Şimdi Ara

beyler GALATASARAY (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben takım tutmam. Bayrak koyulup koyulmaması konusuna gelince..
    Bence bayrak neden koyulmasın ki?? Sırf birisi görcek, laf atacak diye mi? Bence koyulur..
    Bir de oyunun yaş ortalamasından çok beyin ortalaması önemlidir. Yani yaşça büyük olması hiçbir şey değiştirmez. Benim yaşım büyük değil ama şu ana kadar kimseye bir laf atmadım. Önemli olan kişilerin arasında saygı-sevgi bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi achılles -- 8 Ocak 2007; 22:43:00 >
  • Bende bir gsli olarak tabikide ass you wice katılıyorum ama herkesin kendi seçinmi yi oyunlarrrr
  • Aynen Katılıyorum Şu Oyunlara Milliyetcilik Katanlara Sinir Oluyorum. Sen Türk O Abd O Fransız ya bırakın sunlarıda zevk almaya bakın oyundan..
  • benim takıldığım konu zaten simge ve guild adı onun dışındaki konularda size katılıyorum

achılles+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: AsYouWish

Fransızlar bayrak koydu die küfür eden birini gördüm =( bu arada dünyada hemen hemen hiç bi ülkede kıyafetlerde bayrak kullanılması yasak deildir.. ama yanlış bilmiyorsam Türk bayrağından giysi yapmak bayrağa saygısızlık ve cezası var (zaman hatırlayamicam bi modacı kullandı diye ceza yemişti)... bi oyunda önüne gelenin sövmesine olanak sunmak da saygısızlık bence.. dierleri yapıyo biz niye ypamıyoruz... çünkü yunanlılar bizim bayrağımızı kapıya paspas yaparken biz onlarınkini yerden kaldırıyoduk... bu arada senin kişisel görüşüne bişey demedim alındıysan üzgünüm.. ama ko da hero gibi bi oyun ve oyunları 7 den 70 e herkes oynar.. hero dada 15 yaşında çocuklar var ko dada var.. sen istediğin kadar ciddiye alma ko yu ama 25 yaşındaki herif bile kosp kullanıp dupe yapıyo (zaten bebelerin aklı ermiyo bu +18ler açıyo onlara kosp dur vs dir)... neyse anlayan anladı sanırım... kimsenin görüşüne karşı deilim alınan olmasın lütfen hatta çok başarılı guildler var simgesi Türk bayrağı olan yollarıda açık olsun .. kişisel görüştü.. ama unutmayalımki nasıl biz ko dan kaçıp geldik hero daki oyuncuların (yabancıların) da bir çoğu bizim gibidir.. yani zaten bi önyargıları vardır..

Ve Einstein demiş ki:
    "İnsanların önyargılarını kaldırmk atomu parçalamaktan daha zordur.."
    Ama yaş konusuna pek katıldığımı söyleyemem.

• beyler tamam o zman
    guıld açılmıor bu kadar sorun çıkacağını bilseydim bu konuyu açmazdım bu yüzden clanın adını hun_iMpARaToRlUğU olarak çıorum gelen gelmeyen her keze duyrulur
  • quote:

Orjinalden alıntı: AsYouWish

ko da x server ında fear factor adında bi clan vardı Türk görünce ks atar küfür ederlerdi.. (clan adını umarım doğru hatırlıyorumdur) tmm bu adamlar Türkleri sevmiyo olabilirler.. %50 haklıda olabilirler.. belkide %75 haklıdırlar (yanlış anlaşılmasın lütfen ama Türklerin %75 i ko da hack dupe kosp gibi işlerle uğraşır eer bunları yapmıyolarsada ks atar üstüne küfür ederler) .. neden clan logosu olarak Türk bayrağı seçeyim söylermisiniz?? boşa gerginlik çıksın diyemi? eğlenmeye geldiğimiz bi yerde "anlatılamayacak" kadar sinir bozucu olaylar yaşamak içinmi?? maden o kadar milliyetçisin abd nin sahip olduğu bi oyun oynamazsın.. yapabiliosan kendin yaparsın.. bence bu nedenlerden dolayı milliyetçilik siyaset takım yada din gibi insanların seçme özgürlüğü olan ama karşı çıkıldığnda sinir bozucu olan kriterler oyuna yansımamalı... en basit örneğide gs-fb-bjk tartışmalarıdır.. guild den .... fb yada .... gs gibi bişiy demeye teşebbüs edin (noktalar tahmin ettiğiniz gibi hoş cümleler deil) o zamn ortalık nasıl karışır görürsünüz..

herkese ii eğlenceler (bu gidişle zor ama temenni işte)

+1 sana katılıorum bunlar nede olsa bi eğlence aracı boşu boşuna gerginlik yaratmaya gerek yok ben fenerbahçeliyim ama fenerbahçe adında bi guild açılsa asla gitmem adam benden bişey istediğinde bende vermedeiğim için bana söven adam galatasaray ya da herhangi bi takımı tutup gene küfür eder bu yüzden uraşmayın böle işlerle

• quote:

Orjinalden alıntı: xxsapikxx

beyler tamam o zman
    guıld açılmıor bu kadar sorun çıkacağını bilseydim bu konuyu açmazdım bu yüzden clanın adını hun_iMpARaToRlUğU olarak çıorum gelen gelmeyen her keze duyrulur

hep ben karıştırdım burayı
  • Şu karışıklığa ben de gireyim.

