Şimdi Ara

beyler geçmiş olsun çar ... (ben robinh0)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yapılacak bişi yok şifre değiştirdim şimdi girmiyo digimon hayatım solndü beyler benden bu kadar tüm dh ye tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rikardinh0 -- 30 Mart 2007; 17:53:44 >

• olamazzz

• quote:

Orijinalden alıntı: reelzm

olamazzz
    nasıl olur ya geçmiş olsun da sende charını sildin sanırım benimde 25 level growlmonum gitmişti yazık olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: Bligzer

nasıl olur ya geçmiş olsun da sende charını sildin sanırım benimde 25 level growlmonum gitmişti yazık olmuş

Alıntıları Göster
    aga dene dene bulursun bi caresini olm yazık olur aga o kadar ilerlemisin sakın bırakma bi caresini bulursun bulamassan bile bastan basla bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: yanikadem

aga dene dene bulursun bi caresini olm yazık olur aga o kadar ilerlemisin sakın bırakma bi caresini bulursun bulamassan bile bastan basla bence

Alıntıları Göster
    abi ben bole şansın içine tükürim DH ye de grmiyo off bu gün bişi var ama bu sabah değiştirdim gitti çar vallaha
  • quote:

Orijinalden alıntı: yanikadem

Alıntıları Göster
    ama şifre değiştirilen yerde üyelik silme de war ben ilk konuda hangi tuşa basacağımı bilmiyordum üyelik gitti
  • quote:

ama şifre değiştirilen yerde üyelik silme de war ben ilk konuda hangi tuşa basacağımı bilmiyordum üyelik gitti

Alıntıları Göster
    hakkat mi o zaman uğraşmaya bile gerek yok gitti çar digimon hayatım söndü offf
    kaderin böylesine yazıklar olsun niye korece anlamıyorum aga yaa offff

• quote:

Orijinalden alıntı: rikardinh0

hakkat mi o zaman uğraşmaya bile gerek yok gitti çar digimon hayatım söndü offf
    kaderin böylesine yazıklar olsun niye korece anlamıyorum aga yaa offff

Alıntıları Göster
    bizde korece anlamıyoruz ki ya yeniden başlasan bence başla bende yakında tekrar renamon'a geçicem net alim

• quote:

bizde korece anlamıyoruz ki ya yeniden başlasan bence başla bende yakında tekrar renamon'a geçicem net alim

Alıntıları Göster
    ya geri dnmek o kadar zor ki ne çarlar gitti bi bilsen 41 lwl seraphimon 21 lwl dinhoyimon 33 lwl toamon

• quote:

Alıntıları Göster
    robinhooo gitme olm digimon sensiz bi parçası eksik kalır walla...

olm pes etme hemen sen bu oyunu super oynardın yine başlar kasarsin merak etme bende kasılmana yardım ederim kart falan verirm birlikte kaslılırız...

• quote:

Orijinalden alıntı: zasermon

robinhooo gitme olm digimon sensiz bi parçası eksik kalır walla...

olm pes etme hemen sen bu oyunu super oynardın yine başlar kasarsin merak etme bende kasılmana yardım ederim kart falan verirm birlikte kaslılırız...

Alıntıları Göster
    robinho ya gel gitme, hem beni kim 31 level yapcak (işin şakası) hem gel ben sana +3 miracle yapıcam üyelik al sen yeter ben sana yardım ederim, yeniden başlamak o kadar zor değil ben renamon-phantomon bıraktım

• quote:

robinho ya gel gitme, hem beni kim 31 level yapcak (işin şakası) hem gel ben sana +3 miracle yapıcam üyelik al sen yeter ben sana yardım ederim, yeniden başlamak o kadar zor değil ben renamon-phantomon bıraktım

Alıntıları Göster
    robinho hiç birine girmiyorsa klavyende sorun olabilir.

Klavye dilin ne ? Türkçe karakterler içeriyor mu ?

Şifreden bir tuş da bozulmuş olabilir ...

• quote:

Alıntıları Göster
    kanka ya bırakma yeniden kasarsın yardım de ederiz

• quote:

Orjinalden alıntı: rikardinh0

yapılacak bişi yok şifre değiştirdim şimdi girmiyo digimon hayatım solndü beyler benden bu kadar tüm dh ye tesekkurler

Geçmiş Olsun..

Ancak Dilimizde Çar Diye Birşey Bilmiyorum??

İngilizcede Char Diye Birşey Biliyorum..

Onun Adıda Charracter.. ??

Çar nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz

quote:

yapılacak bişi yok şifre değiştirdim şimdi girmiyo digimon hayatım solndü beyler benden bu kadar tüm dh ye tesekkurler

Geçmiş Olsun..

Çar nedir?
    quote:

Orjinalden alıntı: -YıLMaZ-

quote:

Geçmiş Olsun..

Çar nedir?

Anlayan anladı yılmaz...

• quote:

Orijinalden alıntı: 0nuR^^

quote:

Orjinalden alıntı: -YıLMaZ-

quote:

Geçmiş Olsun..

Çar nedir?

Anlayan anladı yılmaz...

Alıntıları Göster
    Anlayan Bana Anlatsın..

• quote:

Anlayan Bana Anlatsın..

Alıntıları Göster
    CHARIN OKUNUŞU ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0nuR^^

CHARIN OKUNUŞU ...

Alıntıları Göster
    Saol

• quote:

Saol

Alıntıları Göster
    beyler benden bu kadarmış size başarılar dilerim çok iyi arkadaşlar edindim inş tamerini kırmıızı tüm digimonlarınızı 46. skilli olsun hepinizi çok seviyorum digimonda bayrak kuzenimde siz ona yardım edin Ronaldinh0 ya Onur a Cem e ve bazen beni gıcık da etse Yılmaza teşekkür ederim arada bir DH ye girerim herkese bayyy

• quote:

Orijinalden alıntı: RobinH0_1

beyler benden bu kadarmış size başarılar dilerim çok iyi arkadaşlar edindim inş tamerini kırmıızı tüm digimonlarınızı 46. skilli olsun hepinizi çok seviyorum digimonda bayrak kuzenimde siz ona yardım edin Ronaldinh0 ya Onur a Cem e ve bazen beni gıcık da etse Yılmaza teşekkür ederim arada bir DH ye girerim herkese bayyy

Alıntıları Göster
    bence pes edip bırakma kardes

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.