Şimdi Ara

ÜNAL AYSAL İLE RÜYA GİBİ BİR 3 SENE GEÇİRDİK. SENİ UNUTMAYACAĞIZ EFSANE BASKAN (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
1.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • prandelli'yi al da git.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ainur

quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

Bay bay

La bir konuya da yorum yapma Allah aşkına ne olur bir kere de yapma ne olur yani. Adam seni unutmayacaz Başkan diyor gelip pervasizca trolluyor konuyu ya. Bide fenerbahçeliymis Allahım bayilacam. Bir insan bu kadar fenerbahçeli olduğunu belli edemez.

Zaten Üzgünüm Başkannnnnnnnnnnnnn

Trollemiyorum cnm kardeşim aksine üzüntünuzu paylaşıyorum,yakın zamanda beni de kız arkadaşım terk etti de o aklıma geldi.Hani derler ya "Vedalar hep zamansız olur.."
    Bu arada 4. Yıldız için teşekkürler çok makbule geçti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

Rüyanın ilk 2 senesi güzeldi ama son 1 senesi kabustu..

Neresi kabus?
    Ligde 2.olmuşsun. Her sene şampiyon olacaksın diye bir kaideli var.
    Basketbolda finalde belki de kazanıp şampiyon olacağın maçta bir duruş sergilemissin.
    Kadın başkentte yıllar sonra şampiyon olmuş. Bir Euroleague şampiyonluğu almissin.
    Tekerlekli sandalye ve su topunda yine sampiyon olmussun.
    Kur farkı olmasa kulüp 10 yıllar sonra ilk defa gelir giderse artı verecek.
    Soruyorum sana?Bumu kabus?
    Bırakın şu Terimsporu.Galatasaray i tutun.

• Abi bu kupaları başkan mı kazandı futbolcular ile teknik direktör mü? Harbi abartıyorsunuz. Ego çatışması yüzünden ben göndermedim Fatih Terim i ve ardından bana göre hatalı olan ard arda 2 tane yanlış teknik direktör tercihi yaptı. Transfer politikası çok mu iyiydi? Elinizi vicdanınıza koyun öyle konuşun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • büyük büyük başkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannn

ÜNAL ÜNAL AYSAAAAAAAAAAL

başkanın ilk dönemi şampiyonlukla bitmişti. ve bizler florya çimlerinde sabaha karşı 3 te kupayı alıp gelsin diye takımı bekliyorduk.
    herkes te bir panik , acaba kupayı kaldıramayacak mıyız paniği...
    Ünal BAŞKAN ın sözleri : Çocuklar rahat olun , buradan o kupayı almadan GİTMEYECEĞİZ..ALBAYRAK ın da katkısıyla o gün o kupa BAŞKAN ın
    inadıyla kadıköyde kalkmıştır.

Bu kupada Terimin de futbolcuların da biz taraftarlarında emeği çok büyüktür.
    Biz seni hep şikeye karşı dik duruşunla hatırlayacağız büyük başkan

• saimertug kullanıcısına yanıt
    kupaları ; başkan-teknik direktör-takım el ele kazandık bunu inkar eden yok.
    bizim derdimiz , maddi olarak tüm gelirleri ipotek edilmiş kulübü daha ilk sezonunda 12 müthiş transfer ile yenileyerek , TERİM in eline çok güzel ham madde vermiştir.
    TERİM de bu hammaddeyi iyi işleyerek takıma kupalar kazandırmıştır. Bu hammaddeye kaynak yaratmak , yönetmek başkanın emeğidir.
    Terimin de futbolcuların da emeklerine saygımız sonsuz..

zapata-muslera
    barış özbek-selçuk inan
    linderooth-melo
    culio-sneijder
    stancu-drogba

üstüne bir de TERİM in istediği ve Galatasaray oyun yapısına hiç uymayan HAMİT ve AMRABAT transferleri var.
    özet olarak ; siyasi irade el birliği ile her yönden şaha kalkan kulübü , sırf diğer rakipleriyle eşitlemek adına durdurmuştur.
  • Prandelli de Kasim'i gormez heralde.

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ordan Geçenbay

Neresi kabus?
    Basketbolda finalde belki de kazanıp şampiyon olacağın maçta bir duruş sergilemissin.
    Kadın başkentte yıllar sonra şampiyon olmuş. Bir Euroleague şampiyonluğu almissin.

Benim için kabus. Sen şampiyon olarak sezona gir, taşları yerinden oynat, ezeli rakibi şampiyonluğu hemde uzak ara kaptır bununla mutlu ol..
    Basketbolda eğer duruş yapacaksın seriye hiç çıkmasaydın. e o duruş dediğin şey neye yaradı? ne elde ettin?
    Kadın basket(bir de doğru yapsın)
    sutopu ve tekerli zaten bizde
    Gelirler inanılmaz armasına rağmen savruk harcamalar yüzünden borclar azaltılamadı. Savruk bol keseden ulufe dağıttı aysal efendi.
    Soruyorum bu kabu değil mi? helen son 1 sene?
    Bırakın Aysalcılık oynamayı da Galatasaray'ı tutun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ljubav

Prandelli de Kasim'i gormez heralde.

