Duaları nefes almadan hızlıca okuyorsan vücut oksijene ihtiyaç duyar ve direk esnersin. Eğer dua okurkan esneyeceğini düşünürsen de esnersin, esnemeyi düşünmek bile esnemeyi sağlar.
Rahatlıktandır
esneme sanırım psikolojik bişey yukarda arkadaş demiş sen dediğin için oldu sanırım diye mytbuster izleyen bilir bi bölümünde 5-6 kişi aynı odaya kapatıp esnemeleri bekliyorlardı acaba birinin esnediğin gören kişide esner mi diye ve bi kişi esnediğinde diğerleride esnemeye başladı
Çok basit.
Şeytanın vesvesesi... Doğru yazdım heralde
Şeytan, ibadet edenin ya da dua edenin bir şekilde ibadet yapmasını/dua etmesini engellemeye çalışır.
quote:
Orijinalden alıntı: __BadblooD__
Duaları nefes almadan hızlıca okuyorsan vücut oksijene ihtiyaç duyar ve direk esnersin. Eğer dua okurkan esneyeceğini düşünürsen de esnersin, esnemeyi düşünmek bile esnemeyi sağlar.
Bilimsel bir yaklaşma oldu ama yanlış. Nefesini tutunca niye esneyesin ya saçmalıyorsun.
quote:
Orijinalden alıntı: Janine
Özellikle dinci değilim dincilerden nefret ederim diye üstüne basa basa belirtmenin sebebi ne ?
Şakirt denilmesinden korkuyor . Forum öyle bir hale geldiki herkes birbirini fişlemeye çalışıyor , baştaki büyüklerinden öğrendiler onlardan daha iyi yapar hale geldiler .
konuyu okurken bile esnedim
şeytan kanına girmeye çalışıyor hacu dua etmemen için
quote:
Orijinalden alıntı: Black Burn
Dini açıklamasını hepimiz az çok biliyoruzda bilimsel açıklamasını yapsın biriniz yahu?
quote:
Orijinalden alıntı: Damızlık
Sen uyumadan önce okuduğun için beynin ona programlamış.Yani beynin önce dua sonra uyku olarak programlamış ve öyle alışmış.Sen normal bir zamanda dua okuyunca beyin de uyuyacan sanıyor.Dini bir olay yok dağılın.
dini olay var mıdır yok mudur bilmem ama eğer olay bilimselse cevabı bu.
quote:
Orijinalden alıntı: kimano
Şöyle birşey duymuştum:
biri sana nazar duası okursa (senin iyiliğin için), eğer üzerinde nazar varsa duayı okuyan kişi sürekli esnermiş. Tabi ne kadar doğru bilemiyorum.
Abov.
quote:
Orijinalden alıntı: Jentin
ateistim ama dua ettim demin 3 kere falan esnedim. belki sen diyince pskojik olsu
ateist emo apaçi satanist her yol var sende
şeytan esnetir derler çünkü dua okuman hoşuna gitmez
quote:
Orijinalden alıntı: Jentin
ateistim ama dua ettim demin 3 kere falan esnedim. belki sen diyince pskojik olsu
Dine geldim beyler.
quote:
Orijinalden alıntı: cgh0gy-
quote:
Özellikle dinci değilim dincilerden nefret ederim diye üstüne basa basa belirtmenin sebebi ne ?
Şakirt denilmesinden korkuyor . Forum öyle bir hale geldiki herkes birbirini fişlemeye çalışıyor , baştaki büyüklerinden öğrendiler onlardan daha iyi yapar hale geldiler .
+1 Özgüvensiz olanlar, 2-3 kendini bilmez yüzünden inancını belirtmekten çekinenler o kadar telaşlanır oldu ki "dinci" ile "dindar" kelimelerinin anlamını bilmeden kullanıp kendilerini komik duruma düşürür oldular.
Şeytan geliyor işte.
İyi bir şey yaptığında şeytan o işi bozmak için geliyor.Senin işini nasıl bozar uyutarak.Böyle düşünürüm ben hep.
yorumları okurken, esnemekten bi hal oldum
quote:
Orijinalden alıntı: Powermove
quote:
Orijinalden alıntı: cgh0gy-
quote:
+1 Özgüvensiz olanlar, 2-3 kendini bilmez yüzünden inancını belirtmekten çekinenler o kadar telaşlanır oldu ki "dinci" ile "dindar" kelimelerinin anlamını bilmeden kullanıp kendilerini komik duruma düşürür oldular.
komik olmuş olabilirim ama olay öyle yani şakirt damgası yememek için öyle yazdım gayet açık ve net anlamışsınız zaten forum öyle olduki böyle bi konuda bunun üstüne basmam gerekti
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme