Şimdi Ara

beyler gırakonda 400m ıle ne yapabılırm :/ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunda para 400m war 4 gb oke ne ıtem alırm warıor ıtemı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Karaqan

Ekmek 350 BİN Lira + Saçma

burda 50kuruş
  • Beyler tamam ekmek konu deıl bana warıor ıtemı ne lasım 4gb war oyunda REAL deil
  • ist dede 400 ykr kesin kazık yiyoz ha adam 25 ykr diyo
  • tavrın hic hosuma gitmedi bu yüzden yardım etmio kime sana bu arada bizim burda pide 1 lira normal ekmek 600 bize fena geciriolar
  • +7 ii +7 çitin set yapabilirsin şansın varsa 1 parça shell de alırsın
  • tavrım hosuma gıtmedıyse YORUM YAzma sana EKMEGIN FIYATINI soylıyen OLMADI TMM mı?
  • Beyler yenı topıc acın baslıgı koyun ekmek fıyatı ne kadar dıe ben sadece yardım ıstedım ama ısteyen warsa İLLERİMİZN EKMEK FIYATI die bır topıc acın tmm bana yardım eden bırı yazsın LüTfen otekılere ßß
  • hb+7 shell set +7 dual we alırsın
  • Onu Bunu Bırakın Beyler Ekmekler 400ykr miş

Çiftlimi ????
  • abi ekmekler 40 kuruş burda hemide çorumda ne diyonuz siz ya

bak ekmek al 640 tane o zaman günde yarım ekmek yersen 4 yıl tok kalırsın ama warriora item dizecem diyorsan +7 chitin set +7 raptor uniq takıları al ve master itemleri topla +60 yaparsan chitin yerine shell alırsın bu kadar basit veya valkyrie falanda alabilirsin
  • Abi Bi Raptor Al Gerisiyle Serverda Unique Ucuzsa Unique Diz.Yeni Server Millette Spear Def Yoktur Fazla

Czde de İş Görür Expde de.Geri Kalan Parayla (eğer kalırsa) chitin - chitin shell falan dizersin olmadı yavaş

yavaş dizersin kendine
  • LAN yeter bee ben ne dıom sız ne dıonuz YETER AQ ekmek ıstemıorum ben ınsan gıbı sordum SIE gıdın YETER AMA LAN BANN YERSEMDE YIYIM BEE OFF SIKTINIZ AMA BANA DOGRU DUZGUN CVP VEREN TUM ARKADASLARIMI TESSEKKUR EDERIM..... AQ BI SORU SORUOZ MILLET MAL GIBI EKMEK FIYAT 400 YKR BANN YERSEM HAKSIZ YICEM NEYDEN KUFUR ETMEDEN....SIZIN YAPTIGNIZ INSANLIKMI LAN SEREFSIZLER BEN SIZE INSAN GIBI SORU SORUOM ORDAN KENDINI BILMEZ APTALIN TEKIDE SENI KMSE TAKMIYOR TAVRINI BEGENMEDIM FALAN YAZION LAN geNEDE SAOLUN TESEKKUR EDERIM
  • DUZGUN CVP WEREN ARKADASLARIM SAOLUN
  • bence bisey yapamazsn eğer oyun parasi ise siLahmi alcaksnn üstünümü düzceksn hepsine yetmez..
  • quote:

Orjinalden alıntı: yellowboyy

Öle Bir Topic Açmışın Ki 2 Anlamda Çıkıyor 400M Real Olarak Mı Yoksa Oyun Parasıyla Mı

Oyun Parasıylaysa Git 4 GB Yi Sat O Parayla Kendine İstediğin Şeyi Alırsın

Oyun Gerçek Para İse Sen Sen Ol Oyuna Yatırma

Yok Ben Burnumun Dİkine Giderim Her Ne Kadar Karşılıksız Olsada Ben Bu Oyunu Oynucam Diyosan

6 HB Weya 7 İİ
    7 CHİTİN SET
    We Warrior İçin Güzel Takılar Dizebilirsin Gibime Geliyo

Not : Gırakon Piyasasını Tam Olarak Bilmiyorum...

+7 ii 650 m +6 hb 780 m kardes sen daha ctın set ve takı dıyorsun
    400 m ye ancak +7 ctın set +6 raptor yada ve +9 takılar +6 raptor yerıne +7 blade axe +7 ctın set ve +9 takılar alabılrısın daha olmaz
  • 4gb yi satabilir onun yerine ilk 6 serverdan +70 itemsiz varior alırsın yada buna benzer bişey:D

nasıl kastın söylersen güzel olur:D
  • bazı arkadaşlar sırf spor olsun diye konuyu yazan arkadaşın yazdıklarına bile bakmadan cevaplar yazıyorlar ilginç, adam warior carım var diyor bazıları asas itemi öneriyor, hele bazıları girakon piyasasını bilmediği halde sallıyor. HB+7 al felan diyor. girakonda piyasada kaç tane hb+7 varsa ben +3 nü 250m (oyun parası) sattım.
    Girakonda Oyun Parsı 400m ile alabileceklerin +7 Glave 65-75m, +7 ful citin set 125-150m, lupus pendant (80-90m) istersen str 9 takılar 5-10m tanesi, istersen +7 raptorlar 450-500m bu arada
  • quote:

Orjinalden alıntı: H3LL3v1L

LAN yeter bee ben ne dıom sız ne dıonuz YETER AQ ekmek ıstemıorum ben ınsan gıbı sordum SIE gıdın YETER AMA LAN BANN YERSEMDE YIYIM BEE OFF SIKTINIZ AMA BANA DOGRU DUZGUN CVP VEREN TUM ARKADASLARIMI TESSEKKUR EDERIM..... AQ BI SORU SORUOZ MILLET MAL GIBI EKMEK FIYAT 400 YKR BANN YERSEM HAKSIZ YICEM NEYDEN KUFUR ETMEDEN....SIZIN YAPTIGNIZ INSANLIKMI LAN SEREFSIZLER BEN SIZE INSAN GIBI SORU SORUOM ORDAN KENDINI BILMEZ APTALIN TEKIDE SENI KMSE TAKMIYOR TAVRINI BEGENMEDIM FALAN YAZION LAN geNEDE SAOLUN TESEKKUR EDERIM

• bizim burda 350 ykr
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.