Şimdi Ara

BEYLER EDEBİYAT BİR SORU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cevabı taç beyitti herhalde soruyu tam hatırlamıyorum ama taçbeyit sanırım bilen söylesin :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Sessiz gemi2

cevabı taç beyitti herhalde soruyu tam hatırlamıyorum ama taçbeyit sanırım bilen söylesin :(

Sanırım taç beyit yazarın isminin geçtiği yer oluyor. Mahlasının geçtiği yer yani. ve cevap buydu sınavda taç beyiti en güzel beyit diye adlandırılmış o da sanırım beytül gazel olması lazım. Not : sayısalcıyım ve edebiyat sınavına girmedim TV den gördüğüm kadarıyla konuşuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarbeliMadkap

quote:

cevabı taç beyitti herhalde soruyu tam hatırlamıyorum ama taçbeyit sanırım bilen söylesin :(

Sanırım taç beyit yazarın isminin geçtiği yer oluyor. Mahlasının geçtiği yer yani. ve cevap buydu sınavda taç beyiti en güzel beyit diye adlandırılmış o da sanırım beytül gazel olması lazım. Not : sayısalcıyım ve edebiyat sınavına girmedim TV den gördüğüm kadarıyla konuşuyorum

Gazelin en guzel beyitine tac beyit denir. Bu sik yanlis miydi hocam cevap bu mi yani?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • soruda taç beyit hakkında özlü ve anlamlı sözler geçiyordu.yani yanlış hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalearkasi

soruda taç beyit hakkında özlü ve anlamlı sözler geçiyordu.yani yanlış hocam.

taç beyit yaptım kardeşim doğru
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsndmn

quote:

Orijinalden alıntı: DarbeliMadkap

quote:

Gazelin en guzel beyitine tac beyit denir. Bu sik yanlis miydi hocam cevap bu mi yani?

Benim gördüğüm ve anladığım kadarıyla öyleydi, yani cevap oydu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.