Büyük ihtimal.. Zaten sezon başı dedik aysalda prandelli de devre arasını göremez diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

quote:

Orijinalden alıntı: carter

Bir daha böyle bir başkanı zor buluruz.

Mümkün değil, yüzde 1 ihtimali bile yok.

• Bunlara gülsemmi aglasammi bilmiyorum yurdum insani iste.
    Yeni baskan gelir borc alicak vs vs ve kac senenin parasinin uctugu gözükür sövmeye baslarlar. Gecmisten derste almayi bilmezler Polat döneminde ayniydi yok ekonemik bilmem ne Gs cok iyi olmusta oda buda.
    Siyaset, spor her halt aynidir yurdum insani birine körü körüne baglanir o hep iyidir ama isler terse döndümü dünü hatirlamaz.

Bu baskanin en iyi yaptigi olay ilk geldigi dönemki sezondur o sezonda sans iste Fb ve Bjk bir anda operasyonlar ile karisti Aziz hapiste, Bjk baskani birakti vs vs.
    Futbolda taraftara bakmadan Terim ile Arda sat, Kewell postala radikal kararlar ve basari geldi hani konusuyor ya birileri iste vizyon budur hatayi yarayi görmek ve orayi kesmek.
    Dengeli bir transfer ve gelen basarilar yukarda 3 5 kisi Sneijder ve Drogba resmi paylaymis yazsalar ya anlatsalar bu adamlarla ne kazandin diye Türkiye kupasi harici.
    Adam oyuncu ile fantezi yapiyor resmen ama verdigi ve kazandigi basariya bakmiyor.

Gs icin hem Terim hemde baskanin ucmasi cok iyi oldu yeniden yapilanmak icin Canaydin dönemine dogru gidiyordu bu is erken kurtulduk.

• boyle adamlar bizim kulüpte sevilmez dışlanır.gs nin içinde ergenekonvari bir yapı var gs içerden fethedilmiş durumda...tribünleri başarılı olan futbolcuya başkana vs karşı kışkırtan bir yapı var.yani galatasaray dan adam olmaz.boşuna ümitlenmeyin zamanınız harcamayın kendinize yeni meşgaleler bulun derim...
  • Galatasaray'da hiçbir başarı cezasız kalmaz argümanı bir kez daha işledi malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hatake Kakashi

Galatasaray'da hiçbir başarı cezasız kalmaz argümanı bir kez daha işledi malesef.

Başarısızlıkta cezasız kalmaz.. Başarısız olan gidiyor..
  • şu maçı unutamam
    pota arkasındaydık , ne güzel günlerdi...

• quote:

Orijinalden alıntı: Hatake Kakashi

Galatasaray'da hiçbir başarı cezasız kalmaz argümanı bir kez daha işledi malesef.

Terim için aysal işletmişti onu haklısın. 2 yılda 5 kupa kazandığı için cezalandırmıştı sanırım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ainur

quote:

Bay bay

La bir konuya da yorum yapma Allah aşkına ne olur bir kere de yapma ne olur yani. Adam seni unutmayacaz Başkan diyor gelip pervasizca trolluyor konuyu ya. Bide fenerbahçeliymis Allahım bayilacam. Bir insan bu kadar fenerbahçeli olduğunu belli edemez.

Zaten Üzgünüm Başkannnnnnnnnnnnnn

Trollemiyorum cnm kardeşim aksine üzüntünuzu paylaşıyorum,yakın zamanda beni de kız arkadaşım terk etti de o aklıma geldi.Hani derler ya "Vedalar hep zamansız olur.."
    Bu arada 4. Yıldız için teşekkürler çok makbule geçti.

Son cümlende haklısın gitti 4.yildiz Allahım ne kara günler yaşıyoruz. Gitti 4.yildiz

• quote:

Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

quote:

Orijinalden alıntı: Ordan Geçenbay

Neresi kabus?

Benim için kabus. Sen şampiyon olarak sezona gir, taşları yerinden oynat, ezeli rakibi şampiyonluğu hemde uzak ara kaptır bununla mutlu ol..
    Basketbolda eğer duruş yapacaksın seriye hiç çıkmasaydın. e o duruş dediğin şey neye yaradı? ne elde ettin?
    Kadın basket(bir de doğru yapsın)
    sutopu ve tekerli zaten bizde
    Gelirler inanılmaz armasına rağmen savruk harcamalar yüzünden borclar azaltılamadı. Savruk bol keseden ulufe dağıttı aysal efendi.
    Soruyorum bu kabu değil mi? helen son 1 sene?
    Bırakın Aysalcılık oynamayı da Galatasaray'ı tutun.

Demek sen Beşiktaş li olsan intihar edersin.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.