Şimdi Ara

beyler GALATASARAY

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beler GALATASaRAY guıldı açılmıştır ilgilenenlere duyrulur genelde bamboo mountaindeyim beklerim drogon 4

• beyler sprint spirede ve bamboo dağındayım charın adı xxsapikxx

beler üzgünüm fenerbahçe guıldı yoq kım fb li ise buyursun fenerbahçe guıldı açsın 60 lwlden sora kapışırız kım kzanırsa gönülüllerin şampionu olur

• quote:

Orjinalden alıntı: xxsapikxx

beyler sprint spirede ve bamboo dağındayım charın adı xxsapikxx

beler üzgünüm fenerbahçe guıldı yoq kım fb li ise buyursun fenerbahçe guıldı açsın 60 lwlden sora kapışırız kım kzanırsa gönülüllerin şampionu olur

sonrada turkcell süper lig olur
    parana yazık
    açsana HUN İMPARATORLUGU diye guild

• quote:

Orjinalden alıntı: burakcanakma

quote:

Orjinalden alıntı: xxsapikxx

beyler sprint spirede ve bamboo dağındayım charın adı xxsapikxx

sonrada turkcell süper lig olur
    parana yazık
    açsana HUN İMPARATORLUGU diye guild

• beler o zman GS_İMPARATORLUĞU OLARAK MI AÇALIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxsapikxx -- 7 Ocak 2007; 18:21:38 >
  • o zaman
    34 GS 1905 amblei yapalım tam olsun
  • GS EMPİRE olabilir aslında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gs-Hamburg Maçı Sizce Ne Olur?
    16 yıl önce açıldı
    Kayseri ve Fener Maçları Gitti
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: PhoeniX_755

GS EMPİRE olabilir aslında

İlginç düşünüyorsun.
  • Ben fenerbahcelıyım ama Turk guıldı olacagı ıcın gelmek ısterım(tabıı alırsanız)lvl 39 Nıck: Mandrollen
  • quote:

Orjinalden alıntı: achılles

quote:

İlginç düşünüyorsun.

saolgs liyiz nede olsa

• quote:

Orjinalden alıntı: achılles

quote:

İlginç düşünüyorsun.

saolgs liyiz nede olsa

• oyuna takım, siyasal görüş, milliyetçilik gibi ayrımcılık belirten şeyler karıştırmak ne kadar doğru?? kafama takıldıda bi sorayım dedim ...
  • takım ve siyasal görüşe bişey diyemem ama bence milliyetçilik karıştırılabilir
  • Neden?
  • başka bi online oyunda yaşadığım tecribe anlatmak istemiyorum o yüzden soruna cevap veremicem sorry
  • ko da x server ında fear factor adında bi clan vardı Türk görünce ks atar küfür ederlerdi.. (clan adını umarım doğru hatırlıyorumdur) tmm bu adamlar Türkleri sevmiyo olabilirler.. %50 haklıda olabilirler.. belkide %75 haklıdırlar (yanlış anlaşılmasın lütfen ama Türklerin %75 i ko da hack dupe kosp gibi işlerle uğraşır eer bunları yapmıyolarsada ks atar üstüne küfür ederler) .. neden clan logosu olarak Türk bayrağı seçeyim söylermisiniz?? boşa gerginlik çıksın diyemi? eğlenmeye geldiğimiz bi yerde "anlatılamayacak" kadar sinir bozucu olaylar yaşamak içinmi?? maden o kadar milliyetçisin abd nin sahip olduğu bi oyun oynamazsın.. yapabiliosan kendin yaparsın.. bence bu nedenlerden dolayı milliyetçilik siyaset takım yada din gibi insanların seçme özgürlüğü olan ama karşı çıkıldığnda sinir bozucu olan kriterler oyuna yansımamalı... en basit örneğide gs-fb-bjk tartışmalarıdır.. guild den .... fb yada .... gs gibi bişiy demeye teşebbüs edin (noktalar tahmin ettiğiniz gibi hoş cümleler deil) o zamn ortalık nasıl karışır görürsünüz..

herkese ii eğlenceler (bu gidişle zor ama temenni işte)

• quote:

Orjinalden alıntı: AsYouWish

ko da x server ında fear factor adında bi clan vardı Türk görünce ks atar küfür ederlerdi.. (clan adını umarım doğru hatırlıyorumdur) tmm bu adamlar Türkleri sevmiyo olabilirler.. %50 haklıda olabilirler.. belkide %75 haklıdırlar (yanlış anlaşılmasın lütfen ama Türklerin %75 i ko da hack dupe kosp gibi işlerle uğraşır eer bunları yapmıyolarsada ks atar üstüne küfür ederler) .. neden clan logosu olarak Türk bayrağı seçeyim söylermisiniz?? boşa gerginlik çıksın diyemi? eğlenmeye geldiğimiz bi yerde "anlatılamayacak" kadar sinir bozucu olaylar yaşamak içinmi?? maden o kadar milliyetçisin abd nin sahip olduğu bi oyun oynamazsın.. yapabiliosan kendin yaparsın.. bence bu nedenlerden dolayı milliyetçilik siyaset takım yada din gibi insanların seçme özgürlüğü olan ama karşı çıkıldığnda sinir bozucu olan kriterler oyuna yansımamalı... en basit örneğide gs-fb-bjk tartışmalarıdır.. guild den .... fb yada .... gs gibi bişiy demeye teşebbüs edin (noktalar tahmin ettiğiniz gibi hoş cümleler deil) o zamn ortalık nasıl karışır görürsünüz..

