Şimdi Ara

Beyler Galibiyet Sizi Şaşırtmasın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamam galibiyet kazandık sevinin ama bu maçlar bi işe yaramıyor şampiyon olsak bile büyük ihtimal olamayızda diyelim olduk gs2. olur garanti şamp ligine onlar gider yani lig amaç değil araçtır amacımız olan şampiyonlar ligine gidemiyoruz o yüzden şampiyonluk bi işe yaramaz ve bu sebepten dolayıda bana bu seneki bütün maçlar hazırlık maçı gibi geliyor

• açıklama için tşk
  • quote:

Orijinalden alıntı: xLeqendBoy

Tamam galibiyet kazandık sevinin ama bu maçlar bi işe yaramıyor şampiyon olsak bile büyük ihtimal olamayızda diyelim olduk gs2. olur garanti şamp ligine onlar gider yani lig amaç değil araçtır amacımız olan şampiyonlar ligine gidemiyoruz o yüzden şampiyonluk bi işe yaramaz ve bu sebepten dolayıda bana bu seneki bütün maçlar hazırlık maçı gibi geliyor

adamlar 4 .yıldıza koşuyor sen diyon bu maçlar hazırlık maçı
  • elimizde bir tek lig kaldı ve sen lig maçları önemsiz artık diyorsun. Cl ye sanki her sene giden bir takımızda 2 sene gidemeyince çok bir şeyimiz eksilecek.
  • Şampiyonlar ligine gidemiyoruz diye ligi niye bırakalım? Lig kupası ne olacak
  • Gsden önce 4.yıldızı takmak araç olmamalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lig önemsiz diyen saçmalıyordur gözümde .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU GRUPTAN RAHAT ÇIKARIZ BEYLER
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 4.yıldızı taktırmamalıyız tek amaç bu şu anda
  • yav herkes 4.yıldız demiş ama zaten bizim benim gözümde 27 şampiyonluğumuz vardır 4.yıldız takana ek para mı veriyolar
  • kendi saha ve seyircin önünde zaten genelde kazandıgın kolay oynayan bir takıma karşı kazanmak niye şaşırtacak anlamadım. sanki beşiktaş a 5 atmışız sahamızda. normal bi maç, kanatlar çalıştı rakip direnemedi, farklı kazanıldı. ama yok yere de 2 gol yedik . mühim olan koşan coşan yılmayan bir takım olarak sürekli güzel futbol.oynamak isteyen oyuncular la devam edilirse şampiyon olabilecek yeterlilik vardır.
  • detaylı bilgi için teşekkürler
  • bırisi arkadasa turkiye ligi sampiyonlugundan gelen geliri anlatsin

• GS den once 4 yildiz takmaliyiz
  • lig şampiyonun nereseyse clde ceyrek finale çıkan kadar para alıyor neyin kafasındasın?Galibiyet primi 800.000 tl?Uefadan daha değerli süper ligin gelirleri uefada galibiyet primi 200.000 € iken süper ligde 800.000 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: xLeqendBoy

yav herkes 4.yıldız demiş ama zaten bizim benim gözümde 27 şampiyonluğumuz vardır 4.yıldız takana ek para mı veriyolar

Evet şampiyon olunca deli gibi para veriyorlar.
  • bu sene sampiyon ya olucaz ya olucaz o kadar
  • Böyle bir mantık çok yanlış. ŞL'nde mücadele edemeyecekleri halde şampiyon olurlarsa önemli bir iş başarmış olurlar.

Kaldı ki, bu UEFA'nın işi hiç belli olmaz. Cezada indirim filan yaparlar, belli mi olur
  • Karanlıkta bir mum yaktın teşekkürler

• Katılmıyorum

• Saka mi bu konu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.