Şimdi Ara

Beyler Forumu Bırakıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    --------------------------------
    arkadaşlar ben K.Kahriman . şimdi ben foruma 2006 yılından beri üyeyim 2008 e kadar sürekli forumda siyaset , küfür karışık akıyordum. yani şimdiki gibi hep kız konusu , inci çalıntısı olaylar yoktu. çoğu üyede bu zaman aralığında ya banlandı , yada haksızlıktan dolayı bıraktı.

siyasetin yasak olduğu bu forumda siyaset reklamları boy boy yayınlanırken , biz siyaset konusu açtığımızda anında ban yiyorduk. biz dediğim konu dışı ahalisi. şimdi bakın bakalım siyaset konusu var mı ? niye yok forum yönetimi , yapay bir ortam oluşturdu böyle inci sözlük laflarına ,kız konusunu serbest yaparak.

neyse 2-3 gün önceye kadar herşey normaldi. feyk kız konusunda alıntı oyunu yapıyorduk ,bende katılayım dedim iyi ki katılmışım forum yönetiminin gerçek yüzünü gördüm bu sayede ve forumu bırakmak için bir neden doğdu. 4 gün ban yedim , işte orada cezalandıran kişiye neden banlandığımı sordum 2 gün boyunca cevap gelmedi ve tartışmayı kapamış , ben gene mesaj attım bugün cevap gelmiş "kuralları okuyunuz" zaten biliyorum kuralları , 20 ye yakın ceza almışlığım var 2 seneden beri ceza yemiyorum. yani insanları hiç yerine koyuyorlar , paylaşım yapmışın yapmamışın farketmez aynı sizi feyk üye yerine koyup cezayı yapıştırıyorlar

şikayet(miş)
    quote:

11)Yöneticiler hakkındaki şikayetlerinizi, konu açarak ya da konulara mesaj atarak değil, şikayet mesajı yolunu kullanarak veya forumdestek@donanimhaber.com adresine e-posta yollayarak yapınız. Aksi halde bu tür şikayet içeren mesajlarınız ve konularınız silinecektir.

mail attım cevap bile gelmedi.

sırf kendilerini düşünen , banner koyup o da yetmeyip sayfaları işgal eden bu foruma dilediğiniz kadar paylaşım yapın , insanlara yardımcı olun FARKETMEZ . aynı feyk üyemişsin gibi davranıyorlar.

kendini çok akıllı sanıp konuyu şikayet edecekler çıkacaktır , olsun varsın bu işten para kazanıyorlar sonuçta.

--------------------

ağırıma gitti arkadaşlar ne yapayım , cevap bile atmıyorlar insana böyle iş mi olur ? ilgi çekmek için filen açmadım konuyu (hani hep öyle konu açarlar ya) ya birilerine küfür edeceğim üyelik tamamen tarihe karışsın yada tatil vs çıkacağım.

zaten bu reklamlar çoğaldıktan sonra hiç zevkim kalmadı , açtığım konuları takip edeyim derken gene duruyordum forumda.

---

tabi bu internet alemini bırakmıyorum sadece forumu bırakıyorum ekşi sözlükteki "kkahriman" benim zaten mesajlarımı görmüşsünüzdür donanımhaber başlığı altında

güzellik yarışması yapacaktık ama iyice sinir oldum kalsın öylece hakkınızı helal edin . hesabım açılıncada dahili bileşenler , overclock bölümüyle vedalaşacağım zaten diğer bölümlerde takılmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man From The Cold Water -- 18 Ekim 2010; 16:45:24 >

• yukarı ! konu onaylanmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man From The Cold Water -- 18 Ekim 2010; 16:22:32 >
  • amaçları ne sanıyordunki para kazanmak sadece bu siteden para kazananlar sadece para için burda bizse bu ortam için. onlar siteyi sattıklarında biz yine burada olacağız .
  • olur bazen böyle
    bir anda silip atmamak lazım..
  • Mantıklı
  • malesef bazen haksız şekilde cezalar kesiliyor

fakat forumu bırakman kayıp olur
  • herkesi yönetici yaptılar. mesela yazılımcı online!
    yakında ömer de yönetici olur. zaten yapmadığı kalmadı bu uğurda.. bunun gibi yönetşm yanlısı, yağla, balla o zaman bırak ceza almayı yönetici olursun. bu kadar basit.
  • Herşeyin bir sonu olduğu gibi buranın da bir sonu var.

Yöneticiler şuan kendilerini tatmin ediyor. Ya da bazı değişik rütbeliler. (lafım ortaya, isteyen alsın)

Burda takılıp ciddi anlamda işini yapanlar da var. Tek ilgimi çeken Reis-i Eagles.

Çoğu yönetici rütbesinden dolayı saygı görmek için burada takılıyor. Bu benim görüşüm.

Forumu bırakmana üzüldüm.. Hakkında hayırlısı neyse o olsun. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaNs3R

Herşeyin bir sonu olduğu gibi buranın da bir sonu var.

Yöneticiler şuan kendilerini tatmin ediyor. Ya da bazı değişik rütbeliler. (lafım ortaya, isteyen alsın)

Burda takılıp ciddi anlamda işini yapanlar da var. Tek ilgimi çeken Reis-i Eagles.

Çoğu yönetici rütbesinden dolayı saygı görmek için burada takılıyor. Bu benim görüşüm.

Forumu bırakmana üzüldüm.. Hakkında hayırlısı neyse o olsun. :)

Yazdıklarına tamamiyle katılıyorum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.