Şimdi Ara

Bu saatte uyku tutmuyor beyler yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
3
Favori
30.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir Allahın kulu da çıkıp dememiş ki uyku hapı kullan diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akşam saatinde spora gidip deli gibi yoruluyorsun. Yatağa girer girmez 1 dk içinde nakavtsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

yatağa girip yorganı çeksem uyurum birazdan

ekleme: uyuyamadım sabaha az kaldı diye. namazı kıldım işe geldim uyumadan
    Allah kabul etsin

Selam ve dua ile

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu tam tersine döndürmeye çabala. Bugün hiç uyuma akşam 8 oldumu uyu. Öteki gün sabah 5 gibi uyanırsın. Böyle böyle alışırsın. Ve bu hayatının dönüm noktası olur yapabilirsen verimliliğin 2 katına çıkar. Dünyanın en büyük şirketlerinin ceolarının başarılarındaki tek ortak nokta sabah 5'te uyanmaları.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • N20 kullanıcısına yanıt
    yok olmadı o bende. 2 saat body antrenmanı yaptım olmamıstı.
  • zeki_ce kullanıcısına yanıt
    bu işe yarıyor mu hocam ? yani bu gece uyamasak diğer gün garanti uyuyabilir miyiz ?
  • Uzun zaman sonra aksam 8 de yattim sabah 10 da kalktim deliksiz uyudum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ategnatos

Yıllarımı uykusuzluğa adayan biri olarak hala uykusuzluğa çare bulabilmiş değilim, varsa önerisi bende alayım.

Bazen düşünceler o kadar yoğun oluyor ki insanı uyutmuyor.
    Yorulacağın ve onunla uğraşırken başka bir şey düşünmeyeceğin bir meşgale-hobi bul kendine belki bir nebze faydası olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 7 Ocak 2020; 16:13:16 >
  • Uykusuzluk ile ilgili çok şey denedim insanlarda işe yaran çoğu şey bende yaramıyor, uyku hapı kullanmakta istemiyorum açıkçası, insanın vücut kimyasını bozan her şeye karşıyım, ilaç bile içmem gerçek hayatta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ategnatos

Uykusuzluk ile ilgili çok şey denedim insanlarda işe yaran çoğu şey bende yaramıyor, uyku hapı kullanmakta istemiyorum açıkçası, insanın vücut kimyasını bozan her şeye karşıyım, ilaç bile içmem gerçek hayatta.
    Bir işin var mı hocam?
  • Üniversite öğrencisiyim, derslerimin yoğunluğu ve saat uygunsuzluğu nedeniyle çalışmıyorum, lakin iş diyebileceğim bir kaç şeyle uğraşıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ategnatos -- 7 Ocak 2020; 17:9:27 >
  • Zifiri misin bir yerlerde?
    Tamam, vurmayın.

Konu sahibine geleyim. Gündüzleri kendini biraz fazla yorabilirsin. Tabii ne iş yaptığını da bilmem gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82AD9505E -- 7 Ocak 2020; 17:14:44 >
  • Zaten yoruluyorum yeterince, olay farklı dostum, ben uykum varken uyuyamıyorum, hani başın çatlar, ağrıdan ölürsün ya, 4 saat yine de yatakta dönersin, o misal
  • Melisa çayı alın , demleyip için. 15-20 dakika sonra uykun geir :)

• Melatonin saat 23 00 ile 05 00 arası salgılanır. Bu saat döngüsünü bozma. Uyuduğun odada hiç ışık olmasın.

• Melatonin uyku hormonu ilaçları var yatmadan 1saat önce içiyorsun ben uyuyamayacağımı anlayınca içiyorum çok faydasını gördüm bi ara uyuyamamak aşırı stres yapmıştı şimdi en kötü melatonin içer uyurum diye rahatladım bilinen bir yan etkisi de yok zaten geceleri salınan bir hormon.

• 1 aydır uyku düzenim kalmadı. Yatağa 12 de giriyorum 3-4 e kadar kıvrana kıvrana duruyorum. Sabah 7 de kalkiyorum 3-4 saat uykuyla bok gibi hissediyorum ve gün boyu zombi gibi dolanıyorum. İnsanlara tuhaf bakiyormuş gibi hissediyorum. Hayatımı kötü etkiledi. Şu son 1 aydır böyle önceleri ne güzel uyurdum. Birazda kafaya taktiklarim üzüntülerim var onları düşünüyorum istemsizce stres bagirsaklara vuruyor kalbim çarpıyor. Çözüme kavusmasini bekliyorum. Gerçekten önemli bir konu.

• Bizim yazlık bir ev var onun inşaatında çalışırken Sabah 6 civarı kalkıp gidiyorduk akşam 5 te çıkıyoduk çok yoruluyordum eve gelince saat daha 9 olmadan gözlerim kendiliğinden kapanırdı. Şimdi ise sabah saat 10 da kalkıyorum gece 12 de zar zor uyuyorum

• kendi kilon kadar ağırlık al sırtına.

10x10 squat yap.

sonra buz gibi suyla duş ve yemek.

sabaha pamuk gibi uyanırsın
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.