Şimdi Ara

Beyler dersimi çalıştım araştırmamı yapıp geldim. Tavsiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ddr3 ddr4 diz üstüler için şu an maliyet getirisi fazla bir diz üstüye ddr4 diye astronomik paralar ödemek gereksiz masaüstü içinse fiyatları normale geldi tercih edilmesi daha ileri dönük olur

İps panele gelince görüş açısı avantajı var istediğin şekilde görüntü bozulmadan izlersin. İps panelde görüntü gerçeğe daha yakındır
  • Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum. Victorun bazı forumlarda ekran kartının değişebildiğini okudum Doğru mudur? Servisi nasıl?? Monter ile aynı parçaları kullandığından güveniyorum. Servis soru işareti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa2936 -- 31 Ekim 2015; 16:25:19 >
  • Evet victorda o olabilir ama fan sorunu var çoğu kişi taaa öbür odadan fan sesi duyduğunu söylüyor hemde boştayken o yüzden bana sorarsanız monster'a bakılmalı eger bütçe 3000 civarı ise ve abra a5'e paranız yetmiyorsa , abra a7 v5.2 veya 5.2.1 yönelmeli diye düşünüyorum ...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kayraossss

Evet victorda o olabilir ama fan sorunu var çoğu kişi taaa öbür odadan fan sesi duyduğunu söylüyor hemde boştayken o yüzden bana sorarsanız monster'a bakılmalı eger bütçe 3000 civarı ise ve abra a5'e paranız yetmiyorsa , abra a7 v5.2 veya 5.2.1 yönelmeli diye düşünüyorum ...

Msi ge60 apache nasil hocqm veya ge70, inc olmasina ragmen ge70le g60 arasinda 150 tl oynuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0nime-N0-Kyo kullanıcısına yanıt
    quote:

monster victor filan yonelsem bana cok kaba filan dediler hic gorebilecegim bi teshiride yok.s

Hocam monster ve victorun tasarımı benim hoşuma gidiyor. Bana dodge havası veriyor. Hoşunuza gidebilir belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa2936 -- 31 Ekim 2015; 21:44:22 >
  • 0nime-no-kyo kardeşim oyun laptopu alacaksan tasarımı çok önemsemeyeceksin çünkü sistemi sığdırmak için geniş kasa kullanıyorlar. Ama msi illahiki aksine gidip hem pahalı hemde özelliklerinden çok tasarımı önemsiyor. Ben bu yüzdn msi'yi önemsemiyorum. Ama beğenen arkadaşlarımız olabilir saygı duyuyorum. Evet ilk msi tasarımları benimde hoşuma gidiyodu ama aradaki sistem farkını görünce durumu anladım. Eğer arada sadece inc fark ediyorsa küçük olanı al sonra ssd tak Ama diyosanki film izleyeceğim oyun veya 3d programlarını çok kullanmayacağım diyosan büyük olanı al Ama ben sistem olarak direk monsterı öneriyorum. Eğer film izleyeceksen bence abra a7 V5.2.1 al hem daha ucuz hemde 17 inc sorun olmaz. Hem servis filan olarakta bence önde tabii senin kararın

• Bu seçenekler arasından monster.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kayraossss

0nime-no-kyo kardeşim oyun laptopu alacaksan tasarımı çok önemsemeyeceksin çünkü sistemi sığdırmak için geniş kasa kullanıyorlar. Ama msi illahiki aksine gidip hem pahalı hemde özelliklerinden çok tasarımı önemsiyor. Ben bu yüzdn msi'yi önemsemiyorum. Ama beğenen arkadaşlarımız olabilir saygı duyuyorum. Evet ilk msi tasarımları benimde hoşuma gidiyodu ama aradaki sistem farkını görünce durumu anladım. Eğer arada sadece inc fark ediyorsa küçük olanı al sonra ssd tak Ama diyosanki film izleyeceğim oyun veya 3d programlarını çok kullanmayacağım diyosan büyük olanı al Ama ben sistem olarak direk monsterı öneriyorum. Eğer film izleyeceksen bence abra a7 V5.2.1 al hem daha ucuz hemde 17 inc sorun olmaz. Hem servis filan olarakta bence önde tabii senin kararın

Hocam monsterda free dos ben hakkarideyim:) dersenki kargo parasini ver ben sana cdyi yollarim o zaman baska:))

Suan monster bakmaya basladim buralar biraz sakinlesince belki dolarda duser simdi video inceliyorum sizin tavsiyenize uyup msilari listemden cikardim. Ben burada evden cikamadigimda filan vakit gecsin diye anime izliyip oyun oynuyabilecegim bir pc bakiyorum hocam muhendis veya tasarimci degilim.

• http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/windows-8-1-pro-32-64-bit-oem-orjinal-lisans-191981120#product-detail

Bak bu da windows bunu alcaksın kurcaksın o kadar güvenilir mi dersen hiç olumsuz sonuç alan yok sorunlarını hemen çözüyorlar...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.