Şimdi Ara

Beyler gecikmenin nedeni belli oldu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • abbas güçlüye gelen bilgilere göre kimyadaki yanlış sorulardan dolayı uzamış kçç+5 karbon bağı benim tahminim

• up up up
  • bu adam her sene düzenli olarak sallıyor arada tutuyor öyle pirim yapıyor yaptırmayın
  • kaç gündür bir kçç sorusuna takıldılar napıyorlar anlamıyorum kimyayı yeniden mi bulmaya çalışıyorlar
  • Karbon 5 bağ falan değil tepkimenin reaktifinde 4 karbon var cikanlarda asetik asit var basindaki 2nin manasi 2 tane asetik asit var demek sacmalamayin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abbas komik olmaya başladı, sussa iyi eder çünkü iptal soru da çıkmazsa iyice rezil olacak
    Prim vermeyin derim, siz biz ne kadar biliyorsak bu adam da o kadar biliyor.
    Gereksiz olduğunu düşünüyorum

• Beyler geçen sene de bi kaç soru iptal oldu ama böyle olmadı erken açıklandı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 5 karbon bağlı soru ne ya

• deathrow1g D kullanıcısına yanıt
    lan benim yanlış olduğunu tahmin ettiğim sorular onlar düzgün konuş klavye delikanlısı
  • At yalanı tutsun be abbas,ösymnin açıklamama nedeni birincinin cemaat dersanesinden çıkmış olması nası izah edecegiz diye tartısıyolar son dk abbas avniden

• Escherich kullanıcısına yanıt
    Hocam kçç sorusunu incelemek kolay iş mi koskoca 3 satırlık soru ABD Japonya falan bilim adamlarını göndermiş topluca Kçç sorusunu inceleyecekler Abbas Rasuli söyledi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.