Şimdi Ara

Beyler Derdime Çağre Bulun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim ilk sorunum görev yöneticisi ve kayıt defteri(regedit)in açılmamasıyla oluştu.İşte görev yöneticiniz yönetici tarafından devre dışı bırakıldı falan bilirsiniz belki bu sorunu neyse.İnternette ne var ne yok tüm sitelere baktım tüm forumları araştırdım çoğu zaten birbirinde çalıntı grup ilkesinden düzeltiyorum oluyor fakat sayfayı yenileyince birden yine eski halina dönüyor.Yani ayarlar yine kullanılmama durumuna getiriliyor.Aynı şekilde gizli klasörlerin gösterimi de bunun gibi.gizli klasörleri göster diyorum gizli klasörlerden bakacağıma bakıyorum ve sonra biyenile dediğim anda yine ''gösterme'' moduna otomatik geçerek gizli dosyalar yok oluyor.Virüstür dedim en az 2-3 kez format attım.Her defasında tekrarlanıyor bu olaylar.Bir de o kadar çok format atıyorum ki artık antivirüs falan hiçbir şey kullanmıyorum bomboş güvenliksiz bilgisayar yani anlayacağınız.Sonra bi antivirüsle taratayım belki yaparım dedim nod32'yi indirdim ama onda da ekrn sorunu falan oldu sistemi kastı ve görev yöneticisi sorunu yine kalkmadı.Artık son umut olarak buraya yazmak istedim.Eğer bu konuda bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın.Bu dertten bıktım artık.....:((

• dostum formattan sonra hemen aynı sorun oluşlıyorsa demekki kurduğun programlardan biri virüslü ....

formattan sonra hemen virüs programını kur......

http://forum.donanimhaber.com/m_19219394/mpage_1/key_//tm.htm#19219394

herşeyi yükledikten sonra birde acronis ile imagesini al ... her hafta format mı atılır

http://forum.donanimhaber.com/m_6347984/tm.htm
  • Combo fix ile tarat amvo.exe adlı yazılım gizli klasör olayına engel oluyodur başlat çalıştır msconfig yap başlangıçtaki programlarda amvo.exe vamsoft.exe gibi şeler görürsen zaten kapmışsın bunlar çok illet virüsler genelde flash diskten falan bulaşırlar

Combofix nette arat bulursun
  • Kuralları okuyunuz. Konu başlıkları sorununuzla ilgili olmalı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.