Şimdi Ara

ÜNAL AYSAL İLE RÜYA GİBİ BİR 3 SENE GEÇİRDİK. SENİ UNUTMAYACAĞIZ EFSANE BASKAN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
1.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla kusura bakmayında aysal ın AIG hisselerini zamanında cebinden çıkardığı parayla satın alıp 2 yıl elinde tutup geri verdiğini bilmiyorsanız galatasarayın geçmişini bilmiyorsunuz demektir. 25 yaşındayım ben bile daha dün gibi hatırlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saimertug

Oğlum abartmayın lan ciddiyim.

10 senede bir şampiyonluk görünce tabi aklın hayalin alamadı 3 senede 2 şampiyonluğu . haklısın çok abartıyoruz.
  • Programı izledin mi bilmiyorum ama bu konulara açıklık getirdi. Adamı yıldırmışlar resmen. Borç konusunda da "Ben 328 M $ ile geldim, kur farkı, faiz vs. sebebiyle 81 M $ ödedim. Borç 328 M $ hala ama ben bunu arttırmadım, 81 M $ faiz ödedim. Eğer SPK benim 2. sermaye arttırma talebimi kabul etseydi 70 M $ daha azalacaktı borç." dedi. Adam bunları yaparken de sportif başarı elde etti.
  • valla benim gözlerim doldu , eminim bir çok galatasaraylının da aynı şekilde gözleri dolmuştur.
    allah da biliyor ya inşallah adamın gönlüne göre, istediği şekilde olur, emaneti ortada bırakılmaz
  • Büyük bir akıl, büyük bir adam kaybettik kim ne derse desin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wolfgang Heisenberg

quote:

Orijinalden alıntı: Dirk Nowitzki

quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

quote:

Orijinalden alıntı: Dirk Nowitzki

quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

Efsane başkan senide yedirdik, sana çok kanım ısınmıştı bizim takıma her şekilde yakışıyordun, senin kıymetini bilmeyenler çok değil 6 ay sonra geri dön diyecekler.

Balıkesir maçını yensek çoğu konuşmaz, balık hafızalı taraftar kitlemizin bir kısmı.

Uzun vadede hepsi anlayacak, Muslera Sneijder Bruma hepsi tek tek satılınca anlayacaklar, yıldız transfer isteyince ''borçlar var transfer bütçemizi aşamayız'' deyince yeni başkan anlarlar.

Pek dindar biri değilim sabahtan beri dua ettim takımın başında kalsın diye.Bizi zor günler bekliyor.

saka mi ya bu yorum.
    yukarida birisi demis ki abartmayin, harbi abartmayin yav.
    soyle sacma sapan seyler yazmayin.

Peki size sorarım ne yapıp yapmayacağımı

• quote:

açda dinle batmışınız hala kışkırtma peşindesin
  • Ülkemizde bulunamayan vizyon sahibi bir başkanı kaybettik. Dua edelimde gelen gideni aratmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

Bay bay

Söveyim mi, onu mu istiyorsun?
  • Yildirimlar tek kaldi sike haksizliga karsi tek karsi gelen adamda gitti eminon yabanci siniri vs olmasa daha iyilerini yapardi umarim aydal ve suren gibi baskanimiz olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok yazık oldu. Kaybeden hem Galatasaray hem de Türk futbolu oldu.

Malesef kendisi vizyonuyla, yenilikçi yapısıyla bize fazla geldi. Hem bu ülkedeki futbolun hem de malesef ki Galatasaray ın içindeki kötü ruhlu simsarları tarafından başı yenildi.

Ne yazık ki biz millet olarak Aziz, Demirören, Tayyip gibilere layığız. Astığım astık, kestiğim kestik, koltuk ve iktidar sevdalısı diktatör ruhlu liderlerin peşindeyiz. Şikeye, ırkçılığa, hırsızlığa aldırmayıp üstünü örtmeye ses çıkartmayız. Sadece günlük başarıların sevinciyle avunmaya alıştırılmışız.

Yine de en azından kendisi için güzel bir karardır. Eşiyle çocuğuyla ömrünün geri kalanını hiç şüphesiz ki daha mutlu ve huzurlu geçirecek.
  • quote:

bak guzel kardesim,

fenerbahce 110 yillik tarihinde 1 defa ceyrek final oynadi
    besiktas tarihinde cl de gruplardan bile cikamadi

unal aysalin kurdugu takim 3 senede 2 defa gruplardan cikip 1 defa ceyrek final oynadi. yani fenerbahce+sizin toplam basariniz bir unal aysal zamaninda edilen basariya denk degil.

hala abartiyor muyuz?

• allah cezalarını versin bu adamı kaçıranların ne diyeyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir daha böyle bir başkanı zor buluruz.
  • Ünal Aysal için hayırlısı olmuş. Galatasaray için aynısını söylemek zor tabi.
  • Adam 2016 da bırakacam dedi zaten. Bir kaç proje daha kalmıstı. Galatasaray'ın geleceği açısından önemli seylerdi. 2 yıl daha sabredemediler.
    San marino ligi mi bu her sene sampiyon olsun takım? 2 senede olmasaydı ne olurdu ? Öncelikle bu zihniyetten vazgeçmemiz lazım.
  • adama on kere sordular, camiada veya diğer takımlarda vs küstüğünüz, kırıldığınız kimse var mı nefret duyuyor musunuz diye inatla defalarca sordular,
    istediler ki aysal buradan birine laf çarpsın o kişi ertesi gün cevap versin, program günlerce konuşulsun.
    adam da inatla, "hayır kimseye kırılmadım, nefretim asla olamaz. bir çok kişiyle çalıştım yeni dostlar edindim ama düşman edinmedim" diye cavaplar verdi.

ulan başkası olsa ve şunları yaşasa var ya her soruda birilerine salvolarla saldır, parmağını sallar falan tüm seviyesizlikleri sergiler
    ama adam demirkolun da dediği gibi, "belçikalılar için bile fazla batılı."

bugün bir çok fenerli "nasıl değiştirdik sizi" zuhaha muhabbeti yapıyor ama bilsinler ki sizin o mesajlarınızı görüp üzülemiyoruz bile,
    siz kanser olmuş bir hastaya "ne o ateşin mi var?" diye soruyorsunuz.

bilin ki bugün sadece biz değil siz de çok şey kaybettiniz. tüm ülke olarak bu gece bir şeyler eksildi bizden.

adam resmen "taraftar, üyeler ve ailem aday olmamı istiyor ama saydığım 4 başlık beni bu karara iten asıl şeyler oldu" diyor, alın 5 yıl 10 yıl 20 yıl önceki kirli düzeninizi devam ettirin, ben yıprandım artık dedi ve gitti.

• 40 ayda 27 kupa. Bence abartmiyoruz. Galatasatlrayi sadece futbol olarak gorenlrler utansin.

• quote:

Orijinalden alıntı: carter

Bir daha böyle bir başkanı zor buluruz.

Mümkün değil, yüzde 1 ihtimali bile yok.
  • Meğerse o rüyayı size yaşatan da sevmediğiniz terimmiş
    Ünal Aysalın hiçbi katkısı yokmuş
    Olsaydı terimden sonra da rüya devam ederdi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.