Şimdi Ara

BEYLER EU CHAR ARIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR EU CHAR ARIYORUM 75 LWL USTU TERCIHIMDIR.CROSSBOW VEYA 2 HAND WARRIOR DAHA ÇOK İSTİYORUM.MSN fenerliozmen@hotmail.com ÇOK PAHALI OLMASIN

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

• 70lvl rogue var elimde 68+5cbowu 72+5daggeri var neptunde 200ytl.
  • bendede bir çar var alpste fakat staff lv 80 skiller max. sp farm yapıyorum şuan premium + sp ticketi var çarda beyaz köpek + sincap var elinde lvl 72 +5 staff var üstündeki itemlerin çoğunluğu full blue +3 +4 çarda nakit olarak 600M para var + banka full element+8D item+elixir var ;) eğer istersen buraya yaz sen ben bakarım irtibata geçeriz ;)
  • Saturnde 80lvl full farmed 2h wariorum var. light armor ve heavy armor olmak üzere 2 seti var hepsi full blue +4+5. Elinde 72+5 crit12 full blue 2h var.
    ilgilenirsen thesincap@hotmail.com fiyatı min 350ytl
  • venusde 72 level 2 h warrior/bard var . 40k da sp si var.
  • EN İYİSİ BNMKİ 20LVL CHARIM VAR DAGGER 80LVLLERİ TEKE ALIYO SUPER CHAR 21DAGGERİDE HAZIR
  • istersen bende 60 lvl dagger var persia pre + tavşanı + 4 silk i var berktoksoy@hotmail.com u ekle konuşalım takas da olur
  • BENDE TROYDA 70 LWL FULL STR EU CAR BOW CU İLE TAKAS OLUR MSN reddevil_sado_1541@hotmail.com
  • odin lvl 80 rogue farmed +7 dagger full bule item 350ytl
  • ben 70 avrupa streye karşılık 65 üstü bovcu isterim xian yada troyda benim carım troyda
  • cevabını bekliyorum
  • sLM ARKADAŞIM BENDE 79 LV WARRİOR VAR ELİNDE +5 TWU HANDED SWORT ÜSTÜ +3 FULL SADECE 200 YTL bana bu adresten ulaşabilirsin "poeta_gotico.kit@hotmail.com" ben seni ekledim konuşuruz =) char "poseidonda"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firari72 -- 17 Nisan 2008; 21:41:41 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.