Abi bu kupaları başkan mı kazandı futbolcular ile teknik direktör mü? Harbi abartıyorsunuz. Ego çatışması yüzünden ben göndermedim Fatih Terim i ve ardından bana göre hatalı olan ard arda 2 tane yanlış teknik direktör tercihi yaptı. Transfer politikası çok mu iyiydi? Elinizi vicdanınıza koyun öyle konuşun.
Abi bu konudaki amacın nedir onu anlamadım.
Öyle yada böyle bu adam bunları yapmadı mı kardeşim hala yok Fatih Terimmiş yok antrenörmüş. Fatih Terimli Gs Juve Realin grubundan nah çıkardı
İlk yılda ilk 3 maç sonunda herkes çıkamaz diyodu ama çıktık. Sanki eze eze çıkmışız gibi anlatma ayrıca. Grupta sadece 1 maçın ilk yarısında iyi oynadık. Juve maçlarında Allah yardım etti...
Tamam işte bak bakalım bidaha ne zaman böyle bir gruptan çıkcaz. Bekle işte çok beklersin.
quote:
Orijinalden alıntı: ChuckPalahniuk
quote:
Orijinalden alıntı: OPM
quote:
Orijinalden alıntı: ChuckPalahniuk
quote:
Orijinalden alıntı: saimertug
Abi bu kupaları başkan mı kazandı futbolcular ile teknik direktör mü? Harbi abartıyorsunuz. Ego çatışması yüzünden ben göndermedim Fatih Terim i ve ardından bana göre hatalı olan ard arda 2 tane yanlış teknik direktör tercihi yaptı. Transfer politikası çok mu iyiydi? Elinizi vicdanınıza koyun öyle konuşun.
Abi bu konudaki amacın nedir onu anlamadım.
Öyle yada böyle bu adam bunları yapmadı mı kardeşim hala yok Fatih Terimmiş yok antrenörmüş. Fatih Terimli Gs Juve Realin grubundan nah çıkardı
Sanki o gruptan çıkaran adamı banrındırdınız :)
he he he komikmiş
iyi gül bol bol.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme