Şimdi Ara

Beyler Digimona İpi 81 olmadan baglanabilirmiyim lutfen Birisi bi cozum bulduysa paylassin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ya gerçi siz de haklısınız ben kssn bulduğum halde olmadı 88 ile başlıyo diye bulursanız banada söleyin
  • kasaturamurat msn varsa versene konuşuruz

Beyler Digimona İpi 81 olmadan baglanabilirmiyim lutfen Birisi bi cozum bulduysa paylassin
  • ben biliyorum ama char isterim ehuejuegehu
  • ben sana char verem eski konularda halka açık bi char vardı hemen bulup veririrm
  • kamu malı olmuştu artık id:simono pas:simonkey ama değişmiş heralde oyunda denerken yanı oyuna girebilirken yanı yıllar önce :D girmiodu
  • bende char var seve seve veririm kabul etsen
  • tmm pokeci94 kardeş sen ver hele..
  • Bağlanırsın
  • ooo yılmaz hoşgeldin.Memleketini özledin mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ottoman_PoweR -- 11 Eylül 2007; 12:19:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: KaSaTuRaMuRaT

siz bilirsiniz ben size bi iyiik yapacaktim Mega Yerine nette olurdu ama Artik solemekten vaz gectimSizide cok ayipladim dalga gecin nolcak alinmaz ustune demi

Şuna bilmiyorum desene..Acaba kendin bu hikayene inandın mı ???
  • bırak burahn aklı sıra bizimle kafa buluo.yalvartmaya calısıo OLMAYAN çözüm yolunu sölemesi için.bosa ugrasma ufaklık yemezler
  • ikinizede katıliliom
    malesef şu anda kavga etcek halim yok
    o yüzden bugün başka bir zaman bende cevabımı verecem
  • sen onu bunu geçte onur2 sen bu avatarı çok aradınmı
  • peki proxyle koreden adres gösterse de olmicak mı bu olay çünkü ben şahsen proxy ile deiştirerek sadece amerikalıların girebildii bi siteye girip üyelik almıştım :) yani bence mümkün waktim olduunda denerim :D
  • proxy ile olmuo ben denedim

avatarı pek aramadım en fazla 5 dk sürdü
  • girmenin yolu olmasa o kdr ingiliz ve ispanyol nasıl oyunda acaba kesin bi program icat etmişlerdir ama biz yararlanamıyoruz tabi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.