu kaydetmek için, videonun üzerine dokunun ve ardından "kaydet" seçeneğini seçin. Video cihazınıza kaydedilecektir.

Süper Mesaj Nedir (c2 süper mesaj nedir)

Süper mesajlar, Connected2.me kullanıcılarının birbirlerine gönderebilecekleri özel mesajlardır. Bu mesajlar, alıcı tarafından okunduktan sonra otomatik olarak silinirler.

Connected2.me Ekran Görüntüsü Alma

Connected2.me uygulamasında ekran görüntüsü almak için, ekranın alt kısmından yukarı doğru kaydırın ve ardından "c2 ekran görüntüsü alma" yazın. Ekran görüntüsü anında alınacaktır.

Connected2.me İçerir özelliği, kullanıcıların gizliliklerini korumalarına ve mesajlaşmalarını daha etkili bir şekilde yönetmelerine yardımcı olan kullanışlı bir araçtır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • anlayaiblen var mı ?
  • Sistemin sana verdiği o rastgele numara aynı cihazdan girdiğin sürece sabit kalıyor, büyük ihtimalle o şekilde bulmuştur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beats Dr.

anlayaiblen var mı ?

ben mi anlatamıyorum yoksa forum mu anlayışsız her konuda anlamıyorsunuz beni kıza işte başka biriymiş gibi sarktım kız ben olduğumu anladı nasıl anladı bu kız
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

Sistemin sana verdiği o rastgele numara aynı cihazdan girdiğin sürece sabit kalıyor, büyük ihtimalle o şekilde bulmuştur.

anon-504ef749141ef şu tip bir numara ha lanet olsun 2 dk lık heves için gitti kız ayıp oldu o değil de ben de anonlugun verdiği rahatlıkla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weightless

quote:

Sistemin sana verdiği o rastgele numara aynı cihazdan girdiğin sürece sabit kalıyor, büyük ihtimalle o şekilde bulmuştur.

anon-504ef749141ef şu tip bir numara ha lanet olsun 2 dk lık heves için gitti kız ayıp oldu o değil de ben de anonlugun verdiği rahatlıkla

O site çok umut yıkıcı bir site maalesef. İnsan bazen kaptırıyor. Bundan sonra girmeme kararı aldım Blog TV ve Connected2.me'ye. Moral bozmaya gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayır hocam kız tamamiyle zarf atmış sende yakalamışsın. Çünkü senin yaptığın gibi yapanlar çok oluyor
  • quote:

quote:

quote:

O site çok umut yıkıcı bir site maalesef. İnsan bazen kaptırıyor. Bundan sonra girmeme kararı aldım Blog TV ve Connected2.me'ye. Moral bozmaya gerek yok.

normalde takmam ne olacak tanımam etmem derdim ama bunla iyiydi aramız iyi kızdı niye kıza ... edek mi ? dedim ki

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Beats Dr.

anlayaiblen var mı ?

ben mi anlatamıyorum yoksa forum mu anlayışsız her konuda anlamıyorsunuz beni kıza işte başka biriymiş gibi sarktım kız ben olduğumu anladı nasıl anladı bu kız

Alıntıları Göster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motorcuçocuk -- 11 Eylül 2012; 12:22:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Beirut

Hayır hocam kız tamamiyle zarf atmış sende yakalamışsın. Çünkü senin yaptığın gibi yapanlar çok oluyor

ama benle eski konusmasını kapatmamıs olabilir o anon-3252524 falan değişiyor mu denemek lazım biri linkini atsın ben yazayım 2 kere deneyelim eğer zarfsa geri yazarım ama zarf değilse yazacak yüzüm yok
  • quote:

+1

Sen kapattın,ama o kapatmamışsa konuşmayı sen yazsan yine farklı pencerede değil senin kapadığın konuşma penceresine gelir yazdıkların.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charlie Chaplin -- 11 Eylül 2012; 12:24:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnruzn

quote:

+1

Sen kapattın,ama o kapatmamışsa konuşmayı sen yazsan yine farklı pencerede değil senin kapadığın konuşma penceresine gelir yazdıkların.

hesaptan tamamen çıkmıştım ama direkt anlamadı zaten 2 dk sonra anladı ama o anon-3422dada32 aynı olabilir
  • quote:

quote:

Hayır hocam kız tamamiyle zarf atmış sende yakalamışsın. Çünkü senin yaptığın gibi yapanlar çok oluyor

ama benle eski konusmasını kapatmamıs olabilir o anon-3252524 falan değişiyor mu denemek lazım biri linkini atsın ben yazayım 2 kere deneyelim eğer zarfsa geri yazarım ama zarf değilse yazacak yüzüm yok

İlk sen mi anonimdin? O zaman ordan çaktı hocam ben o sana anon olarak geldi sandım.
  • 1 gün geçtikten sonra o numara değişiyor.
  • quote:

quote:

quote:

İlk sen mi anonimdin? O zaman ordan çaktı hocam ben o sana anon olarak geldi sandım.

evet ilk de bendim son da bendim

biri bana hosts dosyasını şifrelemeyi öğretsin c2 yi engelleyip şifreyi de bilemeyeceğim bir şey yapıp ömür boyu c2 ye elveda bu utançla yaşayamam c2 de

• quote:

süper la

• Bilgisayarı kapatıp açınca numara değişiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knights of Cydonia

1 gün geçtikten sonra o numara değişiyor.

başka bir yolu yok mu yav
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.