Şimdi Ara

Bu saatte uyku tutmuyor beyler yardım (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
3
Favori
30.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uykusuzluğun birçok sebebi olabilir. Belki bir hastalığın habercisidir belki de ruhsal sebeplerden dolayıdır. Örneğin kaygı, stres, kararsızlık ve sürekli bir şeyleri düşünme halinde olan bireyler uyku konusunda zorluk çekerler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de tam tersi ne kadar çok uyursam uyuyayım yine uyuyorum. Farketmiyor. Sürekli uykum var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet bi yardım edinhttp://forum.donanimhaber.com/fb.asp?fromMobile=yes&m=141550971

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Müsait bir vaktimde gitmeye çalışacağım. :)
  • Çok zor bir durum olduğunu tahmin ediyorum. Şükürler olsun kafayı koymamla uyumam bir oluyor.

Bunu sağlamak için kafein hiç almıyorum. Çay kahve neredeyse hiç içmem.
  • Neden sadece beylere sordun? Bayanlar da var bu forumda onlar cevap vermesin mi
  • Biz uykuya hasretiz..

• Uyumak için zorlarsanız uykunuz kaçar. Uyumaya çalışmayın. Yatağa uzanın ve her zaman düşündüğünüz konuları düşünün. Yattığınız oda mümkünse karanlık olsun. Uyumayı düşünmeyin. Biraz sonra kendiliğinizden uyuyacaksınız.
  • 2 gündür uyumuyorum sanırsam, final'den çıktım biraz önce, bir süre sonra uyumayı deneyeceğim, kaç saat sürecek uykuya dalmam, ona göre bu mesajı alıntılayıp cevaplarım. :)
  • 2001 yılından bu yana yaşadığım kronik sorun.
    Bilhassa yaz ayları tam işkence.

yılın ortalama 7 ayını uyku sorunu yaşayarak geçirirm, uykum inanılmaz hafiftir. Yanımdan geçen karıncanın ayak sesine dahi uyanabilirim.

sıfır ışık ve sıfır sesli ortam olması lazım doğru düzgün uyuyabilmem için.

şöyle ruhsal ve bedensel zarar vermeyen , içildiği anda uyutp ortalama 8 saat etkili olan bir ilaç olsa herhalde servet dökerdim.

alternatif önerilenlerin hepsi psikolojik ilaçlar.
    YAhu dönemsel değilki , kronik bendeki. Zorda kaldıgımda alıyorum, o gün kafam adeta güzel geziyorum. şempanzemi gibi sırıtmaya engel dahi olamıyorum

"Psikologa görün" diyorlar ne yapacak psikolok çocukluğuma mı inecek?
    19 yıldır yaşadıgım sorun bu. Ynei falan değilki

fizyolojik bir soruna, ruhsal tedavi yöntemi öneren kim varsa diplomasını sorgularım arkadaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Violet Evergarden -- 9 Ocak 2020; 13:51:2 >
  • Eğer ki vücut yorgun değilse normal uykuya geçmeniz zaman alıyor. Eğer yorgunsa uykuya geçmek için sadece başınızı yastığa koyun yeter.

Ben Üniversitesi okurken sınavdan çıkıp eve geldiğimde film açarım izlemek için. Daha filmin 20. Dk olmadan gözler uykuyla buluşuyor.

Şöyle bir teori var eğer insan uyumak istiyorsa bunu kendine 30 dk önceden bildirmeli ve vücut ona göre kendini hazırlamalı.

Karabasan olayını duydunuz ama içeriğini bilmiyorsunuz. Aniden uyuduktan sonra vücut istemsiz bir şekilde uyanırsa kısa bir süreliğine felç yaşanır ve buna halk karabasan der.

Yani vücut istemsiz şekilde uyandığında böyle bir durum sergiliyorsa, siz uyumak için kendinizi ona göre hazırlamalısınız.

Yatmadan 30-40 dk önce yemek yemeyin, sigara içmeyin veya kafain tarzı şeyler tüketmeyin( çay, kahve ) gibi.

• Çok saçma gelebilir ama sebep gerçekten bu olabilir

Ne Var Ne Yokyoutube
    Gece uyuyamıyor ve kabus görüyorsanız bu uyarıyı dikkate alın!
    https://www.youtube.com/watch?v=LWwXwFVCul0&feature=youtu.be

Saygılar......

• Çok saçma gelebilir ama sebep gerçekten bu olabilir

Ne Var Ne Yokyoutube
    Gece uyuyamıyor ve kabus görüyorsanız bu uyarıyı dikkate alın!
    https://www.youtube.com/watch?v=LWwXwFVCul0&feature=youtu.be

Saygılar......

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.