herkese ii eğlenceler (bu gidişle zor ama temenni işte)

bencede cok dogru+1 ayrıca oyuna galatasaray diye bi guild olsa fenerli yada besiktaslı biri benim görüşüm küfür edecekdir. Ve siz galatasaray actınız diye baskası fenerbahçe acar ve size sölim %90 gs den yada fb den olan bi insan aynı partye girmez ayrıca gs de oldugu icin bazı bebeler direk küfür söleye bilir bunları neden sölüyorum diye sorarsanız bende knighttan geldim sebebide acık küfür kopx ve yaş ortalamasının düşük ve seviyesiz oldugu icin ordada aynı sekilde gs ve fb clanları vardı ve birbirlerini gördüklerinde küfür ettiklerini gördüm sebebi ise fb lilerin gs lileri sevmemesi maclardada gördügünüz gibi gs lilerinde fb lileri sevmemesi gibi küfürlü sataşmalar oluyor ayrıca türk bayragına gelince ben tabiki milletimizi temsil etmek amaçlı türk bayragı isterim ama türk olmayanların nası karşılayacagı malum biz nasıl yunan bayragını gördügümüzde tepki veriyosak baska türkleri sevmeyen milletlerde bize aynı tepkiyi vereceklerinden dolayı bayrak koymanın bile dogru olmadıgını düşünüyorum... (yazım hatası yaptıysam k.b klavyenin bazı tuşları basmıyor)

• 1 . si ben dedim ki takım ve siyasal görüşe bişey diyemem haklısın dorudur görüyoruzörneklerini onlardan vermişsin doğru bişey demiyorum o konuda ama zaten ben olumsuz bakıyorum bu konuya bunuda belirttim

2. si ko dan örnek vermeseydin keşke bende ordan gelmeyim gerçektende oyunu benzetti bebeler kendilerine ko dan birisi bana örnek vererek yola çıkarsa imkansız anlattığı şeye inanmam çünkü bana göre ko bebe simgesi olmuş anlatan kişinin bilmesi lazım onların bebe liği temsil ettiğini

3. sü clan logosu olarak türk bayrağıda koyarım çoğu kişi yabancı koymuş guildine milletinin bayrağını ben nie çekiniyim ki onlar bişey dicek diyemi onların demesiyle mi olucak türklerden koyan türk bayrağını koyuyor

4. sü herkesin kişisel görüşü var herkesin görüşüne saygı duyulmalıdır buda benimki işte bunu irdelemenin bi anlamı yok

• Fransızlar bayrak koydu die küfür eden birini gördüm =( bu arada dünyada hemen hemen hiç bi ülkede kıyafetlerde bayrak kullanılması yasak deildir.. ama yanlış bilmiyorsam Türk bayrağından giysi yapmak bayrağa saygısızlık ve cezası var (zaman hatırlayamicam bi modacı kullandı diye ceza yemişti)... bi oyunda önüne gelenin sövmesine olanak sunmak da saygısızlık bence.. dierleri yapıyo biz niye ypamıyoruz... çünkü yunanlılar bizim bayrağımızı kapıya paspas yaparken biz onlarınkini yerden kaldırıyoduk... bu arada senin kişisel görüşüne bişey demedim alındıysan üzgünüm.. ama ko da hero gibi bi oyun ve oyunları 7 den 70 e herkes oynar.. hero dada 15 yaşında çocuklar var ko dada var.. sen istediğin kadar ciddiye alma ko yu ama 25 yaşındaki herif bile kosp kullanıp dupe yapıyo (zaten bebelerin aklı ermiyo bu +18ler açıyo onlara kosp dur vs dir)... neyse anlayan anladı sanırım... kimsenin görüşüne karşı deilim alınan olmasın lütfen hatta çok başarılı guildler var simgesi Türk bayrağı olan yollarıda açık olsun .. kişisel görüştü.. ama unutmayalımki nasıl biz ko dan kaçıp geldik hero daki oyuncuların (yabancıların) da bir çoğu bizim gibidir.. yani zaten bi önyargıları vardır..

• önemli deil yani alman birisi guild açsa almanlara özgü bi ad koyar simge falan önemli deil bizde türküz türklere özgü ad koycz tabi mesala OSMANLITR BIGTURKS LordOfTurks vs.

bu arada ko nın yaş sınırı iyicene düştü lwl 65 birine sormuştum kaç yaşındasın die cevabıda 7 oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhoeniX_755 -- 8 Ocak 2007; 22:17:21 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.