Şimdi Ara

Beyler Facebook Hesapım kapatıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet açık ve net aslında 2 gün önce kapandı kimliğimi yolladım ama hala cevap gelmedi adımda çapulcu vardı yanlış ad diye açmadılar
    nasıl bir yol izlemem lazım ciddiyim demin araştırdım ama bulamadım hala sinirliyim bir sürü arkadaşım vardı

• Nüfus müdürlüğüne gidip ismine "çapulcu" ekletmeyi denedin mi?
  • İlerden sağa sap
  • Yıl 2013 Facebook kullanan var.

• quote:

Orijinalden alıntı: firaterd

Nüfus müdürlüğüne gidip ismine "çapulcu" ekletmeyi denedin mi?

Ufff :( abi güldürdün gece gece bi arkadaş 2013 olmuş hala facebook kullanan var demiş twitterde kullanıyorum facebookda ama genel çevrem facebookta daha fazla
  • İsmine ''çapulcu'' veya ''TC'' ekleyenler çok komiğime gidiyor. Tamam destekliyorum, haklılar, belli olmak istiyorlar ama utanıyorum nedense. Ben Taksim'e gittim, kaldım 1.5 gün orada, ihtiyacı olanlara yardım etmeye çalıştım. Adam ''çapulcu'' diye koymuş, destek veriyor. Tamam haklı, belki gidecek imkanı yok ama bilmiyorum işte. Komik oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 500 mesaj

quote:

Orijinalden alıntı: firaterd

Nüfus müdürlüğüne gidip ismine "çapulcu" ekletmeyi denedin mi?

Ufff :( abi güldürdün gece gece bi arkadaş 2013 olmuş hala facebook kullanan var demiş twitterde kullanıyorum facebookda ama genel çevrem facebookta daha fazla

Ne var ki facebook kullanmakta Yeni hesap alıp eski hesabının duvarına falan yazman en iyisi sanırım, hele ismin farklıysa hesabı alman falan çok zor. Online bir oyundaki hesabımı 2. adımı girmedim diye alamamıştım, bayağı pimpirikli oluyor bazı firmalar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Twitter Kapatıldı / Ana Konu
    11 yıl önce açıldı
    Instagram Hesabım Çalındı
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sosisli Süt

İsmine ''çapulcu'' veya ''TC'' ekleyenler çok komiğime gidiyor. Tamam destekliyorum, haklılar, belli olmak istiyorlar ama utanıyorum nedense. Ben Taksim'e gittim, kaldım 1.5 gün orada, ihtiyacı olanlara yardım etmeye çalıştım. Adam ''çapulcu'' diye koymuş, destek veriyor. Tamam haklı, belki gidecek imkanı yok ama bilmiyorum işte. Komik oluyor.

Haklısın Abi Ben ölesine koymuştum bende bizim burda eskişehirde desteklere katılmıştım yapıyım dedim kaldı hesapımı açtırmam için napabbilirim sence
  • quote:

Orijinalden alıntı: 500 mesaj

quote:

İsmine ''çapulcu'' veya ''TC'' ekleyenler çok komiğime gidiyor. Tamam destekliyorum, haklılar, belli olmak istiyorlar ama utanıyorum nedense. Ben Taksim'e gittim, kaldım 1.5 gün orada, ihtiyacı olanlara yardım etmeye çalıştım. Adam ''çapulcu'' diye koymuş, destek veriyor. Tamam haklı, belki gidecek imkanı yok ama bilmiyorum işte. Komik oluyor.

Haklısın Abi Ben ölesine koymuştum bende bizim burda eskişehirde desteklere katılmıştım yapıyım dedim kaldı hesapımı açtırmam için napabbilirim sence

Facebook'a ulaşmaktan başka yapabileceğin bir şey yok. Onları inandırmaktan başka.

• quote:

bunu yazmaya geldim

taksim olayları taksim olaylarıyken, halkın eylemleriyken ben de destekliyordum olayları. ne kadar haklı veya haksız olursa olsun şu anda "TC çapulcu sosisli süt" diye tanıdık görsem direkt arkadaşlığımı keserim sorgusuz sualsiz. ne düşünürsen düşün ama bunu gösteriş haline getirme, hakkını vererek düşün. diğer aynı şekilde düşünenleri küçük düşürme en azından.

• benim ismimde herhangi birşey yoktu spam dendi 2005 te aldığım üyelik 1-2 sene önce kapatıldı 10 15 kere gönderdim kimlikLERimi sonuç alamadım cevap bile göndermediler 2ay arayla tekrar tekrar gönderdim yine sonuç yok hala kapalı hesabım ve yeni facebook hesabı almadım 2 senedir kullanmıyorum açılırsa devam ederim ancak ama ulaşmak imkansız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komşu çocuğu -- 3 Temmuz 2013; 4:37:38 >
  • Boş ver iyi olmuş ben geçen hafta kapattım facebooku çok gereksiz twitterdan devam et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.