Beyler bayanlar bu filmi 2015 civarlarında izledim filmde zombiler canavarlar falan vardı şimdi kocaman bir yaratık ana karakterin arkadaşını öldürüyordu evinde daha sonra morga falan gidiyordu adam morgta canlanıyordu ve bu sürekli oluyordu insanlara ilk değil yani mesela zombiler dişlerini çamaşır suyuyla fırçalıyodu kurt falan yiyolardı ama bu adam iğreniyodu onlardan zombi olmasına rağmen sonra bu ana karakter birinin peşine düşüyodu bir ilaç vardı kan gibi bişey vampirleri güçlendiriyodu ya da insanları vampir yapıyodu böyle gece klübüne falan gidiyolardı orda daha fazla var diye ama onları yok etmek ve yapanı öldürmek için sonra işte bunlar savaşıyolar zombi olan büyük canavarı bir fabrikaya benzer bir yerde zincirle boğarak öldürüyor en sonunda böyle vampir veya şeytan krallardan birine dönüşüyodu heralde bu düşmanları en son öldürüyorlardı işte
NOT!!!: Filmin adı gecenin ardındakiler gece yaşanlar karanlığın ardındakiler karanlıkta yaşayanlar benzeri bişeydi diye hatırlıyorum brolarım lütfen yardım edin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme