Şimdi Ara

BEYLER COK ONEML!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YA beyler ben lvl 21 PK oldum bundan nasıl kurtulacam benm ıcn cok onemlı lutfen bakın hadiunutmadan PK lvl 11 :( lutfen bı yardımmm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirbaba58 -- 20 Mayıs 2006; 21:00:53 >

• quote:

Orjinalden alıntı: kadirbaba58

YA beyler ben lvl 21 PK oldum bundan nasıl kurtulacam benm ıcn cok onemlı lutfen bakın hadi

Dur canım sıkıldı içimden geçeni söyleyeceğim...İyiki pk olmuşsun...Az bile,çok iyi olmuş...Daha oyunu oynamayı bilmiyorsunuz,ilk öğrendiğiniz şey şu oluyor...KAÇINCI LEVELDE BİRİLERİNİ ÖLDÜREBİLİRİM...?Sen önüne geleni öldürmeye dewam et hiç bitmesin katil hallerin...Ne demişler SANA KIRMIZI ÇOK YAKIŞIYOR!!!!Allah hepinize akıl fikir ihsan eylesin....
  • kardes senın kapasıte bu kadar o zman ben szden adam gbi bi yardım ıstedm.ben onun bu kadar olayı olacagını bılsem yapmam herhalde sen bi buyukluk gosterde bana yardım et.ama bu sen de yok
  • Ya herkes bu soruyu soruor ya git biraz araştır bulursun herkes aynı soruyu soruor bu ne böle biraz araştırmacı olalım
  • Yaa cevabı bilmiyorum ama bişe de ben soriim.Bende white tiger cape vardı başka cape li birini öldürdüm lvl 16 yken bişe olurmu pk filan olmadım ama.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadirbaba58

kardes senın kapasıte bu kadar o zman ben szden adam gbi bi yardım ıstedm.ben onun bu kadar olayı olacagını bılsem yapmam herhalde sen bi buyukluk gosterde bana yardım et.ama bu sen de yok

Ne kadar haklı olduğunu zannedersen dahi,gerçekten de haklı olsan dahi,bir oyunda da,gerçek hayatta da birilerini öldürmek anormal derecede yanlış bir harekettir...

Oyunu ikinci betasından beri oynuyorum...Ne insanlar,ne kadar çoluk çocukla uğraştım...Ne laflar söylendi,ne kadar sinirlendirici olaylar yaşadım,amaaa,bir kere dahi ne katilliğe kast ettim veya ettirdim...Eğer olay çözülemeyecek kadar büyüdüyse oradan ben çekip gittim...Birisini öldürünce olay çözülmez,daha kötü olur...Ve olan sonunda sana olur...Haklı olsan da bütün cezayı sen çekersin...O yüzden nefsine her zaman sahip olmayı öğrenmezsen işin sonunda hep sen üzülürsün...

Kurtulmanın yolları ise bu durumdan her şekilde ceza çekmek...Ya defalarca öldürüleceksin,ya da gayet uzun bir zaman dilimini kaçarak geçireceksin-ki bu mümkün değil eğer 50+ değilsen-...Üstünden itemler düşecek,daha neler neler,birkaç ayrıntısı daha var...Ama ne olur adam ol,ÖĞRENME!!!Cezanı çek ki birdaha yapma!!!Eğer savaşmak isterseniz GUILD WAR denilen takım savaşına girersin....Veya pelerini giyerek adam gibi kapışırsın...Zaten yapımcılar da savaş çıksın diye yapıyor bunları onlarda bir şekilde koymaları gerekiyordu oyuna ki aksiyon olsun oyunda diye...Aslında kuru gürültüden ibaret bir olay...

• ben smdi napıcam bana bunu cewap werın kac lvle dsuerm bole ole ole onu bı soleyın ya cok caresz kaldım walla yardım edın lutfen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arkadaslar bi bakin
    9 yıl önce açıldı
    Sensorler hakkinda bir kac soru?
    14 yıl önce açıldı
    ntv spikerleri cok guzel degil mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • git kıyafetleri ve bütün itemlerini storage e koy sonra ön kapıya çık bırak bi kaç kere diriltip diriltip öldürsünler seni ama birsürü skill pointin gidebilir
    2, olarakta bi ton yaratık keseceksin tabi bu arada seni kesmezlerse
    yaratık kestikçe murderer pointin düşer bu soruyu da hergün hergün sormayın artık forumda 10000 tane var
  • ilk once storeye tum ustundeki itemleri koy daha sonra tum skill puanlarını dağıt harca yani daha sonra dısarı cık seni resliyerek oldursunler ama sp lerni mutlaka harca yok sa elinde kullanıcak sp kalmas yaratık kesmek cok zahmetli ve riskli kesilme ihtimalin cok yuksek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.