Hep kalecinin kapattığı köşeden atmışsın yani tekniği bilmiyon rasgele basıyon sen şuta
bak bu güzel işte aferin sana
quote:
Orijinalden alıntı: Kaçan Aşık
Yeni Videom
Sabri :(
quote:
Orijinalden alıntı: Leonidas300
Hep kalecinin kapattığı köşeden atmışsın yani tekniği bilmiyon rasgele basıyon sen şuta
dostum kalecini kapattıgı koseye gol atmak kadar zor bir şey yoktur. rastgele die bir şey yok. knueckla taktigiyle atıyorum.
Bu taktıklerı aksam denıcem :)
quote:
Orijinalden alıntı: Kaçan Aşık
quote:
Orijinalden alıntı: anıls06
Peki böyle garanti frikikler atmanın sırrı nedir paylaşır mısınız?
1) 30 Metre Ve Üzeri İçin Geçerlidir. 2) Barajın Olmadıgı Tarafa Nişan Alıyorsun Topu. 3) Şut Doldurma Barını %100 Olarak Düşünürsek % 50 Oranında Dolduruyorsun. 4) Futbolcu Topa Tam Vurucak iken Yani Top Ayağa Temas Ettiginde , Tekrar Şut'a Basıyorsun. Kare Tuşuna Yani. 5) Bu 2. Basma İşlemi Zamanlama Tam Yapılmalı , Ve Kesinllikle Şut Barını Doldurmamalı. Şutun Derecesine Etki Etmemeli. 6) Eğer Adımları Dogru Uygularsanız Top Çok Sert Gidicek ve 2 Kere Yön Değiştircek Kalecinin Üstüne Bile Çekseniz. 7) Gol Olur. Örnek 1. Konu Postundaki Koydugum Video.
kardes siz bu golleri amatorde mı atıyorsunuz ? Dun yorumları okuyunca aksam ewde denedım yaklasık 1 saatımı aldı yapamadım :) sonra tekrar baktım yorumlara aynı seylerı yapıyorum arada gol oluor ama şansa :) En iyi oyuncuda oynuyorum ondan kaynaklanabılırmı ?
kardes siz bu golleri amatorde mı atıyorsunuz ? Dun yorumları okuyunca aksam ewde denedım yaklasık 1 saatımı aldı yapamadım :) sonra tekrar baktım yorumlara aynı seylerı yapıyorum arada gol oluor ama şansa :) En iyi oyuncuda oynuyorum ondan kaynaklanabılırmı ?
bende en iyi oyuncu da oynuyorum. patch 1.01 olucak.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme