Şimdi Ara

GS BJK kardeşliği doğru mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
6.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben Galatasaray'lıyım , ailede herkes öyle babam hariç , Beşiktaş'lıdır. Ama eskiden beri taraftarlar arasında da
    bu kardeşlik varmış ve iki takım da Fener'i sevmezmiş bu doğru gibi geliyor sanki , her derby maçta da bunu görüyoruz.

Bir de 30-40 sene evvel stadlarda Gs tarafı Fener tarafı yokmuş , herkes karışık ve kibarca seyredermiş ,
    şimdi şu halimize bakın yaw :-(

• doğru değil
  • ÇOK SAÇMA GALATASARAY BJK KARDEŞLİGİ OLSAYDI BEŞİKTAŞ ALMAYA CALIŞTIGIMIZ FUTBOLCULARA EL ATMAZDI

KARDEŞLİK MARDEŞLİK YOK ARKADAŞ SAÇMA TOPİCLER AÇMAYIN LÜTFEN
  • Varmışta bu yalnız bjk-gs arasında değil bütün 3 büyükler arasında varmış. Yabancılarla maç yapacakları zaman birbirlerine oyuncu verirler taraftarları birbirlerinin maçlarına gidrmiş. Şimdi şu hale bak. Bi kaşık suda boğacaklar nerdeyse.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kemalhirca

ÇOK SAÇMA GALATASARAY BJK KARDEŞLİGİ OLSAYDI BEŞİKTAŞ ALMAYA CALIŞTIGIMIZ FUTBOLCULARA EL ATMAZDI

KARDEŞLİK MARDEŞLİK YOK ARKADAŞ SAÇMA TOPİCLER AÇMAYIN LÜTFEN

Takım arasında değil zaten kardeşlik. Bahsedilen taraftarlar arasında. Mesela Beşiktaş Fener ile oynarken tüm Galatasaraylılar Beşiktaş'ın yenmesini ister. Aynı durum BJK-GS maçındada mevcut. Bütün Fenerliler Beşiktaş'ın yenmesini ister. Bu birazda Fenerli ve Galatsaraylıların birbirini sevmemesinden doğan bir durum. Ben pek çok arkadaşıma test ettim ama kendi takımı için sonuca göre derbylerde bir takımın taraftarı diğerini tutabiliyor.
  • vardır hiç yoksa spor kardeşliği vardır
  • Sonuçta rekabet de var ama biz gsnin başarılarını herzaman alkışladık,uefayı aldığında sokaklara da çıktık.Fenerliler biraz daha çirkef bu konuda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fener bu sene şampiyon olacak..
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben galatasarayı çok sever şampiyonlar ligi maçlarını kaçırmazdım AMA....Bizim 100. tılımızda fatih terim in açıklamaları ve beşiktaşlıları kışkırtıcı hareketleri özellikle bjk-gs maçında(fatih terim!e küfredilen maç) taraftar patladı.Olsun bu senede onların 100. yılları.Gouruşecez
  • kardeşlik mardeşlik yok...olur mu öle şey...o eskidenmiş..avrupaya giden takımımız yoktu o zamanlar gidince de iş yapsın diye bütün ülke seferber oluyodu...şimdi işler değişti artık takımlarımız avrupada da rakip..bu yüzden kardeşlik yok.....
  • Katılmıyorum.Bjk Gs kardeşliği diye birşey yok.Ben bir Beşiktaşlı olarak Fb'yi Gs'den daha çok severim
  • %100 ORANINDA KATILMIYORUM. BU NE YA GS'nin ADI KİRLENİYOR.
  • Size kardeş olun diyen yok zaten. Futbol takımları bahane beyler. Sizin gibiler ya okulda ya işinde ya karısının yanında ya da kız arkadaşının yanında eziliyor. Bu ezikliği ancak tuttuğunuz takımın karşısında duran düşman takıma ya küfrederek ya da taraftarlarına laf sokmaya çalışarak atmak istiyorsunuz. Sizin için tabii ki kardeşlik diye bir şey yok. Varsa yoksa kin nefret kavga döğüş küfür şiddet.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kemalhirca
    ÇOK SAÇMA GALATASARAY BJK KARDEŞLİGİ OLSAYDI BEŞİKTAŞ ALMAYA CALIŞTIGIMIZ FUTBOLCULARA EL ATMAZDI

öyle bir durum yok şu anda. hem siz hangi parayla futbolcu alacaksınız?

quote:

Orjinalden alıntı: Unkown Star
    BU NE YA GS'nin ADI KİRLENİYOR.

cimcimin ne adı varki kirlensin? şaibesaray ne zamandan beri kendisini saraypadişahı olarak görüyor?
    açtırmayın adamın ağzını, kibirlilik iyi bir meziyet değil. ne yazıkki çoğu cimcimli böyle.

benim gözümde galatasaray böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goodforce -- 24 Eylül 2004, 0:51:57 >

• yalan kardeşlik falan yok bunlarla olamazda zaten
    bu sene bjk GALATASARAYIN ve fenerin eskilerini toplayıp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldcity -- 10 Ağustos 2004, 19:51:42 >
  • Eskiden böyle bir sempatinin olduğuna inanıyorum..yani herkes Fenerden ve Fenerlilerden gıcık kapardı..düşman ortak olunca Beşiktaşlılar ve Galatasaraylılar arasında bir sempati vardı..ama bu zamanla ortadan kalktı..Yeni nesil artık kendisinden olmayan herkes ve herşeyden nefret ediyor..
  • ya biz kimseden nefret etmiyoruz onceden beşiktaşa sempatimiz vardı ama onlar
    önce mondi konusunda bu senede bizim butun oyunculara goz dikerek bunu yıktılar
    hepsi bu...
  • gudfors birader. Sana Gs senin gözünde nasıl diye sormadık değil mi? Bir daha Gsa böyle hakaretvari sözler sarfedersen aynı şekilde hatta çok daha ağırını suratında hissedeceksin. Kimse kimsenin takımına hakaret edemez bu forumda. Sana daha evvelde söyledim fakat sen hala aynı teranedesin. Ondan sonra utanmayıp karı gibi millete şikayet ediyorsun. Hem suçlusun hem güçlü olmaya çabalıyorsun. 2 senedir bu forumdayım senin gibi bir çok kişi geldi ve geçti. Yaşın epey ilerlemiş ama sanırım ahlak düzeyin hala yerinde sekiyor. Bu forum milltin takımlarına bok atma forumu değil. Yok cimcim yok şaibesaray. Öncelikle sen kimsin 100 senellik takıma bunları yakıştırmaya çabalıyorsun. Kim hangi takımı tutarsa tutsun. Böyle tutum içerisinde olan herkes str olup fanatik forum sitelerine kaydını yaptırsınlar. Ben kendi adıma düzeysizlikten ve milleti sinirlendirmekten başka bir boka yaramayan karaktersiz insanlardan bıktım. 1i gidiyor 10 u geliyor. Bit gibi pire gibi sardılar forumu.

• Bize kimsenin sempatisi felan olmasın.Ne Fener nede Cimbom bizim dostumuzdur.

ANTİCİMBOM

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goodforce -- 10 Ağustos 2004, 19:53:42 >
  • Neler oluyor burada ya bende ittifak yaptınız falan sanıp bakmamıştım meğer kavga ediyormuşsunuz arkadaşlar yakışmıyor sizlere seviyenizi koruyun bir takım yüzünden neredeyse bir birinizi öldüreceksiniz yazık yapmayın böyle şeyler. Bu ligi FB GS BJK güzelleştiriyor biri olmazsa bu ligin tadıda çıkmaz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.