Şimdi Ara

ÜNAL AYSAL İLE RÜYA GİBİ BİR 3 SENE GEÇİRDİK. SENİ UNUTMAYACAĞIZ EFSANE BASKAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
1.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar açık açık konusalım. Rüya gibi 3 sene geçirdik. 1. sene kadıköyde sampiyon olduk. Ertesi sene 10 puan farkla sampiyon olduk sl de çeyrek final oynadık real madride sahayı dar ettik. Geçen sene juventusu yenip yine üst tura çıktık. Sneijder, drogba , melo , muslera gibi futbolcular aldık. Kulübe resmen seviye atlattı.
    Diğer spor dallarının hepsinde basarılı olduk. Yüzlerce proje yaptı. Dahada yapmayı düsünüyor. Kulübe 23 milyon doları çıkartıp vermis. O hisse senedinden yaptığı kârı kulübe bağıslamıs. ADAM GİBİ ADAMSIN SEN ÜNAL AYSAL.
    BU ADAMI GÖNDEREN HERKESİ ALLAHA HAVALE EDİYORUM

ÜNAL AYSAL BU TARAFTAR SENİ HİÇBİR ZAMAN UNUTMAYACAK. SANA 1 KERE BİLE KÜFÜR ETMEDİM. 1 KERE SAYGISIZ BİRSEY SÖLEMEDİM. İLK KEZ BİR BASKANA BU KADAR İÇİM ISINMISTI. RESMEN SENİ DEDEM GİBİ GÖRÜYORDUM. SUAN AĞLIYORUM BASKAN
     ÜNAL AYSAL İLE RÜYA GİBİ BİR 3 SENE GEÇİRDİK. SENİ UNUTMAYACAĞIZ EFSANE BASKAN

• Şimdi de kabus gibi bir 10 sene geçireceğiz maalesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EFSANE OLARAK GİTTİ !!! unutmayacağız
  • Bu adam kadar seviyeli,ileri görüslü ve mantıklı konusan bir adam ben hayatımda görmedim.
    Sabaha kadar konussa oturur izlerim.
  • Ofiste utanmasam ağlayacam ulan gider ayak hala projeden bahsediyor kendi cebinden finanse edeceğini söylüyor büyük adam kaybettik bugün.Atılan iftiralar sahiplerinin boynunda ömür boyu asılı kalır inşallah
  • Efsane başkan senide yedirdik, sana çok kanım ısınmıştı bizim takıma her şekilde yakışıyordun, senin kıymetini bilmeyenler çok değil 6 ay sonra geri dön diyecekler.
  • Kiminin 10 senede yapamadığını o 3 yıla sığdırdı bu bile efsane olması için yeterli bir sebep.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oğlum abartmayın lan ciddiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

Efsane başkan senide yedirdik, sana çok kanım ısınmıştı bizim takıma her şekilde yakışıyordun, senin kıymetini bilmeyenler çok değil 6 ay sonra geri dön diyecekler.

Balıkesir maçını yensek çoğu konuşmaz, balık hafızalı taraftar kitlemizin bir kısmı.
  • Yazık oldu valla ama en iyisini yaptı yerinde olsam bende aynısını yapardım. Elinden geleni yaptıgını düşünüyorum ama etrafında1 değil 2 değil 3 değil sorunlar bitmiyor
  • görünen o ki 3 yılda başarı elle tutulur gözle görülür takıma gelen futbolcular üst düzey evet hatalı işler yapıldı ama sonuç olarak 2 şampiyonluk var Tr kupası var avrupada vizyon var fakat geçen seneki yalnışlıklar sanırım başkan Ünal Aysalıda aştı Galatasarayın hakikatten çok borcu var bence Ünal Başkanın politikası sanki kaçış...
  • quote:

Orijinalden alıntı: saimertug

Oğlum abartmayın lan ciddiyim.

Bjk taraftarı olarak abartmaktan mı bahsediyorsun?
    Sampiyonlar ligi gruplarından çıktınız mı hayatınızda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dirk Nowitzki

quote:

Efsane başkan senide yedirdik, sana çok kanım ısınmıştı bizim takıma her şekilde yakışıyordun, senin kıymetini bilmeyenler çok değil 6 ay sonra geri dön diyecekler.

Balıkesir maçını yensek çoğu konuşmaz, balık hafızalı taraftar kitlemizin bir kısmı.

Uzun vadede hepsi anlayacak, Muslera Sneijder Bruma hepsi tek tek satılınca anlayacaklar, yıldız transfer isteyince ''borçlar var transfer bütçemizi aşamayız'' deyince yeni başkan anlarlar.
  • Adam zirvede bıraktı, efsane olarak anılacak.
  • KINALARI HAZIRLAYIN
    FELAKET YAKIN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saimertug

Oğlum abartmayın lan ciddiyim.

Şu adam sizin başınızda olsa şunları yaşatsa biliyoruz sizin abartmanızı da..
  • quote:

quote:

quote:

Uzun vadede hepsi anlayacak, Muslera Sneijder Bruma hepsi tek tek satılınca anlayacaklar, yıldız transfer isteyince ''borçlar var transfer bütçemizi aşamayız'' deyince yeni başkan anlarlar.

Pek dindar biri değilim sabahtan beri dua ettim takımın başında kalsın diye.Bizi zor günler bekliyor.

• Bırılerı hep gıtmek zorunda mı ya. Cok erken gıdıyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rüyanın ilk 2 senesi güzeldi ama son 1 senesi kabustu..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Pek dindar biri değilim sabahtan beri dua ettim takımın başında kalsın diye.Bizi zor günler bekliyor.

Valla öyle gelen başkan direk Polat kafasında olursa işimiz zor.

kimi sevdiysek gitti,

bu söz Gs için kalıcı oldu artık.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.