Duyduguma göre sımdı dıyeceksınız ss felan yorum kayıt war mı yok da dıyolar paralı olacak hiç girilemeyecek su an paralı ama HİÇ GİRİLEMEYECEKmiş bn arklar dan çevreden duydum bilgisi olan warsa yazsın ayrıca türklerden bıkmış olabilirlermı acep ?
ayrıca xrated F9devil karşilasmasında 4. dakıkalara iyi bakın normalde F9devil olması gerekırken F9 devil (boşluk war) o video işi yalan yanee
OFFFF HER Ü DK DA BİR Bİ TANE BÖYLE TOPİC AÇILIYO
quote:
Orijinalden alıntı: triankle
Merak Etme Paralı Olsa Bile Bu Kadar Kişi Alır Pre. Sanki Bu Kadar Hacklenip Soyuldukları Yetmiyo..
quote:
Ya bilgin warsa yaz yoksa konusma fazla alala non premium yeni pact ile beraber kalkıyomuş adam hala bana dırdır edıyor ya bakalım non kalkıyor ne gelecek gırebılecekmeyız
quote:
Orijinalden alıntı: pythia
Ya bilgin warsa yaz yoksa konusma fazla alala non premium yeni pact ile beraber kalkıyomuş adam hala bana dırdır edıyor ya bakalım non kalkıyor ne gelecek gırebılecekmeyız
Alıntıları Göster
ya of mesaj sayın 10 daha forumda ne olup ne bittiğini bilmiyosun ötüyosun orda her 3 dk da bir böyle mesajlar açılıyo diyorum her 3 dk kada bir senin gibi birileri post kasmak amacıyla böyle saçma topicler açıyo
quote:
Alıntıları Göster
boss sözüm sana deil ama ögrencıler ne yapacak nereden cart bulacaklar o da war
quote:
Alıntıları Göster
ya tmm sus sen çok anlıyosun knightdan tmm sen haklısın post kasıyoz posta atıyoz yapıyoz bır sey ler git baskaları ile ugraş adam gıbı bır sey ler ögrenmek ıcın sual ler sorduk duyduklarımızı sızınle paylasmak ıstedım ama neyse
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: pythia
Kardeş Hiç Duymadın Heralde Babasının Cebinden Para Çalıp İtem Alanları.. Bu Oyun İçin Nerdeyse Millet Bi Yerini Satıcak..
quote:
ya tmm sus sen çok anlıyosun knightdan tmm sen haklısın post kasıyoz posta atıyoz yapıyoz bır sey ler git baskaları ile ugraş adam gıbı bır sey ler ögrenmek ıcın sual ler sorduk duyduklarımızı sızınle paylasmak ıstedım ama neyse
Alıntıları Göster
Forum da mesaj sayım 10 diye dislama war galiba sanene kardeşim 100 bın olsun alala her forumda da senıngıbıler cıkmasa olmaz mahalle karısı gıbısın 1vs1 a beklerım sızın gıbı gençlerı
quote:
Alıntıları Göster
paralımı olcak işim olmazzzz alsınlar başlarına çalsınlar o zaman satarım charı bırakırım oyunu 1-2 kere aldım pre... ondan beri tövbe almam artık. amerikalılarla ingilizler falan şeylerine radar takarlar artık birbirlerinin yerini göstersin diye öyle oynarlar adam kalmayınca o zaman akıllanırlar bu kadar paralı yapma girişimi yerine grafikleri düzeltsinler bugları hataları ve hackleri azaltsınlar( hack olarak keylogger harici ...) oyunu daha güzel hale getirsinler o zaman herkes alır herkes olmasada büyük çoğunluk.sanki bu şirket bu kospu durduracak kadar beyne sahip programcı ve diğer elemanları tutup çalıştıramıyor onun için KNIGHT OFFLINEE
quote:
Forum da mesaj sayım 10 diye dislama war galiba sanene kardeşim 100 bın olsun alala her forumda da senıngıbıler cıkmasa olmaz mahalle karısı gıbısın 1vs1 a beklerım sızın gıbı gençlerı
Alıntıları Göster
Wala bızım arklar yapıyor aha geçen aresde dual +8 miraje aldı babası pilot güzel para geçıyor günlük adama ama bn ögrencı adamım günlük 5 mılyon alıyosam bıtıyor okul ortamı kıtap ı kalemı oluyor yıyecek içecek neyse bizde sızın clup a gelicez yani :( öle görüküyo
quote:
Wala bızım arklar yapıyor aha geçen aresde dual +8 miraje aldı babası pilot güzel para geçıyor günlük adama ama bn ögrencı adamım günlük 5 mılyon alıyosam bıtıyor okul ortamı kıtap ı kalemı oluyor yıyecek içecek neyse bizde sızın clup a gelicez yani :( öle görüküyo
Alıntıları Göster
quote:
Japko'ya Gelebilirsin Adam Gibi KO İstiyorsan..
