Bildirim
Bu saatte uyku tutmuyor beyler yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sen uykuyu belinden yukarı tut.Tut ve de ki seni tuttum gel evlenelim.Böylece rüya balayı başlar.Balayıların en ucuzu ve en pahalısı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 7 Ocak 2020; 5:1:6 > -
Hocam kızlar bakmıyor banaquote:
Orijinalden alıntı: Zodion
Sen uykuyu belinden yukarı tut.Tut ve de ki seni tuttum gel evlenelim.Böylece rüya balayı başlar.Balayıların en ucuzu ve en pahalısı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yıllarımı uykusuzluğa adayan biri olarak hala uykusuzluğa çare bulabilmiş değilim, varsa önerisi bende alayım.
Bazen düşünceler o kadar yoğun oluyor ki insanı uyutmuyor. -
yatağa girip yorganı çeksem uyurum birazdan
ekleme: uyuyamadım sabaha az kaldı diye. namazı kıldım işe geldim uyumadan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 7 Ocak 2020; 9:20:52 > -
Arkadaşlarımın 30 saniyede uyuduğunu gördü bu gözler, dün 4'te yattım, 8.30 gibi uyudum.. -
uyumayı bazen seviyorum bir rüyalar görüyorum çok sarıyor.Uyku yerinde güzel bazende zaman kaybı. -
Finale uyumadan giricem ben valla.7 bucukta cikmam gerekiyor zaten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Seni çok iyi anlıyorum valla hocam, final zamanları zombi gibi geziyorum..quote:
Orijinalden alıntı: Guest-2472D2B0E
Finale uyumadan giricem ben valla.7 bucukta cikmam gerekiyor zaten -
Zaten anca yetişti konular 2 de girdim yatağa halen uyumadım.Stresten mi oluyo neyse artık çok sinir bir olayquote:
Orijinalden alıntı: Ategnatos
Seni çok iyi anlıyorum valla hocam, final zamanları zombi gibi geziyorum..
Alıntıları Göster
Stres ve düşüncelerden dostum, vizelerim 80 90, lakin saçma bir şekilde kafaya takıyorum, geçerli not alamam diyip bütlere kalırım kafasındayım, pozitif olmak çok önemli, başaramadım ama olmayı. -
Yemin ederim aynı durumdayım.Notlar bende de öyle.OKB var bende belki ondan takıntı yapıyor olabilirim.Uykusuzluktan delirdik hocamquote:
Orijinalden alıntı: Ategnatos
Stres ve düşüncelerden dostum, vizelerim 80 90, lakin saçma bir şekilde kafaya takıyorum, geçerli not alamam diyip bütlere kalırım kafasındayım, pozitif olmak çok önemli, başaramadım ama olmayı.
Finaller bitsin toparlarız be dostum, fazla düşünmemeye çalış, olumlu bak finallere şimdilik, benim 2020 yılı berbat başladı, o yüzden uykusuz geçiriyorum biraz da.. ama fix, her vize final dönemi uyuyamam. -
çok iyi -
Kafayı vurunca uyuyabilmek için kafanın rahat olması lazım. Ben de 3-4 saatte anca uyurum. Bu yüzden hayat kalitem de çok düşüyor. Kafayı koyar koymaz uyuyan horlayanlara hayranım.
Ben gece çalışıyorum uyuma düzenim sabah 8 akşam 5 işim de gece 12 sabah 7.30 gibi 😂
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Uyku hapları var kesinlikle önermem
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Haftalık (7 gün) toplam uyku süreniz kaç saat?
Sinava girdim çıktım hala uykum yok arkadaş noluyo la bana iyice dengem bozuldu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- sevgilim bakire değil
- bademciğe çekirdek kabuğu batması
- benim telefon numaramı başkası kullanıyor mu
- 9222 nedir
- nofap nedir
- telegram indirim kanalları
- google çizim yap
- 5g nedir zararları
- suudi arabistan
- dünyanın en büyük vinci
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X