Oyunda kişisel tercihler önemli.Yani oyundan nasıl zevk aldığın önemli. Sen Türk bayrağı koymak istersin o istemez. Sen klanında bayrak simgesini görünce gurur duyarsın başkası "bayrağı kullanmışlar ama kendilerine küfür ettirecekler" diye düşünür. Herşeyden önce bu bir oyun. Önemli olan eğlenmek. Ben bayrak koyana koymayana, oyuna milliyetçilik katana veya katmayana değil de bunun bir oyun olduğunu unutanlara takılıyorum. Oyunda niteliksiz insanın bayrağı yok. Bize Türk olduğumuz için küfür edenleri adam yerine bile koymam. Bizde küfür edenlerin de durumu aynı benim için. Malesef bu oyunların sistemi gereği (haberleşme ihtiyacı gereği) küfürü önleyecek , en azından etkili bir mekanizma yok.

Ben bu oyunu (veya herhangi bir oyunu) eğlenmek için ve zevk aldığım sürece oynarım. Oyunda nicklerimi eski Türk isimlerinden seçerim. Kendi adıma milliyetçi bir insanım, ancak milliyetçilikle ırkçılığı karıştırmayalım, ayrıca yabancılarla arkadaş olmayı, iletişim kurmayı de severim. Bir guild kurarsam Türk bayrağını kullanmam, çünkü kullanabilmem için o guildin Bayrağı taşıyabilecek durumda olması gerektiğini düşünüyorum. Amblem olarak Türk Bayrağını kullanan arkadaşların Bayrağın sorumluluğunu taşıdıklarını bilmeleri yeterli bence, niye kullanıyorsunuz diyemem. Ancak AsYouWish'in dikkat çektiği bir konuda ufak bir uyarıda bulunak istiyorum, Türk Bayrak Kanunu gereğince Türk Bayrağını kullanmak sınırlandırılmıştır.

Madde 7 - Türk Bayrağı, yırtık, sökük, yamalı, delik, kirli, soluk, buruşuk veya layık olduğu manevi değeri zedeleyecek herhangi bir şekilde kullanılamaz. Resmi yemin törenleri dışında her ne maksatla olursa olsun, masalara kürsülere, örtü olarak serilemez. Oturulan veya ayakla basılan yerlere konulamaz. Bu yerlere ve benzeri eşyaya Bayrağın şekli yapılamaz. Elbise veya üniforma şeklinde giyilemez.

Hiçbir siyasi parti, teşekkül, dernek, vakıf ve tüzükte belirlenecek kamu kurum ve kuruluşları dışında kalan kurum ve kuruluşun amblem, flama, sembol ve benzerlerinin ön veya arka yüzünde esas veya fon teşkil edecek şekilde kullanılamaz.

Türk Bayrağına sözle, yazı veya hareketle veya herhangi bir şekilde hakaret edilemez, saygısızlıkta bulunulamaz. Bayrak yırtılamaz, yakılamaz, yere atılamaz, gerekli özen gösterilmeden kullanılamaz.

Bu Kanuna ve tüzüğe aykırı fiiller yetkililerce derhal önlenir ve gerekli soruşturma yapılır.

Cezalar
    Madde 8 - Bu Kanuna ve çıkarılacak tüzüğe aykırı olarak Bayrak yapmak, satmak ve kullanmak yasaktır. Bu yasağa aykırı olarak yapılan Bayraklar o mahallin yetkili amirlerince toplatılır.

Bu Kanun hükümlerine aykırı davranışta bulunanlar suçları daha ağır bir cezayı gerektirmediği takdirde Türk Ceza Kanununun 526 ncı maddesi uyarınca cezalandırılır.

Ancak TCK değişti ve yeni kanunda 526 maddenin yerine bayrakla ilgili 300. madde var. Oldukça ağır bir madde. Yani guildelerinde bayrak kullanacak arkadaşların bu konuları bilmesinde fayda var. Kendimi fikrimi sorarsanız oyunda Türk Bayrağını kullanan guildleri gördüğümde gururum okşanıyor. Bir Galatasaraylı olarak bir Galatasaray Guildi görürsem bu da bana hoş gelir. Ancak FB veya BJK Guildlerine de hiç sözüm yok.

• quote:

Orjinalden alıntı: burakcanakma

quote:

Orjinalden alıntı: xxsapikxx

beyler sprint spirede ve bamboo dağındayım charın adı xxsapikxx

beler üzgünüm fenerbahçe guıldı yoq kım fb li ise buyursun fenerbahçe guıldı açsın 60 lwlden sora kapışırız kım kzanırsa gönülüllerin şampionu olur

sonrada turkcell süper lig olur
    parana yazık
    açsana HUN İMPARATORLUGU diye guild

Türkcell süper lig bölümünü beğendimKeşke kursaydın TheOttomanEmpire die guild kursaydın keşke

• ayrıca bu oyunda türk görünce kaçan yok beni guilde alın diyolar
    sohbet ediyorum ingilizce gelişsin diye
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.