quote:
Alıntıları Göster
quote:
sana tafsiyem bırak oyunu falan o paranıda başka sana faydası olacak şeylere harca bu berbat oyuna değmez ben baya oynadım nicki vermeyeyim ama bu halde bezdim bırakıyorum yakında üzülecek bişede yok.onun babası zenginse o baba parası yer şimdi sende çalış kazan o zamnda sen yersin o bakar o kadar basit...
quote:
Orijinalden alıntı: Proud2BeTurk
quote:
Kardeş Hiç Duymadın Heralde Babasının Cebinden Para Çalıp İtem Alanları.. Bu Oyun İçin Nerdeyse Millet Bi Yerini Satıcak..
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Bosbossy
quote:
çok haklısın
quote:
Orijinalden alıntı: CEZA_NEFRET5
quote:
Orjinalden alıntı: Bosbossy
quote:
çok haklısın
Alıntıları Göster
Katılıyorum sana ...
quote:
Alıntıları Göster
quote:
oynamasınlar oyun düzelir biraz hiç olmadı TÜRK olarak daha az küfür yeriz yabancılardan
quote:
Orijinalden alıntı: RespecT
quote:
oynamasınlar oyun düzelir biraz hiç olmadı TÜRK olarak daha az küfür yeriz yabancılardan
Alıntıları Göster
Full türk olsa ne güzel olur hergün bı pacht çıkar her bugg u bız yaratıyoz
Bizim memleketimizde çare tükenmez gerçi..
quote:
Full türk olsa ne güzel olur hergün bı pacht çıkar her bugg u bız yaratıyoz
Bizim memleketimizde çare tükenmez gerçi..
Alıntıları Göster
vallaha tamamen paralı çok fazla knight severın başka oyunlara kaymasına neden olur bır ıkı kere alır premıum aman charım gıtmesın derler ama zamanla başka oyunlara kayıcaktır mıllet, sonra kalıcak 65 -70 arası hem ıtem hem lvl babası charlar kım uğraşmak ıster kı bu adamlarla bı anda doluluk oranı % 60 azalabılır facıa olur onlar için sonra tamamen paralı da olsa bızım veletler bı yolunu bulup oyuna girer
quote:
Orijinalden alıntı: ekremhan
vallaha tamamen paralı çok fazla knight severın başka oyunlara kaymasına neden olur bır ıkı kere alır premıum aman charım gıtmesın derler ama zamanla başka oyunlara kayıcaktır mıllet, sonra kalıcak 65 -70 arası hem ıtem hem lvl babası charlar kım uğraşmak ıster kı bu adamlarla bı anda doluluk oranı % 60 azalabılır facıa olur onlar için sonra tamamen paralı da olsa bızım veletler bı yolunu bulup oyuna girer
Alıntıları Göster
paralı yapmaları için önce oyunun buglarının hepsini düzeltmeleri, yani tamamen paralı olmayı haketmesi gerek..
quote:
ya of mesaj sayın 10 daha forumda ne olup ne bittiğini bilmiyosun ötüyosun orda her 3 dk da bir böyle mesajlar açılıyo diyorum her 3 dk kada bir senin gibi birileri post kasmak amacıyla böyle saçma topicler açıyo
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: triankle
Bu ne demek ya adamın msj sayısı 10 diye bir şeyler söyleyemez mi.Konuşmaya hakkı yokmu?Burda msj sayısı 1 olupda senden benden herkesten daha iyi yorum yapan kişilerde vardır.Ona bakarsan benimde msj sayım senden fazla o zaman bana itaat et.Böyle saçmalık mı olur yaaa.Seni şiddetle kınıyorum........