Şimdi Ara

Beyler Ekran Kartim 98 derece lütfen yardim edin Allah rizasi için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben sapphire hd 6770 gddr5 128bit ekran karti kullaniyordum.sogutmasi fena degildi oyunda 60 de tutuyordu oyunda TOM RAINDER ama sesten rahatsiz oldugum için üstündeki kapagi aldim daha dorusu kirdim.Oraya bir fan taktim montajladim ama oyuna girdigim zaman 3 dk oynadim sonra 98 dereceye uçtu zaman atmiyorum sadece 3 dk zaman bile tuttum.Yardim edin bana ne yapmam lazim ekran kartima ne yaptim ben böyle.

Önceki kartimin hali bu:http://media.sapphirete...66742257813_600_600.jpg

simdiyse : yarin foto koyacam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi randyman -- 30 Haziran 2014; 14:02:50 >

• aynı sorunu bende nvidia geforce 9800gt de yaşıyorum üst kapağını ve fanını çıkartıp soğutucu demirinin üstüne 2 tane fan yerleştirdim

kapağı sökmeden önce boşta 68 oyunda 88 derece idi

şimdi boşta 77 oyunda 110 dereceye vurdum ne yapcağımı bilmiyorum

şimdilik oyuna girmiyorum çözüm arıyorum...
  • ah kardeşim yaptim öyle bi hata fan neden böyle olduki açaba takdigim fanda kötü digilki akasa ahpaçi sen bide 2 fan takmişin.
  • kasa corsair kasa içinde toplamda 5 adet fan var hava silkilasyonu iyi .Bugün sogutucu blogu söktüm termal macunu yeniledim iyisi bu arada thermaltek tg-4 sonra blogu yerleştiyordum ki kazayla bi yere vurdum çat diye ses geldi bi tüp düştü allahdan çalişti salammiş baylima ama yinede sogutmadi 95 e düştü öyle daldi ya napcam şimdi fanda son sürat dönüyor.
  • bence birşeyleri tam yapamadın. 88 aşırı fazla.
  • Fan temassızlık yapıyor olabilir mi ?
  • ya keşke 88 olsa zar zor 95 e düşürdüm her şeyi doru yaptima inaniyomda sadece 2 sikintim var. Ya fanin üstü boşa çikiyor o üst kisimdan hava akip gidiyor sadece alta üflüyor olabilir veya da ekran kartinin arkasindaki vidayi çok dandik yapmişlar ne yildiz ne tornavida nede diger aletlerim döndürüyor biçakla sika bildigim kadar siktimda ama penseyle yidede sikiliyor ama pense çok tehlikeli firtiyor ve lehimlere iniyor acaba blokmu oturmadi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım montaj hatası o bir şey deil büyük ihtimal sogutucu blogun ekran kartı ıle tam teması saglanmıyor iki tarafada ince bir şekilde macunu sür öyle dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokuba -- 3 Temmuz 2014; 19:06:46 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.